- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bu güzeller icinde ben nasil katildim bu yarismaya hala bilmiyorum ama
söyleki harika gözleriniz kaslariniz ve makyajlariniz var kizlar cidden hergün bakiyorum resmen hayran kaldim ya masallah hepinizede
hepinizin ellerine sağlık .. helal olsun valla size hepsi birbirinden yaratıcı makyajlar alkisalkisalkis
en sevdigim tonlar oldugu için benim oyum 5 numaralı makyaja gitti. çok sade ve uyumlu çok begendim zemuszemus
niye sok oldun cicim :)
ay söylemiim numarami ama en sönük en cirkin durani iclerinde
simdi söylersem rezil olurum :)))))))))))))))
ay bu güzeller icinde ben nasil katildim bu yarismaya hala bilmiyorum ama
söyleki harika gözleriniz kaslariniz ve makyajlariniz var kizlar cidden hergün bakiyorum resmen hayran kaldim ya masallah hepinizede
çiçegine cok benzedigi için oyum ilarzuya ama sürmelinin kaş göz ve makyajına bayıldım cok güsellll:lepi:
ilarzuya gitti benim oyum cok begeniyorum kendisini ve yaptigi makyajlarialkisalkisalkis
oyum 1. yarışmacı dan yana kesinlikle harika
tek geçerimm.... :enbuyukkk:
Makyajlar herkesin harika ama çiçek konseptine uygun sadece 4 tane olmuş bunların içinden en çok çiçeği uyarlayan arkadaş 3 numaralı ve sonuncu arkadaş ikisinden birine verdim.
efet meryeymim çiçeğim yaa reklamını yapıyorum girdiğim konularda çiçeğim sen de yapD