İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Şu pahalı olan testten yapmıştım ben adını unuttum aklıma gelmiyor ilk saniyeler de çıkmıştı ikinci çizgi silik. Sonra kan verdim negatif di. İçecek biseyler aldım ertesigunu kafami dagitayim diye o gecenin sabahı da bişey dürttü test yapayım dedim kahverengi adet lekelenmem olmamisti ve regl sancım yoktu sadece göğüs hassasiyeti vardı her zamankinden farklı . Test çift cizgiydi kan verdim 40 çıktı . Hatta yere düştüm bacağı burktum ondan bı hafta öncesinde ilaç içtim farklı sebeplerden . Yani adet gecikmesi gerekiyormus bir gün bile olsa . Ama en sağlıklısı bir hafta bir gunde bile değer yukselebiliyor.her gün burada sorardım takıntı yapardim çok takiyorsun adeti bkle derlwrdi. Bı bildikleri varmış gercekten insan yıpranıyor sürenin bir önemi yok. Kimisinde erken cikiyor testte kimisin de geç İnşallah sizler de çift çizgiyi görür bebislerinize kavusursunuz ,♥️

Biri adete 1 gün kala biride adet gecikmesinin 16. Günü
Bana umut oldun şuan söktürücü kullanmama rağmen gecikmenin 3. Günü ama negatif çıktı değer kaç söylemediler onu yarın dotor muayenesine gidicem kist falan vardır belki eğer yoksa belki senin gibi geç çıkar benimde 🌸

Şu pahalı olan testten yapmıştım ben adını unuttum aklıma gelmiyor ilk saniyeler de çıkmıştı ikinci çizgi silik. Sonra kan verdim negatif di. İçecek biseyler aldım ertesigunu kafami dagitayim diye o gecenin sabahı da bişey dürttü test yapayım dedim kahverengi adet lekelenmem olmamisti ve regl sancım yoktu sadece göğüs hassasiyeti vardı her zamankinden farklı . Test çift cizgiydi kan verdim 40 çıktı . Hatta yere düştüm bacağı burktum ondan bı hafta öncesinde ilaç içtim farklı sebeplerden . Yani adet gecikmesi gerekiyormus bir gün bile olsa . Ama en sağlıklısı bir hafta bir gunde bile değer yukselebiliyor.her gün burada sorardım takıntı yapardim çok takiyorsun adeti bkle derlwrdi. Bı bildikleri varmış gercekten insan yıpranıyor sürenin bir önemi yok. Kimisinde erken cikiyor testte kimisin de geç İnşallah sizler de çift çizgiyi görür bebislerinize kavusursunuz ,♥️
Allah bağışlasın inşallah bizimde kucaklarımız boş kalmaz 🙏🏻🌸

Amin iyi dileklerin içim teşekkür ederim Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin ❤️

kızlar günaydın sanırım regl geçikmesi mevsilsel olacak bizim ya ben de olamadım ve regl ağrılarımda yok 28 gülük olur döngüm 1 gün belki ya geç ya erken gelir ama şuan bişey yok test te negatif

Ben 8 günlük gecikmeyle rekoru oynuyorum ama artık ümidim yok test felan da almıyorum olursam olurum kafasındayım sende takma öyle yap

Ben 8 günlük gecikmeyle rekoru oynuyorum ama artık ümidim yok test felan da almıyorum olursam olurum kafasındayım sende takma öyle yap
şuan kan testi vermiyorum seni örnek alarak moral bozmak istemedim benim daha 2 gün olacak geçikme sen 8 gün sende inşallah olumluya giderse bende heves edebilirim bii umut yani

ya kızlar ben bide bu gece rüya gördüm biliyo musunuz bi hevesle kalkıp test yaptım negatifti rüyamda hamileliğim var biliyorum sonra gögüslerime bakıyorum uçları çok koyulaşmış diyorum ki içimden bak tek belirtim bu oldu diye bi tuhaftı ya hayırlısı dedim negatif çıkınca

şuan kan testi vermiyorum seni örnek alarak moral bozmak istemedim benim daha 2 gün olacak geçikme sen 8 gün sende inşallah olumluya giderse bende heves edebilirim bii umut yani
İnşallah gönlümüzden geçen olur 2 sene olacak nerdeyse evleneli ilk zamandan bu zamana bu kadar gecikme yaşamadım çok garip geliyor umarım sağlık sorunu çıkmaz diye umuyorum

ya kızlar ben bide bu gece rüya gördüm biliyo musunuz bi hevesle kalkıp test yaptım negatifti rüyamda hamileliğim var biliyorum sonra gögüslerime bakıyorum uçları çok koyulaşmış diyorum ki içimden bak tek belirtim bu oldu diye bi tuhaftı ya hayırlısı dedim negatif çıkınca
1 haftan doldun bakalım Rabbim nasip etmiştir belki ama sabır gerekiyordur öyle düşün dikkatli ol sadece ağır iş yapma kendini çok yorma

1 haftan doldun bakalım Rabbim nasip etmiştir belki ama sabır gerekiyordur öyle düşün dikkatli ol sadece ağır iş yapma kendini çok yorma
Benim de 2 yıl oldu bakalım belki 2024 te annelik tadacağız inşallah dikkat ediyorum ben ama sigarayı bırakamadım azaltmam gereken yerde daha çok içiyorum streslendikçe

Kızlar benim de bugün 4. Günü gecikmenin dün akşam sağlık kabininde kan verdim değer veremiyorum sadece pozitif negatif diyebilirim dedi tamam dedim negatif çıktı 10 dk geçmeden çıktı sonuç çok şaşırdım birazdan çıkıp doktora uğrim dedim sorun neymiş diye kist falansa çözümünü bulayım

Balım eğer söktürücü kullanıcaksan şimdi değil tabi de benim kullandığım duphaston biliyosun ben söktürücü ile düzenli hasta oluyorum bu söktürücü gebeliğe engel değil aksi takdirde gebelik olunca destek sağlayan bir söktürücü haberin olsun

Sakın vücudunu dinleme bu sefer yalancı belirtler ortaya çıkıyor canım

X