- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Ben bu 3.denememde hamile kalabildim..ilk ikisinde de meraktan yapıyodum test, adet önceleri :))hep de bebe time ile yaptım hiç çizgi olmuyodu çünkü hamilelik yoktu :)) olmayan birşeyi de gösterir mi bilmemki, belkide başına gelen vardır..yarın bir test daha yap istersen hamilelik varsa çizgi bıraz daha belirginleşecektir..bende öyle olmuştu :) ben de bugün doktora gittim kese göründü şükür.teşekkür ederm bebetime diye bi test netten baktığım kadarıyla güvenilir değilmiş adetim de yarın , yarın olmazsam çarşamba kan vereceğim :)
Rabbim inşallah birdaha verir sana üzülme herşey allahin takdiri bende adet oldum ama gine gitcem doktora 6 da randevum10 haftalikti kalp atislari durdu.2.tup denemesiydi cok emek vermistik cok uzulduk cok
Hala adet olmadım iş çıkışını bekliyorum test almak için, umarım ben de hamileyimdir bakalım :) darısı cinsiyetini öğrenmene olsun o zaman keseyi gördüysen :)))Ben bu 3.denememde hamile kalabildim..ilk ikisinde de meraktan yapıyodum test, adet önceleri :))hep de bebe time ile yaptım hiç çizgi olmuyodu çünkü hamilelik yoktu :)) olmayan birşeyi de gösterir mi bilmemki, belkide başına gelen vardır..yarın bir test daha yap istersen hamilelik varsa çizgi bıraz daha belirginleşecektir..bende öyle olmuştu :) ben de bugün doktora gittim kese göründü şükür.
Ben göremedim ama geç döllenmeyse geç çıkabilir bi kaç gün daha bekle tekrar yap bence :)
Insallah canim.ins guler hepimizin yuzu.dr a gitmekte fayda var takipli olmak iyidirRabbim inşallah birdaha verir sana üzülme herşey allahin takdiri bende adet oldum ama gine gitcem doktora 6 da randevum
Ben gittim bu ay femera diye bir ilaç var ona başlayalim dediInsallah canim.ins guler hepimizin yuzu.dr a gitmekte fayda var takipli olmak iyidir
Test aldin mi sen merak ettim inşallah senden güzel haber gelirHala adet olmadım iş çıkışını bekliyorum test almak için, umarım ben de hamileyimdir bakalım :) darısı cinsiyetini öğrenmene olsun o zaman keseyi gördüysen :)))
Alamadım canm iş çıkışı eczanaler kapanmştı nöbetçiye de gidemedim ama hala hastalanmadm bekliyormTest aldin mi sen merak ettim inşallah senden güzel haber gelir
Inşallah vardır bu arada hiç aranızda femera kullanıp hamile kalan var mıAlamadım canm iş çıkışı eczanaler kapanmştı nöbetçiye de gidemedim ama hala hastalanmadm bekliyorm
Yapinca haber et kizAlamadım canm iş çıkışı eczanaler kapanmştı nöbetçiye de gidemedim ama hala hastalanmadm bekliyorm
Benimde umutlar bu aya kaldi hayirlisi inşallahYapinca haber et kiz
O ne canm ben bilmiyorum benm dhaa ilk denememInşallah vardır bu arada hiç aranızda femera kullanıp hamile kalan var mı
Mesajını şimdi gördüm canım, inşallah allah gönlüne göre versn canmFemera zara cok azmış klomen fazladan rahmi kalinlaştiriyormuş oda iyi diğilmiş rahim için bana dedi bu en iyisi 150 tl ama bir kere aliyorsun tam 3 ay iciyorsun ay basina 10 tane duşuyor bakalim duğa edin kizlar bende size etcem
Haber ederim tabiiYapinca haber et kiz
Amin cümlemizin inşallah sen tedavi falan aldin mi acabaMesajını şimdi gördüm canım, inşallah allah gönlüne göre versn canm
Ilk bebek denemesi seninki hayirlisi olsun yumurta icin hem geliştiriyor hem de daha kaliteli oluyor bir nevi hormon takviyesiO ne canm ben bilmiyorum benm dhaa ilk denemem
Hic bilmiyorum o ilaci canim.yumurtalari costuran bisey galibaBen gittim bu ay femera diye bir ilaç var ona başlayalim dedi
Evet yumurtlama yapiyor ama şöyle bişey cok digil bir yada 2 tane yapiyor ama daha kaliteli oluyor klomene nazaranHic bilmiyorum o ilaci canim.yumurtalari costuran bisey galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?