- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 103
- 31
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Ay inşallah canım benim tüpümün patladığı bilmiyorsuk kanser iğnesi kürtaj işe yaramadı 2 aylığı geçmişti benim öğrendiğimde hamile olduğumu yani dış gebeliği üstüne görmüştüm o yüzden ben çok geç kaldım rahim filminde öğrendim bende tüpüm aşındığını aşılama yaptırdık bu ay ama hafif kanamam lekelenmem var bakalım yarın kan vericem hiç umudum yok ama olmazsa artık ben tüp bebeğe geçmek istiyorum kısmetse inşallah hakkımızda hayırlısı olurAaaa bende sağ tüpüm alindi 1 sene önce solda da diş gebelik oldu ama küçük olduğu icin erittiler icimde kanser iğnesi vurdular temizlendi sonra bu yazin hamile kaldi5m oda bozulmuş gebelik çıktı sonra ara verdim rahim filmi cekti doktor rahim içi temiz dedi cocuk yaP dedi hayirlisi inşallah olur hepimizinde
Insallah pozitiftir canim.aklinda bulusun testin evde yoksa bile sabah ilk idraryapip kapta sakarsan test alinca 24 saat o idrar kullanilabiliyor.sonucu bekliyoruz heyecanla.3 liraya aldığım test ve ilk idrarım değildi ümitlenmek de istemiyorum ama yarın olmazsa kan vercem canmBen adetmi hiç anlamam oldıktan sonra ağrım olur ama bu ay yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç geçmedi 2 gündür göğüslerme dokunamıyorum ,düşünürsem daha çok belirti de bulabilirm tabi inşallah canım rabbim dileyen herkese nasip etsn
Inşallah vardır yarin ne cikcak insan hecan yapiyor vallaAy inşallah canım benim tüpümün patladığı bilmiyorsuk kanser iğnesi kürtaj işe yaramadı 2 aylığı geçmişti benim öğrendiğimde hamile olduğumu yani dış gebeliği üstüne görmüştüm o yüzden ben çok geç kaldım rahim filminde öğrendim bende tüpüm aşındığını aşılama yaptırdık bu ay ama hafif kanamam lekelenmem var bakalım yarın kan vericem hiç umudum yok ama olmazsa artık ben tüp bebeğe geçmek istiyorum kısmetse inşallah hakkımızda hayırlısı olur
SendeInsallah pozitiftir canim.aklinda bulusun testin evde yoksa bile sabah ilk idraryapip kapta sakarsan test alinca 24 saat o idrar kullanilabiliyor.sonucu bekliyoruz heyecanla.
Buz dolabında 24 saat diye biliyorum bendeInsallah pozitiftir canim.aklinda bulusun testin evde yoksa bile sabah ilk idraryapip kapta sakarsan test alinca 24 saat o idrar kullanilabiliyor.sonucu bekliyoruz heyecanla.
Insallah mutlu haberini aliriz allah yardimcin olsunDuğa edin kizlar inşallah hayirli haber alirim sizde güzel haberler verirsiniz inşallah
Amin amin ben olumlu olumsuz hemen yazcam buraya sende yazInsallah mutlu haberini aliriz allah yardimcin olsun
Predictor ile yaptigimda oda sicakligi yaziyordu.artik cisimizle oynar olduk sormaSende
Buz dolabında 24 saat diye biliyorum bende
Aynen sorma yaPredictor ile yaptigimda oda sicakligi yaziyordu.artik cisimizle oynar olduk sorma
Ekrana bakma canim dua oku icinden rahat ol.bende tekrar hamile kalirsam 4 aya kadar kalp atisi seslerini duymak ve ekrana bakmak istemiyorum.ikizlerimin goruntusu kalp sesleri hala aklimda cunku.ayni seyi yasamak zoruma gider kaldiramam busefer.Inşallah kötü bişey çıkmaz ultrasona girmeden boyle ayaklarım titriyor artik olumsuz şey duymaktan biktim
Ay ne oldu ikizlere seninEkrana bakma canim dua oku icinden rahat ol.bende tekrar hamile kalirsam 4 aya kadar kalp atisi seslerini duymak ve ekrana bakmak istemiyorum.ikizlerimin goruntusu kalp sesleri hala aklimda cunku.ayni seyi yasamak zoruma gider kaldiramam busefer.
Sence bakmasam daha az mı hecan yaparimEkrana bakma canim dua oku icinden rahat ol.bende tekrar hamile kalirsam 4 aya kadar kalp atisi seslerini duymak ve ekrana bakmak istemiyorum.ikizlerimin goruntusu kalp sesleri hala aklimda cunku.ayni seyi yasamak zoruma gider kaldiramam busefer.
Canım ya aynı benim durumum bende bi aylıkken hamile kaldım ve aynı sekile benimde silikti hatta aynı sekile 2 tane test yaptım ve hastaneye gittim devlete beta degerim 5 dediler hamile degil işim ama bnim içime dogmustu 5 gun sonra özelle gittim pozitif 2 aylık hamileyim darısı başınaEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testibenzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
İnşallah canm hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Inşallah vardır canim benimde 4 gündür geçti baş dönmesi kaşık ağrısından kafayi yiycem memelerim şişmiş ama adetten once bende mide bulantisi olurdu 1 hafta kala ama yok bilmiyorum hep dakkasinda olurdum şimdi geçti hayirlisi yarin randevu aldım korkuyordum doktorlardan ama gitmem lazıminşallah vardir
10 haftalikti kalp atislari durdu.2.tup denemesiydi cok emek vermistik cok uzulduk cokAy ne oldu ikizlere senin
Yani dr anliycak nasil olsa der sana osirada duani okursunSence bakmasam daha az mı hecan yaparim
:)DPredictor ile yaptigimda oda sicakligi yaziyordu.artik cisimizle oynar olduk sorma
göremedim ya biraz bekle bakalım netleşecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?