- 15 Nisan 2019
- 73
- 35
- 88
- 27
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Tebrikler hamilesinEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testibenzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Ya inşallah pazartesi ye kadar taçlandırmayı nasıl beklicem acabaaaMaşallah neresi silikhamilesin maşallah inşallah kan değeriyle de taçlanır
Rabbim ol dedikten sonra kimse onunde duramaz doktorlar neler neler soyluyor canimYa inşallah pazartesi ye kadar taçlandırmayı nasıl beklicem acabaaabu ay hiç umudum yoktu doktor öyle deyince
Acile git canım ilaç içicem ama şüpheleniyorum falan deYa inşallah pazartesi ye kadar taçlandırmayı nasıl beklicem acabaaabu ay hiç umudum yoktu doktor öyle deyince
TamamAcile git canım ilaç içicem ama şüpheleniyorum falan de
Canım bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere olumsuz sonuçlandı yumurtalar büyümedi. Ben ara verdim 4 ay sonra hamile kaldım. Suan sende hamilesim tebrikler pazartesi kan verEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testibenzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
İnşallahBaya belirgin, adetiniz de gecikmiş bence gebesiniz hayırlı olsun hemen kan testi yaptırın
İnşallah canımCanım bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere olumsuz sonuçlandı yumurtalar büyümedi. Ben ara verdim 4 ay sonra hamile kaldım. Suan sende hamilesim tebrikler pazartesi kan ver
Canım bende dün aynı bu şekilde öğrendim hamile olduğumu hayırlı olsun kan ver hemenİnşallahçok heyecanlandım
Hayırlı olsun canımCanım bende dün aynı bu şekilde öğrendim hamile olduğumu hayırlı olsun kan ver hemen
Saol canım dikkat et ağır kaldırmaHayırlı olsun canım
Saol canım dikkat et ağır kaldırma
[/QUOTEya anaokulu öğretmeniyim ve en küçük yaş grubuna bakıyorum sürekli çocuk kucaklamak zorundayım
Teşekkür ederimTebriklerr
Kan testiyle teyit edeyim belki ayrılırım iştenCanım dikkat etmen lazım ama yardımcın varsa ona bırak o işleri
Markası laboguick mi canm testin bende o testle öğrendim ne güzel çok sevindim adınaKan testiyle teyit edeyim belki ayrılırım iştenuzun zamandır bu anı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?