• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda goz tahmini!!!!

kızlar ya ben her sabah bu testi yapmaya başladım artık otomatiğe bağladım resmen ilk yaptğmda bulut dipdeydi ama o zaman ovulasyonum yeni bitmişti ama ondan sonraki günler yaptğmda bulutlar hep üstteydi şiimdide 6:40 da yaptım yarımsaat bi saaat sonra belli olur bulutlar belirmeye başlamıştı ama üstte doğru gidiyorlardı
amaaaaaaaaa ben dün eczaneden ultra erken gebelik testi aldım onuda yaptım bu sabah ama negatif çıktı bu arada bat 7 ekim kafam karıştı bu gözle idrar tahmini yüzde yüze yakın demişlerdi ama erken gebelik testi aldım markası certain ultra early test ilişkiden 5 gün sonrasını test edebiliyormuş bu da benim beşinci günümdü ama 5 gün bitmemişti henüz
içinden çıkamadım valla bildğiniz bir şey varsa bu testlerle ilgili aydınlatırsanız sevinirim

ben yinede bekle derim daha adetine var çalışmaya devam devam durma sakın kimisi adetine yakın hamile kalabiliyor. siz eşinle 2 günde birmi yaptınız yoksa sadece ovülasyon gününü hesaplayarakmı. biz bu ay adetim biter bitmez hep 2 günde bir yaptık. evlendiğimden bu yana toplasan yani ilk kez bu kadar sık ilişki yapmışızdır. :1: :1: :69: o test %100 doğru bile deseler hangi günkü ilişkiden hamile kaldığını göstermezki. son 5 gün öncesini gösteriyor. eğer yakın zamanda ilşkiye girdiyseniz belki ondan hamile kalıcan bilemezsin canım. :31: :31:

ay kızlar ya sabah sabah niç umutlu olmadığım bir ayda beni umutlandırdınız. ben sabah yaptım, yarım saat sonra çok bariz bir şekilde bardağın üstünde bulut vardı valla yanlışsa yaktım çıranızı :26:

kizlar ins ama simdi herkestete ayni sonucu veriyor bu ay bi deneyelim bakali bana keisn denildi simdi supheliyim kimseyide umutlandirmak istemem ama bende kesin sonuc vermisti

kesin diye birşey yok kızlar.ben defalarca denedim her seferinde farklı çıktı.

kızlar bende bu sabah yaptım bu testi.benım adetlerim düzensiz son aylarda ama en son 21 eylülde oldum yani olmam gereken tarihide geçti günüm suanda.sabahki testimdede bulut yukarıdaydı öle çok görmek içinde ugraşmadım ayrıda idrarın kokusuda ilk bardaga koydugum andan itibarende çok ağırdı :50: şimdi ne yani bendemi hamişim???

Bacilar bende dahil olmak üzere ( hamileyim cok sukur artik düsünemem ama ) burdaki cogu bayanin adetten önce merak ettigi sey acaba bu ay hamilemiyim sorusu
Ben bunu esimin halasindan duydum yüzde yüz diyor bu göz testi yani. Sabah ilk idrarinizi cam bardaga yapiyosunuz günes gelebilecek yere pencerenin önüne koyuyosunuz öyle aman aman bi günes olmasina gerek yok canlarim sonra iki üc saat bekliyosunuz ve bardagi tam doldurursaniz daha iyi gözlem yaparsiniz bardagin yan tarafindan bir metre kadar uzakligindan bakiyosunuz eger idrarin yukariya dogru bir bulut seklinde bisey olustuysa bardagin üst tarafina yani evet hamilesiniz :49: fakat bu bulut bardagin dibine cökmüsse kismet öbür aya alin size ucuz bir hamilelik testi ve yüzde yüz bende uyguladi ve evet hamileydim adetime üc dört gün vardi sonra cogu kiside uygulamis deneyin ve yazin sizde dogruluycakmisiniz bakalim denemesi bedava :) öpüyorum sizi :54:

