İdrar testinde silik çizgi çıkması

teşekkür ederm bebetime diye bi test netten baktığım kadarıyla güvenilir değilmiş adetim de yarın , yarın olmazsam çarşamba kan vereceğim :)
Ben bu 3.denememde hamile kalabildim..ilk ikisinde de meraktan yapıyodum test, adet önceleri :))hep de bebe time ile yaptım hiç çizgi olmuyodu çünkü hamilelik yoktu :)) olmayan birşeyi de gösterir mi bilmemki, belkide başına gelen vardır..yarın bir test daha yap istersen hamilelik varsa çizgi bıraz daha belirginleşecektir..bende öyle olmuştu :) ben de bugün doktora gittim kese göründü şükür.

Hala adet olmadım iş çıkışını bekliyorum test almak için, umarım ben de hamileyimdir bakalım :) darısı cinsiyetini öğrenmene olsun o zaman keseyi gördüysen :)))

3 ay kulllan dedi benim normalde yumurtaliklarda sorun yok ama femera kullan dedi öncesinde 3 kere klomen kullandım ilk ayda hamile kaldim ama bozulmuş gebelik dediler kürtaj oldum bakalim bu ay hayirlisi inşallah hepimiz hamiş kaliriz

Femera zara cok azmış klomen fazladan rahmi kalinlaştiriyormuş oda iyi diğilmiş rahim için bana dedi bu en iyisi 150 tl ama bir kere aliyorsun tam 3 ay iciyorsun ay basina 10 tane duşuyor bakalim duğa edin kizlar bende size etcem

Mesajını şimdi gördüm canım, inşallah allah gönlüne göre versn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…