• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda goz tahmini!!!!

bende dün yaptım yarım saat sonra yukardaydı ama bugün yarım saat sonra dağınıktı yani senle aynı gibi. şimdi biz hamilemi olyoz o zaman
açıkcası benim bu ay umudum yok ama dün öyle yukarda görünce umutlandım bugün tamamen dipteydi.bizim bebekler gelmekten vazgeçti heralde:)

belki hamilesindir yarın bi daha dene istersen:)
deniim bakiim yrn gene ya ama bşy sorucam kızlar bu bulutlar tamamen yukarda değiller yaa ortalarda geziniyolar uffff kafam karıştı walaaaaa
ben başında bekleyemedim yarım saat sonra çıkmak zorundaydım benimde sat 4 eylül beklenene 10 gün falan var daha

cnmm seninlede aynı satımız hiç belirti fln yaşıyomusun bnde hçbşy yok göğüslerimi mıncıklıyorum her dakka ama ık yok acabaa erkenmi daha

benim göğüslerim acıyo ama her adetten önce acır zaten, belim ağrıyo oda adet belirtisi bide akıntım var pütürlü pütürlü umudum oyk zaten bi adet olsam aşılama yaptırıp işlerim var onlara bakcam ama bu ay geçmedi bi

Son düzenleme:
benim göğüslerim acıyo ama her adetten önce acır zaten, belim ağrıyo oda adet belirtisi bide akıntım var pütürlü pütürlü umudum oyk zaten bi adet olsam aşılama yaptırıp işlerim var onlara bakcam ama bu ay geçmedi bi

son ana kdr umudunu yitirme cnmm allah büyük.......

2.5 saat oldu döktüm artık walla sabahtan beri kafayı yedim

ama kızlar bnmki ne üstteydi ne altta ortalardaydı hep wallaa:(

merhaba kızlar..
bu teste çok fazla bel bağlamayın derim ben..
dün sabah bu testi uyguladım ve bariz bulutlar üstteydi.
fakat bu sabah evde gebelik testi yaptım negatif cıktı bu arada adetimde gecikmiş durumda..
moralinizi bozmak istemem ama çok fazla üstüne düşmemek gerek sanırım..allah çok fazla aratmasın insallah en kısa zamanda anne olmak dileğiyleee...:50:

naz idrarı az önce döktüm bulut tamamen yerdeydi belkide ümitlenebilirsin ama benimde kafamı karıştıran dün ilk başta baya bi yukarıdaydı....

merhaba kızlar..
bu teste çok fazla bel bağlamayın derim ben..
dün sabah bu testi uyguladım ve bariz bulutlar üstteydi.
fakat bu sabah evde gebelik testi yaptım negatif cıktı bu arada adetimde gecikmiş durumda..
moralinizi bozmak istemem ama çok fazla üstüne düşmemek gerek sanırım..allah çok fazla aratmasın insallah en kısa zamanda anne olmak dileğiyleee...:50:
adetin kaç gn geçti bazı testler hemen sonuç vermio çünkü

naz idrarı az önce döktüm bulut tamamen yerdeydi belkide ümitlenebilirsin ama benimde kafamı karıştıran dün ilk başta baya bi yukarıdaydı....

walla cnmm bn yrnda yapıcam bakalım gene aynısımı olucak doğruluk payı ne kdr mrk ediyorum çok yrn gene 9.30 da yaparım sende yap bakalım aynı satte ne olucak:)

walla cnmm bn yrnda yapıcam bakalım gene aynısımı olucak doğruluk payı ne kdr mrk ediyorum çok yrn gene 9.30 da yaparım sende yap bakalım aynı satte ne olucak:)
ok yarın 9:30 da yapalım ben 8:30 da yapıorun kalkar kalkmaz yani:)yarın 9:30 da yapıp gözlemleyelim hayırlısı yarında dipte olursa yapmam artık

ok yarın 9:30 da yapalım ben 8:30 da yapıorun kalkar kalkmaz yani:)yarın 9:30 da yapıp gözlemleyelim hayırlısı yarında dipte olursa yapmam artık
tmm cnmm bakalım yrn nasıl olacak...hepimiz için hayırlısı olsun işlhh bnm 2 kaybım war 6 ay önce 22 haftalık ikizlerimi kaybettim oyzden hep hayırlısını sağlıklısını istiyorum allahtan ......

tmm cnmm bakalım yrn nasıl olacak...hepimiz için hayırlısı olsun işlhh bnm 2 kaybım war 6 ay önce 22 haftalık ikizlerimi kaybettim oyzden hep hayırlısını sağlıklısını istiyorum allahtan ......
canım benim allah bundan sonra yüzünü güldürür inşallah....herşeyin zamanını rabbim bilir allah hayırlı sağlıklı evladı isteyen herkese nasip etsin....

canım benim allah bundan sonra yüzünü güldürür inşallah....herşeyin zamanını rabbim bilir allah hayırlı sağlıklı evladı isteyen herkese nasip etsin....

amin cnmm amiin allah isteyen herkese werin işlhh ellerini boş bırakmasın

ben beş günden beri yapıyorum her biri birbirinden farklı beş sonuç vardı bunlara fazla inanmayın bence:89:

Bacilar bende dahil olmak üzere ( hamileyim cok sukur artik düsünemem ama ) burdaki cogu bayanin adetten önce merak ettigi sey acaba bu ay hamilemiyim sorusu
Ben bunu esimin halasindan duydum yüzde yüz diyor bu göz testi yani. Sabah ilk idrarinizi cam bardaga yapiyosunuz günes gelebilecek yere pencerenin önüne koyuyosunuz öyle aman aman bi günes olmasina gerek yok canlarim sonra iki üc saat bekliyosunuz ve bardagi tam doldurursaniz daha iyi gözlem yaparsiniz bardagin yan tarafindan bir metre kadar uzakligindan bakiyosunuz eger idrarin yukariya dogru bir bulut seklinde bisey olustuysa bardagin üst tarafina yani evet hamilesiniz :49: fakat bu bulut bardagin dibine cökmüsse kismet öbür aya alin size ucuz bir hamilelik testi ve yüzde yüz bende uyguladi ve evet hamileydim adetime üc dört gün vardi sonra cogu kiside uygulamis deneyin ve yazin sizde dogruluycakmisiniz bakalim denemesi bedava :) öpüyorum sizi :54:

öncelikle çok tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama zamanlarımı iyi bir şekilde değerlendirmeye çalıştım ovulasyon günüm biteli 5 gün oldu ve adet günümede 9 gün var. bu yöntemi uygulamak için adet gününe en fazla kaç gün kalmış olması gerekir yani yarın sabah uygulasam sonuç alabilirmiyim acaba...

Back