Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse artık olduğu kadar artık zaten benimkide dağınık duruyo daha
:):):) ay yok ben söyleyemem kızar belki.
ben bazı belirtileri psikolojik yaşamaya başladım sanırım ne olsa hamileliğe yoruyorum mesela göğüslerim hassas ve şiş ama zaten bu her adet dönemi öncesi oluyor geçen bir iki kişi kilo almışsın ded o bile umutlandırdı beni.bu ay beni tek umutlandıran su gibi akıntım oldu iiki gün hiç olmazdı başka belirtim yok ablam hamile kaldığında göğüs uçları çok koyulaştı koyu kahverengi gibiydi resmen ananem hemen test yapmadan sen gebesin dedi ve öyle çıktı göğüs uçlarımda herzamanki gibi idrar testi dağınık bugün dün dipteydi
naz bardağı hafif havaya tutup öyle bak bardağın arkasında bişey olmasın ben bugün bişey anlayamadım dün anlamıştım ama
:):) ben etrafıma bakıp sonra bardağı havaya doğru kaldırıyorum bakıyorum ama camın önünde hergün idrar dolu bardağı gören varsa bi anlam veremiodur heraldeöle yapıyom cnm ya güneşte çıktı güneşte daha belli oluyo 2 saat olcak nerdeyse ama halaa dağınık halde bnm bulutlar.)
yaa bu arda bn camın önüne koydum demin bakıyodum karşı aptdada kadın halı silkeliyodu bana baktı napıyo bu kız elinde bardak diye ayy rezil oldum yaa:)))
:):) ben etrafıma bakıp sonra bardağı havaya doğru kaldırıyorum bakıyorum ama camın önünde hergün idrar dolu bardağı gören varsa bi anlam veremiodur heralde
walla bugün hiç bişey anlamadım hep dağınıktı demekki bu durumda benim dünkü sonucum geçerli oluyor dünkü dipyteydişewalcim ablam geldi kahwe içicez bn 1 saat snr fln gelir hbr weririm sana son durumu cnm
problem olduğunu zannetmyorum benimde bugün hiç bişey belli olmadı ama o bulut olunca kesin görüyosun yarın bi daha dene istersenkızlar bu testi sabah bende yaptım şuan 4 saat falan oldu.aşağıdan bakıyorum yukarıdan bakıyorum ama bulut gibi falanbişey göremedim.gayet net hiçbir bulanıklık yok ne ortada ne dibinde nede yukarısında.güneştede beklettim.bendemi bir problem var acaba.
walla bugün hiç bişey anlamadım hep dağınıktı demekki bu durumda benim dünkü sonucum geçerli oluyor dünkü dipyteydi
kızlar bu testi sabah bende yaptım şuan 4 saat falan oldu.aşağıdan bakıyorum yukarıdan bakıyorum ama bulut gibi falanbişey göremedim.gayet net hiçbir bulanıklık yok ne ortada ne dibinde nede yukarısında.güneştede beklettim.bendemi bir problem var acaba.