• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda goz tahmini!!!!

kızlar bu testle uğraşmayı bırakın tamamen saçmalık,boşuna uğraşmış olursunuz.3 defa yaptım bulut denilen şey dipte de çıktı en üst kısımda da her defasında farklı çıktı.yani sonuç olarak bulutu yukarda da gördüm ama adet oldum sonradan.yani netice de hiç doğruluk payı yok.

kızlar günaydın sabah gene yaptım testi 3 gn oldu we alaa dağınık bu bulutlar artık yapmıcam zaten ateşim düşüyo dün 36.7 bgn 36.2 :(

akreeep hadi gelde ekle fotoo

Kizlar dun yaptim ama bulutlar benimkindede daginikti utanarak soyemek isterimko bu testte fos cikti hepinizden ozur diliyorum valla bemde baskalarin yalancisiyim belki ise yarar diye yazmistim size borsuru zaman kaubi yaptirdim kusuruma bakmayin kizlar

olsun ya biz denemiş olduk en azından ben ilk denedğimde tüm bulutlar dipteydi ikincide ortada birikti üçüncü denememde üstte dördüncü ve beşincide hiç bulut yoktu bu son denememde ise bir gurup bulut üstte toplandı bir gurup bulut altta toplandı 3 saat sonrada hepsi çöktü :D iki gün kaldı bata bakalım hayırlısı

arkadaşlar belkide fos değildir çünkü benim 1 kez dağınık çıktı onun dışında ilk yaptığımda sadece yarım saat falan üsttelerdi sonra dibe çöktü dünkü yaptığımda dibe çöktü yani dipte çıktı zaten adet tarihimde yaklaştı adet belirtilerimde var büyük ihtimalle hamile değilim bi de hamile olduğunu bilen biri varsa test doğrulanabilir

ewet nazcım çay bardağı küçük olabilir ben şeffaf hiç bi deseni buğusu olmayan bi su badağı var ona yapıorum ne nerdeyse tamamını dolduruyorum

ewet nazcım çay bardağı küçük olabilir ben şeffaf hiç bi deseni buğusu olmayan bi su badağı var ona yapıorum ne nerdeyse tamamını dolduruyorum

yapmıcam bn artık bekliceem psikolojim bozuldu resmen yaaaa az kaldı zaten son 3 gün...

Bugün adet günü sabah regl oluyorum sandım çünkü çok ağrım vardı.
Tekrar yatıp kalktığımda pede baktım hiçbişey yoktu, sona kahve leke geldi.
Bakalım hala beklemedeyim belkide yeni yeni geliyordur adetim.
1 hafta önce bulut şeklindeydi yine yaptım dağınıktı, sonucu söylerim kızlar.

Bugün adet günü sabah regl oluyorum sandım çünkü çok ağrım vardı.
Tekrar yatıp kalktığımda pede baktım hiçbişey yoktu, sona kahve leke geldi.
Bakalım hala beklemedeyim belkide yeni yeni geliyordur adetim.
1 hafta önce bulut şeklindeydi yine yaptım dağınıktı, sonucu söylerim kızlar.
mutlaka söyle testi test ediyoruz:)

Back