Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzumun birde papatya makyajını görün dehşet bişey yaaa delikafadulden
napsa yakıştırıyooooooooooo :asigim:
nirde nirdedelikafadulden
ayy ağzım açık kaldı vallaha.kaynanam gelse de kapatsa muhahaha.len harikalar yaratmışsınız maşallahben bu kadar şahanelikler beklemiyodum ne yalan sölim:tomato:
enem millet beni sollladiiii :roflol: irezill oldukkkkk keleee :sm_cool:
arkadaşlar tekrar söliyorum oyları baa virenler adresleri yollasınlar özel mesacla niree göndericim makarnaları isteyene yaz tarhanası da yapmıştım ondan gönderiim çiçekler :)))))))))))
Ben elde kesilmis makarna istiyorum canim ona göre heee kaydirigubbakcemile2
Sen bosuna yurtdisina posta parasi verme bisürü; ben bi aksilik olmazsa haftaya Türkiyedeyim insaallah, size ugrar alirimhihoyyyt
oyyyy bennn o makarnalara sevgimi katarım çiçeğim lezzetli olurr:))))))
teşekkür ederim bitanesi
ben hacer ablanınkine bayıldım bence çiçeğe benzerliği çok önemli ve göze yakışması tabi..kızlar kızmayın aba bazıları sadece bi far ve rimelden ibaret gibi duruyo sanki tabi herkesin zevki ama...
Rica ederim tatlim benimmm...
Eminim ki cok ama cok lezzetli olur; el maharetin sundugun güzelliklerden belli zaten:1hug:
ben hacer ablanınkine bayıldım bence çiçeğe benzerliği çok önemli ve göze yakışması tabi..kızlar kızmayın aba bazıları sadece bi far ve rimelden ibaret gibi duruyo sanki tabi herkesin zevki ama...
Arzu ben tarhana istiyim haberin ola:1rolleyes: