- 18 Ekim 2008
- 440
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. ve 5. yii çok beğendim
ama 5.ciye verdim.çok özenli olmuş.
Oyumu kullandım şugar gacılar.....yerimseniben
Arzucum oyum sana...fekat..sürmeli,roxi de çok çok hoştu..Şeniz..
beğendiğim stiller zaten sizsiniz bunu biliyorsunuz...güllerim size başarılar...hepinize...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Oyumu kullandım şugar gacılar.....yerimseniben
Arzucum oyum sana...fekat..sürmeli,roxi de çok çok hoştu..Şeniz..
beğendiğim stiller zaten sizsiniz bunu biliyorsunuz...güllerim size başarılar...hepinize...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinizin gözleri harika bende kullandım oyumu :)
incili olan cok seker
ilarzu sende cok tatlısın maşallah sana canm
sürmelimmmmmm hayarnım hemşom sana
keşke hepinize verebilseydimmmm
Hepsi birbirinden güzeldi, hepinizin ellerine sağlık... İnanın birini seçmek zorunda olduğum için oy verdim yoksa hepsine vermek isterdim.
Çok yeteneklisiniz hepiniz, keşke ucundan kıyısından bana da bulaşsa, bi elinizi sürseniz bana da yahu....
:çok üzgünüm:
Hepsi çok başarılı,ben de ilk başta bilemedim bizim sitenin güzel bayanları olduğunu.Profesyonel makyaj hepsi...Verdim oyumu,ama hepsi güzel..
ben inanamadım ya kk nın hatunları olduğuna.netten falan alıntı sandım.kafamçokkarıştı ilarzunun makyajı cidden kapsamlı olmuş.çiçeğine benziyor.
ama roxelanne nin makyajıda çok güzel eeeeeee kaş göz yerinde maaşallah ya.bakışları etkiliyor zaten insanı.çiçeğinin renklerinide tutturmuş.
7. yarışmacıda (adı yok) çiçeğinin renklerini tutturmuş çok güzel olmuş makyajı.
hepinizi tebrik ediyorum hanımlar!!!...:lepi:
acizaneeee fikrim bence 1. olan bişey kazanmasın yoksa arada hafiften bir hırs olabilir. bu eğlenceli havası gidebilir. kaydirigubbakcemile2
yok illa olsun denirse de takdir puanı verilebilir yönetim tarafından yüklüce. :smiley-cool:
tişikkür ederim balımmm özel mesacla adresini yolla çiçeğim makarna yollayacam:))
Allah seni ne etsin bilmiyomkine..napem ben markarnayı be bursalı kadifeli gelinim....kaydirigubbakcemile3
Makarnaya düşkün olsam böööle 33 yaşında doğum yapıpta,36 yaşında hala ilk evlendiği günkü kilomda olabilebilelermiydimkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:
]
acizaneeee fikrim bence 1. olan bişey kazanmasın yoksa arada hafiften bir hırs olabilir. bu eğlenceli havası gidebilir. kaydirigubbakcemile2
yok illa olsun denirse de takdir puanı verilebilir yönetim tarafından yüklüce. :smiley-cool:
Arzumm,çiçek gözlü dilberim,ben seni yerim,o nası makyac,o nası gözler alkisalkisalkis
ne demek hayatım görünen köy kılavuz istemiyor... artı uyanıksında vesselam!!!....-tatlicadiarzu-oquacım teşekkür ederim:) ismimle müsemma olayım diye müge çiçeği kullanayım dedim, e tabi çok karmaşık olmaması da tercih sebebimdi:)))
Arzumm,çiçek gözlü dilberim,ben seni yerim,o nası makyac,o nası gözler alkisalkisalkis
tişikkür ederim balımmm özel mesacla adresini yolla çiçeğim makarna yollayacam:))
Allah seni ne etsin bilmiyomkine..napem ben markarnayı be bursalı kadifeli gelinim....kaydirigubbakcemile3
Makarnaya düşkün olsam böööle 33 yaşında doğum yapıpta,36 yaşında hala ilk evlendiği günkü kilomda olabilebilelermiydimkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:
yuh diyebililuülüüliimüüüyüüiimmmm
]
ne biri makrnamı dedi nirdeee kavurma bide bulyonlu yapılmışş yoğurt lu ayyyyyyyyyy
burnuma koktuu cokacimcoook
yeme kız yaz ayındayız kilo alamayız bak ben geberiim ama yemiimmm
Kızlar bravo bravooo.....bayıldım gerçekten....zemuszemus
teşekkür ederiiizzz