dün gece idrar testi yaptım. kalın ve tek çizgi çıktı sonra uyudum gece uyandım bi baktım ki 2. çizginin çıkması gereken yerine yakın c şeklinde yamuk bi çizgi var. gün ışığına tuttum testti c şeklindeki çizginin hemen yanında 2. çizgi sanki böle var yok arası çoook hafif yeri belli gb ne yapmalıyım?? ne düşünmeliyim bilemedim
teşekkür ederim kızlar.. malesef bir test daha yaptım tek çizgi çıktı( ama hala adet olmadım bir de sabah idrari daha iyi derler bide sabah denicem o da böle çıkarsa artık hastalığımı beklicem paşa paşa. belirtilerim olmazssa bu kadar diretmem ama ( psikolojim bozuldu herhalde
kan testinede eşim pek yanaşmıyor. gebeliklerin çoğu adet döneminde yok oluyormuş. umutlanır üzülürsün diyor. o yüzden idrarda çıkınca kan testine gidicem. peki senin ne kadar gecikmişti adetin ne zaman ve kaç kere idrar testi yaptın da emin olmak için kan a ihtiyaç duydun belirtilerin neydi :) benim kasıkların da normal adet öncesinden farklı bi ağrı vaR böle ani hareket ettiğimde hafif değişik bi ağrı, idrara çok sık çıkıyorum, son bir kaç gündür inanılmaz gaz ve şişkinlik var öyleki karnımı içime çekemiyorum. göğüslerimde hafif ağrı var ama damarlar iyice belirginleşti. o yüzden şüphelerim var işte
umutlanırsın elbet amaşimdiden umutlusun zaten. idrar testinde pozitif çıkınca kan testine ne gerek var ki. ben adetim gecikince hemen test yaptım negatif çıktı. adetim gecikti sandık 1 hafta sonra ken tahlillerim vardı yapılması gereken ozaman bunu da yapalım bakalım dedik öle anladım hamile olduğumu. hatta inanamadım birde idrar testi yaptım silik cizgi çıkmıştı. tecrübesizlik tabi ozaman kan testinde çıkmış işte. ben o bebeğimi kaybettim şimdi biran önce hamile olduğumu öğrenip hemen doktorla irtibata geçmek istiorum. yaşadıklarımdan psikolojik olarak öle etkilendim. sanki ozaman hemen doktora gitseydim düşmezdi veya veya veya amannnn işteeeeeeeee kötü tecrübeleri yaşamayın inşallah
canım büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın. ben yaşamadım ama allah kimseye yaşatmasın eminim zordur. ama o zaman dr gitsen de o düşecekse düşerdi zaten. o yüzden eşim kesinlikle izin vermiyo idrarda görmeden kan testine .. hakkımızda hayırlısı. inşallah çift çizgi bizede bu ay nasib olur
dün gece idrar testi yaptım. kalın ve tek çizgi çıktı sonra uyudum gece uyandım bi baktım ki 2. çizginin çıkması gereken yerine yakın c şeklinde yamuk bi çizgi var. gün ışığına tuttum testti c şeklindeki çizginin hemen yanında 2. çizgi sanki böle var yok arası çoook hafif yeri belli gb ne yapmalıyım?? ne düşünmeliyim bilemedim
canım yaptın mı test ne cıktı habersız bırakma bızı ınsallah hamısızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?