- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
kızlar ya ben her sabah bu testi yapmaya başladım artık otomatiğe bağladım resmen ilk yaptğmda bulut dipdeydi ama o zaman ovulasyonum yeni bitmişti ama ondan sonraki günler yaptğmda bulutlar hep üstteydi şiimdide 6:40 da yaptım yarımsaat bi saaat sonra belli olur bulutlar belirmeye başlamıştı ama üstte doğru gidiyorlardı
amaaaaaaaaa ben dün eczaneden ultra erken gebelik testi aldım onuda yaptım bu sabah ama negatif çıktı bu arada bat 7 ekim kafam karıştı bu gözle idrar tahmini yüzde yüze yakın demişlerdi ama erken gebelik testi aldım markası certain ultra early test ilişkiden 5 gün sonrasını test edebiliyormuş bu da benim beşinci günümdü ama 5 gün bitmemişti henüz
içinden çıkamadım valla bildğiniz bir şey varsa bu testlerle ilgili aydınlatırsanız sevinirim
ben yinede bekle derim daha adetine var çalışmaya devam devam durma sakın kimisi adetine yakın hamile kalabiliyor. siz eşinle 2 günde birmi yaptınız yoksa sadece ovülasyon gününü hesaplayarakmı. biz bu ay adetim biter bitmez hep 2 günde bir yaptık. evlendiğimden bu yana toplasan yani ilk kez bu kadar sık ilişki yapmışızdır.