• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda goz tahmini!!!!

günaydın kızlaar seval cim bn şimdi koydum güneşee bakalım ne çıkacak bgn?s en nerdesiin uyuyamıkaldın yoksa,**

günaydın uyurmuyum hiç:)9:30 da tahlili yaptım şu an dağınık duruyo bulutlar ama pek güneş yok güneş önemlimi yaa

ayy aynen cnmm bnm balkonlar camlar hep gölge öyl çok güneş yok bimem önemlimikiiii
şuan bnmde dağınık bulutlar:)

ben bazı belirtileri psikolojik yaşamaya başladım sanırım ne olsa hamileliğe yoruyorum mesela göğüslerim hassas ve şiş ama zaten bu her adet dönemi öncesi oluyor geçen bir iki kişi kilo almışsın ded o bile umutlandırdı beni.bu ay beni tek umutlandıran su gibi akıntım oldu iiki gün hiç olmazdı başka belirtim yok ablam hamile kaldığında göğüs uçları çok koyulaştı koyu kahverengi gibiydi resmen ananem hemen test yapmadan sen gebesin dedi ve öyle çıktı göğüs uçlarımda herzamanki gibi idrar testi dağınık bugün dün dipteydi

ben bazı belirtileri psikolojik yaşamaya başladım sanırım ne olsa hamileliğe yoruyorum mesela göğüslerim hassas ve şiş ama zaten bu her adet dönemi öncesi oluyor geçen bir iki kişi kilo almışsın ded o bile umutlandırdı beni.bu ay beni tek umutlandıran su gibi akıntım oldu iiki gün hiç olmazdı başka belirtim yok ablam hamile kaldığında göğüs uçları çok koyulaştı koyu kahverengi gibiydi resmen ananem hemen test yapmadan sen gebesin dedi ve öyle çıktı göğüs uçlarımda herzamanki gibi idrar testi dağınık bugün dün dipteydi

bnm dünde dağınıktı bgnde.....
walla hayırlısı olsun hepimiz için ama beklemek çok zor....gnler geçmiyo....

Kizlar yaaa herkeste degisik cikiyor ben adetimin tam gununde yapmistim bulutlar ustteydi ve gercekten hamileydim bilemiyorum simdi kizlar gunes tam olmasi pekde onemli degil ama en az 2 yada3 saat beklemek lazim ve sabah idrariyla sanirim on gun falan cok fazla adete bir iki gun yapin arkadaslar

naz bardağı hafif havaya tutup öyle bak bardağın arkasında bişey olmasın ben bugün bişey anlayamadım dün anlamıştım ama

naz bardağı hafif havaya tutup öyle bak bardağın arkasında bişey olmasın ben bugün bişey anlayamadım dün anlamıştım ama

öle yapıyom cnm ya güneşte çıktı güneşte daha belli oluyo 2 saat olcak nerdeyse ama halaa dağınık halde bnm bulutlar.)

yaa bu arda bn camın önüne koydum demin bakıyodum karşı aptdada kadın halı silkeliyodu bana baktı napıyo bu kız elinde bardak diye ayy rezil oldum yaa:)))

Son düzenleme:
öle yapıyom cnm ya güneşte çıktı güneşte daha belli oluyo 2 saat olcak nerdeyse ama halaa dağınık halde bnm bulutlar.)

yaa bu arda bn camın önüne koydum demin bakıyodum karşı aptdada kadın halı silkeliyodu bana baktı napıyo bu kız elinde bardak diye ayy rezil oldum yaa:)))
:):) ben etrafıma bakıp sonra bardağı havaya doğru kaldırıyorum bakıyorum ama camın önünde hergün idrar dolu bardağı gören varsa bi anlam veremiodur heralde

şewalcim ablam geldi kahwe içicez bn 1 saat snr fln gelir hbr weririm sana son durumu cnm

kızlar bu testi sabah bende yaptım şuan 4 saat falan oldu.aşağıdan bakıyorum yukarıdan bakıyorum ama bulut gibi falanbişey göremedim.gayet net hiçbir bulanıklık yok ne ortada ne dibinde nede yukarısında.güneştede beklettim.bendemi bir problem var acaba.

kızlar bu testi sabah bende yaptım şuan 4 saat falan oldu.aşağıdan bakıyorum yukarıdan bakıyorum ama bulut gibi falanbişey göremedim.gayet net hiçbir bulanıklık yok ne ortada ne dibinde nede yukarısında.güneştede beklettim.bendemi bir problem var acaba.
problem olduğunu zannetmyorum benimde bugün hiç bişey belli olmadı ama o bulut olunca kesin görüyosun yarın bi daha dene istersen

Canim bardagin disindan yan tarafindan bakicaksin bir metre kadar uzaktan

Back