Merhaba öncelikle çok teşekkürler önerin için bunu denicem bi de hamile olduğun için yaşadınmı acaba die sormak istedim, benim reglim bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda ve gecikmenin ilk gününe kadar her zaman olan kahverengi lekelenme ve göğüs hassasiyeti hiç olmadı ve gecikmenin ilk günü yine lekelenme olmadı ama çok şiddetli göğüs hassasiyeti başladı sen hiç böyle bişi yaşamış mıydın acaba hamilelik belirtisi olabiliri mi?
canım sabah ilk idrarla olması şartmı benim adetimede 3 gün var ve çok merak ediyorum ya idrara sıkışık şekilde yapsak olurmu sen adetin geçincemi öğrendin canım hamile olduğunu benimde bu ay belim çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo ama bakalım bu arada bebeğini allahım size bağışlasın inşallah
yaa hala bana ilk idrarla dedi yarin ilk idrarini sakin wc ye hediye etme :))) bak yarin ogrenicez hamile olup olmadigini sabah yazarsan ben cvp yazabilirim bende merak ettim simdi bak benimde belik cok agrioyrdu cok tsk ederim canimm amin ins herkesin bebegini bagislasin Allah cok mutluyuz :)))ben adetten once ogrendim hamile oldugumu canim
sağol canım yarın sana yazarım ay nasıl heyecanlıyım bi görsen var ya içim içime sığmıyo değişik bişey bu ay ilk defa belim ağrıdıya sanırım ondan bu heycanımsanki beli ağrıyan herkez hamile de bende öyle olucam bakalım canım ne çıkcak ilgin için teşekkürler
rica ederim sekerim ins hamilesindir ins canim ya hamilelerin duasi tutarmis bu ay degisik hissediyosan kendini belki vardir biseyler belim benimde cok agrimisti yazmistimya oncedende
yaa hala bana ilk idrarla dedi yarin ilk idrarini sakin wc ye hediye etme :))) bak yarin ogrenicez hamile olup olmadigini sabah yazarsan ben cvp yazabilirim bende merak ettim simdi bak benimde belik cok agrioyrdu cok tsk ederim canimm amin ins herkesin bebegini bagislasin Allah cok mutluyuz :)))ben adetten once ogrendim hamile oldugumu canim
bulut demek hafif köpürmesi mi ben anlamadım
pylaşımın için teşekkür ederim. yarın ilk işim denemek olucak. peki adete yakın olmasa olurmu beni daha 10 günüm vardaayyy zamanda geçmez şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?