Canlarim ins hamilesinizdir de benimde yuzum kara cikmaz Bana yuzde yuz denildi insda oyledir evet sigara dumani uflenmis gibi
arkadaşlar ben bu testi dün denedim dün adetime 8 gün vardı ama malesef bulut dibine inmişti çok moralim bozuldu sabah ama sonra eşim sağolsun moralimi düzeltti çünkü daha erken di yani çıkmayabilir dedik
ama bugünde 7 gün kaldı diye birdaha deneyeyim dedim bu testi bu sefer dibine çökmedi ortalarda duruyor çok sewindim belki yavaş yavaş idrara geliyor yarında yapacam belki yarın da en üstte durur ayrıca yarın ultra hassas gebelik testide uygulayacağım bakalım ne kadar uyacak umutlarım tekrardan yeşerdi
arkadaşlar direk bakınca görünmüyor. gölgeli ışıklı bir pozisyonda nasıl anlatayım bilemiyorum. yani içindeki taneciller varmışta onları görmeye çalışırmış gibi. direk ışıkta görünmüyor. benimki öyle oldu ve duman tabakasınını üst kısımlarda gördüm. yağmur bulutu gibi tamamen kaplıydı. gördüm alt kısmı ise temizdi. dikkatli bakın.
Ben de sabah baktım idrarımı cam bardağa koyup ama içinde bulutumsu hiçbirşey yoktu. Şeffaf sapsarı idrardı.
hamilemisin? peki...
kafama taktimmm bir kac gun sonra bende deniyecegimmm bakalimmmbardagi camin onune koymak beni biraz tedirgin etti idrarli sonucta bende titiz bi insanim artik koyacagim yere pecete falan sererimmm bardagida eldivenle alip koyarimmm
şu an belli değil tabii. kesin sonucu adetimiz gösterecek. gelmezse tahlile müracat. İnşallah hamileyizdir. Allah isteyen herkese bebiş versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?