Merhaba çok saçma bir soru sorucam bugün reglim bir hafta gecikmiş durumda çok hafif kahverengi akıntı oldu ama şu an o da geçti göğüs hassasiyeti devam ediyor ve ben dün sabah senin yöntemi ve sanki dediğin gibi tortu bulut gibi orta üst tarafa doğru görünüyordu sonra aynı idrarla (yani sabah idrarı doğru çıkar mantığıyla) akşam eve geldiğimde test yaptm ve negatif çıktı:( acaba bu kadar uzun süre beklemiş idrarla sonuçta bir yanlışlk olabilir mi yoksa yine de doğru ölçer mi? hala regl olamadım olup bitince doktora kontrole gitmeyi düşünüyordum ama şimdi kafam çok karışık:(((

Merhaba çok saçma bir soru sorucam bugün reglim bir hafta gecikmiş durumda çok hafif kahverengi akıntı oldu ama şu an o da geçti göğüs hassasiyeti devam ediyor ve ben dün sabah senin yöntemi ve sanki dediğin gibi tortu bulut gibi orta üst tarafa doğru görünüyordu sonra aynı idrarla (yani sabah idrarı doğru çıkar mantığıyla) akşam eve geldiğimde test yaptm ve negatif çıktı:( acaba bu kadar uzun süre beklemiş idrarla sonuçta bir yanlışlk olabilir mi yoksa yine de doğru ölçer mi? hala regl olamadım olup bitince doktora kontrole gitmeyi düşünüyordum ama şimdi kafam çok karışık:(((

aynı idrarla yapma bence belki özelliği değişmiş olabilir

Son düzenleme:
kızlar bende bu sabah yaptım bu testi.benım adetlerim düzensiz son aylarda ama en son 21 eylülde oldum yani olmam gereken tarihide geçti günüm suanda.sabahki testimdede bulut yukarıdaydı öle çok görmek içinde ugraşmadım ayrıda idrarın kokusuda ilk bardaga koydugum andan itibarende çok ağırdı :50: şimdi ne yani bendemi hamişim???

21 ağustos demek istedin galiba, 38. gün bugün eczaneden alınan testlerden yapsana merak ettim

sanırım ya yarım saat sonra ya da 40 dakika sonra idrar geçerliliğinin yok ediyor yani ondan sonra o idrarla test yapılamaz

kızlar benim bu aya dair bi umuduum yok birincisi kistim var ama dr dene olmaz diye bişey yok dedi ikinciside şanslı günleri değerlenmdiremedik ama kasık batmalarım ve ilişki sonrası bugüne kadar hiç olmayan su gibi akıntım oldu umutladım(her zamanki gibi)bulut testini dün gece okudum burda yapıım dedim ilk yaptığımda bulutlar bariz şekilde yukarıdaydı ama 3 saat geçtikten sonra bi daha baktım dibe çökmüş :( yani umutları erteledik yine neyse bakalım herşeyin zamanını rabbim bilir.....

şu testi şu dk itibariyle bn de yaptım şuan bekletiyorum 2 saat snr hbr wericem çok mrk ediyorum doğruluk payını:)

arkadaşlar ben bu sabahta yaptım:)alışkanlık yaptı test bende dün bulutlar ilk başta yukardaydı sonra aşağıya indi ve kaldı bugünde ilk yaptığım andan itibaren dipteydi bence test doğru ama yoğun şüphesi olanlar ya adet tarihlerine 1 -2 gün kala yapsınlar yada tarihleri geçerse sonuçda testin doğruluk payı varsa bile çok erken sonuç elde edemeyiz tahminimce benim adet tarihim 4 ekimde daha...

arkadaşlar ben bu sabahta yaptım:)alışkanlık yaptı test bende dün bulutlar ilk başta yukardaydı sonra aşağıya indi ve kaldı bugünde ilk yaptığım andan itibaren dipteydi bence test doğru ama yoğun şüphesi olanlar ya adet tarihlerine 1 -2 gün kala yapsınlar yada tarihleri geçerse sonuçda testin doğruluk payı varsa bile çok erken sonuç elde edemeyiz tahminimce benim adet tarihim 4 ekimde daha...

bende dün yaptım yarım saat sonra yukardaydı ama bugün yarım saat sonra dağınıktı yani senle aynı gibi. şimdi biz hamilemi olyoz o zaman

bnmde 4 ekim cnm yani 4 eylülde olmuştum ama bat 7 ekim şu an bulutlar yukarı çıkıyo 2 saat oluyo daha beklicemmi ayyy deli gibi elide bakıyom manyak manyak kaç saattir:1:

Back