İdrarda koku

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
Reglim düzensizdir geçen ay 23.gunde olmuştum..bugünde 31.gunum tahminime göre bugün regl olmam gerekiyordu ama henüz olmadım..iki, üç gündür de idrarimda koku fark ettim daha önce başıma böyle birşey gelmemişti..suyu da çok fazla içiyorum susuzluktan olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir? Gebelik belirtisi olabilir mi

Ben bir yerde gebelik belirtisi diye okumuştum isterseniz evde bir gebelik testi yaptın

Bende internette gebeligin ilk haftalarında beta HCG yükseldiği için idrarda koku olur diye okudum yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
Valla ben doğum kontrol hapıyla korunuyordum gebe kalmak için bıraktıktan belli bi süre sonra idrarımda koku almaya basladım ama gebe değildim idrar yollarıyla alakalı sıkıntımda yoktu çünkü hiç yanma ağrı falan olmadı aralık ortası bıraktım martta yani bu ay gebe kaldım idrar kokum var benimde

Benimde hiçbir şekilde yanma ağrım falan yok sadece koku var oruçtan kaynaklı mi diye düşündüm ama susuz kalmıyorum da iftardan sahura kadar 2 litreye yakın su içiyorum bı kaç defa da geceleri çok sıkışıp tuvalete kalktığım oldu onuda çok su içtiğim için diye düşünmüştüm..daha bugün sabah eşimle çocuk için ağladık yarın hamile olduğumu ogrenirsem bize çok büyük sürpriz olur.. bu arada bebeğinizi inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bana çok dua edin olur mu..su mübarek aylarda rabbim inşallah bana da nasip etsin

Ben her duamda emin ol sizleride dahil ediyorum Allahım herkese nasip et kimsenin kucağını boş bırakma diye üzülmeyin lütfen her şeyin çaresi var Allah büyük kendinizi şartlandırıp strese sokmayın güzel seyler ummadık anda gelir bir anda gelir içinizi hep ferah tutun

Benimde yarın adetimin başlaması gerek ama bu akşam idrarda koku fark ettim bunun yanında birde idrarda beyazlaşma ve biraz köpürme oldu klozette hayatımda ilk defa böyle birşey gördüm çok şaşırdım bekleyip öğreneceğim bende ne olduğunu

Siz peki daha öncesi idrarinizda koku yaşamışmiydiniz? Lütfen bana da haber verin olur mu? Yarın test yapip yapmamakta kararsizim

Siz peki daha öncesi idrarinizda koku yaşamışmiydiniz? Lütfen bana da haber verin olur mu? Yarın test yapip yapmamakta kararsizim
Ben yapmayacağım 28 de 1 adet oluyorum geçen ay 30. Gün oldum. Bu ay 32 den önce asla test yapmam. Ne kadar geç yaparsam o kadar iyi olrsk düşünüyorum

Ben yapmayacağım 28 de 1 adet oluyorum geçen ay 30. Gün oldum. Bu ay 32 den önce asla test yapmam. Ne kadar geç yaparsam o kadar iyi olrsk düşünüyorum
Benimde gecikmenin ikinci günü ama hafif hafif karnım ağrıyor sanki regl olacak gibiyim

Testim çıktı kızlar inanamıyorım

Eklentiler

• B4260532-7F41-4140-A5C1-2BECA5A2A6D3.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 547
Evet idrarımda iltihap gibi akıntı vardı beyaz
Anladım ben şuan kendimde gebelik olduğunu düşünmüyorum ama sabah test yapsam mı bilemedim onuda nasıl yapacağımı bilemedim gece ister istemez çok lavaboya kalkiyorum suyu çok içtiğim için

Anladım ben şuan kendimde gebelik olduğunu düşünmüyorum ama sabah test yapsam mı bilemedim onuda nasıl yapacağımı bilemedim gece ister istemez çok lavaboya kalkiyorum suyu çok içtiğim için
Gecikmen kaç gün oldu ben adet beklediğim gün öğleden sonra yaptım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…