- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
kızlar ya ben her sabah bu testi yapmaya başladım artık otomatiğe bağladım resmen ilk yaptğmda bulut dipdeydi ama o zaman ovulasyonum yeni bitmişti ama ondan sonraki günler yaptğmda bulutlar hep üstteydi şiimdide 6:40 da yaptım yarımsaat bi saaat sonra belli olur bulutlar belirmeye başlamıştı ama üstte doğru gidiyorlardı
amaaaaaaaaa ben dün eczaneden ultra erken gebelik testi aldım onuda yaptım bu sabah ama negatif çıktı bu arada bat 7 ekim kafam karıştı bu gözle idrar tahmini yüzde yüze yakın demişlerdi ama erken gebelik testi aldım markası certain ultra early test ilişkiden 5 gün sonrasını test edebiliyormuş bu da benim beşinci günümdü ama 5 gün bitmemişti henüz
içinden çıkamadım valla bildğiniz bir şey varsa bu testlerle ilgili aydınlatırsanız sevinirim
Bacilar bende dahil olmak üzere ( hamileyim cok sukur artik düsünemem ama ) burdaki cogu bayanin adetten önce merak ettigi sey acaba bu ay hamilemiyim sorusu
Ben bunu esimin halasindan duydum yüzde yüz diyor bu göz testi yani. Sabah ilk idrarinizi cam bardaga yapiyosunuz günes gelebilecek yere pencerenin önüne koyuyosunuz öyle aman aman bi günes olmasina gerek yok canlarim sonra iki üc saat bekliyosunuz ve bardagi tam doldurursaniz daha iyi gözlem yaparsiniz bardagin yan tarafindan bir metre kadar uzakligindan bakiyosunuz eger idrarin yukariya dogru bir bulut seklinde bisey olustuysa bardagin üst tarafina yani evet hamilesinizfakat bu bulut bardagin dibine cökmüsse kismet öbür aya alin size ucuz bir hamilelik testi ve yüzde yüz bende uyguladi ve evet hamileydim adetime üc dört gün vardi sonra cogu kiside uygulamis deneyin ve yazin sizde dogruluycakmisiniz bakalim denemesi bedava :) öpüyorum sizi
Merhaba çok saçma bir soru sorucam bugün reglim bir hafta gecikmiş durumda çok hafif kahverengi akıntı oldu ama şu an o da geçti göğüs hassasiyeti devam ediyor ve ben dün sabah senin yöntemi ve sanki dediğin gibi tortu bulut gibi orta üst tarafa doğru görünüyordu sonra aynı idrarla (yani sabah idrarı doğru çıkar mantığıyla) akşam eve geldiğimde test yaptm ve negatif çıktıacaba bu kadar uzun süre beklemiş idrarla sonuçta bir yanlışlk olabilir mi yoksa yine de doğru ölçer mi? hala regl olamadım olup bitince doktora kontrole gitmeyi düşünüyordum ama şimdi kafam çok karışık ((
kızlar bende bu sabah yaptım bu testi.benım adetlerim düzensiz son aylarda ama en son 21 eylülde oldum yani olmam gereken tarihide geçti günüm suanda.sabahki testimdede bulut yukarıdaydı öle çok görmek içinde ugraşmadım ayrıda idrarın kokusuda ilk bardaga koydugum andan itibarende çok ağırdışimdi ne yani bendemi hamişim???
kızlar bu doğru değil bence ben dün yaptım oldu bugün olmadı, dün hamileydimde bugün değilmiyim
adet tarihine kaç gün var şüphen var mıkızlar bu doğru değil bence ben dün yaptım oldu bugün olmadı, dün hamileydimde bugün değilmiyim
arkadaşlar ben bu sabahta yaptım:)alışkanlık yaptı test bende dün bulutlar ilk başta yukardaydı sonra aşağıya indi ve kaldı bugünde ilk yaptığım andan itibaren dipteydi bence test doğru ama yoğun şüphesi olanlar ya adet tarihlerine 1 -2 gün kala yapsınlar yada tarihleri geçerse sonuçda testin doğruluk payı varsa bile çok erken sonuç elde edemeyiz tahminimce benim adet tarihim 4 ekimde daha...
arkadaşlar ben bu sabahta yaptım:)alışkanlık yaptı test bende dün bulutlar ilk başta yukardaydı sonra aşağıya indi ve kaldı bugünde ilk yaptığım andan itibaren dipteydi bence test doğru ama yoğun şüphesi olanlar ya adet tarihlerine 1 -2 gün kala yapsınlar yada tarihleri geçerse sonuçda testin doğruluk payı varsa bile çok erken sonuç elde edemeyiz tahminimce benim adet tarihim 4 ekimde daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?