İdrar testinde silik çizgi çıkması

Ay inşallah canım benim tüpümün patladığı bilmiyorsuk kanser iğnesi kürtaj işe yaramadı 2 aylığı geçmişti benim öğrendiğimde hamile olduğumu yani dış gebeliği üstüne görmüştüm o yüzden ben çok geç kaldım rahim filminde öğrendim bende tüpüm aşındığını aşılama yaptırdık bu ay ama hafif kanamam lekelenmem var bakalım yarın kan vericem hiç umudum yok ama olmazsa artık ben tüp bebeğe geçmek istiyorum kısmetse inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Insallah pozitiftir canim.aklinda bulusun testin evde yoksa bile sabah ilk idraryapip kapta sakarsan test alinca 24 saat o idrar kullanilabiliyor.sonucu bekliyoruz heyecanla.

Inşallah vardır yarin ne cikcak insan hecan yapiyor valla

Insallah pozitiftir canim.aklinda bulusun testin evde yoksa bile sabah ilk idraryapip kapta sakarsan test alinca 24 saat o idrar kullanilabiliyor.sonucu bekliyoruz heyecanla.
Sende
Buz dolabında 24 saat diye biliyorum bende

Inşallah kötü bişey çıkmaz ultrasona girmeden boyle ayaklarım titriyor artik olumsuz şey duymaktan biktim

Inşallah kötü bişey çıkmaz ultrasona girmeden boyle ayaklarım titriyor artik olumsuz şey duymaktan biktim
Ekrana bakma canim dua oku icinden rahat ol.bende tekrar hamile kalirsam 4 aya kadar kalp atisi seslerini duymak ve ekrana bakmak istemiyorum.ikizlerimin goruntusu kalp sesleri hala aklimda cunku.ayni seyi yasamak zoruma gider kaldiramam busefer.

Ekrana bakma canim dua oku icinden rahat ol.bende tekrar hamile kalirsam 4 aya kadar kalp atisi seslerini duymak ve ekrana bakmak istemiyorum.ikizlerimin goruntusu kalp sesleri hala aklimda cunku.ayni seyi yasamak zoruma gider kaldiramam busefer.
Sence bakmasam daha az mı hecan yaparim

Ca
Canım ya aynı benim durumum bende bi aylıkken hamile kaldım ve aynı sekile benimde silikti hatta aynı sekile 2 tane test yaptım ve hastaneye gittim devlete beta degerim 5 dediler hamile degil işim ama bnim içime dogmustu 5 gun sonra özelle gittim pozitif 2 aylık hamileyim darısı başına

İnşallah canm hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…