• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda goz tahmini!!!!

kızlar ben bu testi uyguladım bugün.ama sabah ilk idrarla değil.öğleden sonra yaptım.söylenilen şey dibe çökmüştü.yani hamile olmadığımı gösteriyor.

kızlar bendende size tavsiye idrar testi idrarınızı yapın gün içerisinde farketmez ama en sağlıklısı sabah yapılan olanı ama şart değil idrarı yapın geniş bir kaba 1 çay kaşığı ekmek sodasınıdökün eğer köpürürse hamilesiniz ben denediğimde tüp bebek yaptırmştım sonuç bekliyorduk denedim hamileymişim evet ikizlerim vardı ama öldüler :( bu sanah yine yaptım yine köpürdü hamileyim sanırım belirtilerde zaten hamilelikten yana bu sefe olursa normal yolla olucak inşallahh

çok ilginç :44::44::44:
herkese aynı sonuç çıkıyo olmasın? buna benzer uygulanan bazı testler var ve uygulayan hemen herkes aynı sonucu almıştı bir başka topicte.ha bir de kocalarına bile yaptıranlar vardı sırf denemek için ve sonuç onlar da hamile çıkmışlardı bu yüzden pek kaptırmayın derim arkadaşlar.
yine de yapanları merak etmedim değil yani :66::52:

arkadaşlar ben bu testi dün denedim dün adetime 8 gün vardı ama malesef bulut dibine inmişti çok moralim bozuldu sabah ama sonra eşim sağolsun moralimi düzeltti çünkü daha erken di yani çıkmayabilir dedik
ama bugünde 7 gün kaldı diye birdaha deneyeyim dedim bu testi bu sefer dibine çökmedi ortalarda duruyor çok sewindim belki yavaş yavaş idrara geliyor yarında yapacam belki yarın da en üstte durur ayrıca yarın ultra hassas gebelik testide uygulayacağım bakalım ne kadar uyacak umutlarım tekrardan yeşerdi :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

arkadaşlar ben bu testi dün denedim dün adetime 8 gün vardı ama malesef bulut dibine inmişti çok moralim bozuldu sabah ama sonra eşim sağolsun moralimi düzeltti çünkü daha erken di yani çıkmayabilir dedik
ama bugünde 7 gün kaldı diye birdaha deneyeyim dedim bu testi bu sefer dibine çökmedi ortalarda duruyor çok sewindim belki yavaş yavaş idrara geliyor yarında yapacam belki yarın da en üstte durur ayrıca yarın ultra hassas gebelik testide uygulayacağım bakalım ne kadar uyacak umutlarım tekrardan yeşerdi :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sizce ben hamiş olabilirmiyim y a çok heyecanlandımmm

Ben de sabah baktım idrarımı cam bardağa koyup ama içinde bulutumsu hiçbirşey yoktu. Şeffaf sapsarı idrardı.

arkadaşlar direk bakınca görünmüyor. gölgeli ışıklı bir pozisyonda nasıl anlatayım bilemiyorum. yani içindeki taneciller varmışta onları görmeye çalışırmış gibi. direk ışıkta görünmüyor. benimki öyle oldu ve duman tabakasınını üst kısımlarda gördüm. yağmur bulutu gibi tamamen kaplıydı. gördüm alt kısmı ise temizdi. dikkatli bakın.

Son düzenleme:
arkadaşlar direk bakınca görünmüyor. gölgeli ışıklı bir pozisyonda nasıl anlatayım bilemiyorum. yani içindeki taneciller varmışta onları görmeye çalışırmış gibi. direk ışıkta görünmüyor. benimki öyle oldu ve duman tabakasınını üst kısımlarda gördüm. yağmur bulutu gibi tamamen kaplıydı. gördüm alt kısmı ise temizdi. dikkatli bakın.

hamilemisin? peki...
kafama taktimmm bir kac gun sonra bende deniyecegimmm bakalimmm:1::1:bardagi camin onune koymak beni biraz tedirgin etti idrarli sonucta bende titiz bi insanim artik koyacagim yere pecete falan sererimmm bardagida eldivenle alip koyarimmm:1::1:

Benim ilk başta güneş yoktu, yinede camın önüne koydum ve yine belli oldu, daha sonra güneşli yere koydum daha netti, yani güneşte bakmaya bile gerek kalmadı bir süre sonra.
Umarım beklediğimiz sonucu alırız...

hamilemisin? peki...
kafama taktimmm bir kac gun sonra bende deniyecegimmm bakalimmm:1::1:bardagi camin onune koymak beni biraz tedirgin etti idrarli sonucta bende titiz bi insanim artik koyacagim yere pecete falan sererimmm bardagida eldivenle alip koyarimmm:1::1:

şu an belli değil tabii. kesin sonucu adetimiz gösterecek. gelmezse tahlile müracat. İnşallah hamileyizdir. Allah isteyen herkese bebiş versin. :49: :49: :49:

kızlar ya ben her sabah bu testi yapmaya başladım artık otomatiğe bağladım resmen ilk yaptğmda bulut dipdeydi ama o zaman ovulasyonum yeni bitmişti ama ondan sonraki günler yaptğmda bulutlar hep üstteydi şiimdide 6:40 da yaptım yarımsaat bi saaat sonra belli olur bulutlar belirmeye başlamıştı ama üstte doğru gidiyorlardı
amaaaaaaaaa ben dün eczaneden ultra erken gebelik testi aldım onuda yaptım bu sabah ama negatif çıktı bu arada bat 7 ekim kafam karıştı bu gözle idrar tahmini yüzde yüze yakın demişlerdi ama erken gebelik testi aldım markası certain ultra early test ilişkiden 5 gün sonrasını test edebiliyormuş bu da benim beşinci günümdü ama 5 gün bitmemişti henüz
içinden çıkamadım valla bildğiniz bir şey varsa bu testlerle ilgili aydınlatırsanız sevinirim

Back