Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makarna istedi cnmmm yaaa arzuuu bana yapsana bacum şöleeee domates soslu üstünde kaşar rendesi olann cokacimcoook
arzu senin gozunu yiiim giiii
gözüsüne sogan kaçmi$$$$$$$$$$$$$ :))))))))))))))))
oy verenler makarna yesin
oy vermeyenler kilolarini alsinlar
adalet budur :)
cancu allah tependen baksın geberiyom burda yapma yaa ben de insanım insaannnn
haydi roxi haydi roxi haydiiii
tamn zamanı tazm zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baastıer roxi bastır roxiii haydiiiiiiiiiiiiiiii
laa oy virenler vermeyin makarna neyim bitti benim
roxi gelirken migrosa uğramış ona veriiinnnn
Valla çok kararsız kaldım ya herkes yetenekli gerçekten ama özellikle 1 - 2 - 3 - 5 - 8 bunları çok beğendim malum tek 1 oy kullanabileceğim için 8 diyeceğim.
1 numaralı ilarzu nickli hatun kişi benim gibi makyajın m sini bilmeyen birinde bile daha önce izlediğim videolarından makyaj yapma isteği uyandırmıştır ona ayrıca teşekkür ediyorum.
Hepinizi tebrik ederim süpersiniz kızlar.
Valla çok kararsız kaldım ya herkes yetenekli gerçekten ama özellikle 1 - 2 - 3 - 5 - 8 bunları çok beğendim malum tek 1 oy kullanabileceğim için 8 diyeceğim.
1 numaralı ilarzu nickli hatun kişi benim gibi makyajın m sini bilmeyen birinde bile daha önce izlediğim videolarından makyaj yapma isteği uyandırmıştır ona ayrıca teşekkür ediyorum.
hay allah iiliğini versin senin:))) bende makarna yok, oy vereni 5 kilo zayıflatıp, vermeyene 5 kilo aldırıyorum :))
teşekkür ederizz:)
çok teşekür ederim canım benim sadece makayj yapma isteği mi uyandı çiçeğim yoksa yaptın mı?
ay bu güzeller icinde ben nasil katildim bu yarismaya hala bilmiyorum ama
söyleki harika gözleriniz kaslariniz ve makyajlariniz var kizlar cidden hergün bakiyorum resmen hayran kaldim ya masallah hepinizede