Idrarda satler sonra silik cizgi

Sudenizyol

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
20
1
26
Oncelikle mrb daha yeni uye oldum yarimlarinizi beklerim acil idrar testi yaptim gebelik icin sonradan olusan bi silik cizgi vardi onceden boyle hic olmamisti sonra 2 gun gecti bidha test yaptim bu sefer gene silik cizgi ama birazdaha koyu hemen cikmadi

Geciktiyse bence kan testi yaptırın

Zaman geçtikten sonra çizgi oluştuysa ve dağınık şekildeyse negatif oluyor bi kere başıma gelmişti ikinci testte çizgi de silikse kan verin

Aynısını yaşadım. 3 tane test yaptım 3 ünde desonradan silik çizgi oluştu. Bugün kan testi verdim negatif. Hatta biraz önce tekrar yaptım gene silik çıktı. Umudunu kırmak istemem ama sonradan çıkan silik çizgi genelde negatif. Hatta silik çizgi hemen çıkıp da negatif olanlar da çok. Hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bence biraz bekle koyu kırmızı çıkınca kan testi yaptır

Adetim gecmedi iki testdede silik cikinca insan umutlaniyor bide benim daha once yaptigim teslerde satler sonra bile silik cizgi olmuyordu

Adetim gecmedi iki testdede silik cikinca insan umutlaniyor bide benim daha once yaptigim teslerde satler sonra bile silik cizgi olmuyordu
Aynen canm benim de olmuyordu aylar önceki testlerim bembeyaz. Bu hafta 3 test yaptım üçünde de silik sonradan çıktı ama kanda negatif. İstersen kan testi ver rahatla. Ben de çok umutlandım çok üzüldüm kanda negatif çıkınca. Kan testi yap rahatla bence. Keşke hemen yapsaydım kan testini umutlanmazdım

Testin markası da önemli labaquick sonradan ikinci çizgi veriyor bebetime one step. Ama fourtly diye bir testle yaptım ben bugün onda çıkmadı mesela

Aynen canm benim de olmuyordu aylar önceki testlerim bembeyaz. Bu hafta 3 test yaptım üçünde de silik sonradan çıktı ama kanda negatif. İstersen kan testi ver rahatla. Ben de çok umutlandım çok üzüldüm kanda negatif çıkınca. Kan testi yap rahatla bence. Keşke hemen yapsaydım kan testini umutlanmazdım

Kızlar adetime 5gün var kasıkta yanma var göğüslerim şişmedi. Sizce hamilelik belirtisi mi. Daha önce 2 düşük yaptım😭 inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma.

X