İdrar testinde,ikinci çizgi silik çıktı..Hamile olabilir miyim sizce ?

moustique

oğluşum geliyoooo
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
623
1
46
Rize
dün gece idrar testi yaptım. kalın ve tek çizgi çıktı sonra uyudum gece uyandım bi baktım ki 2. çizginin çıkması gereken yerine yakın c şeklinde yamuk bi çizgi var. gün ışığına tuttum testti c şeklindeki çizginin hemen yanında 2. çizgi sanki böle var yok arası çoook hafif yeri belli gb ne yapmalıyım?? ne düşünmeliyim bilemedim

hamilesin veya değilsin bu sonuçtan çıkarmak çok zor. büyük ihtimal test bozukmuş.ya bir test daha al yap yada en kesini kan testi yaptır. benmde testimin ikinci çizgisi silik çıkmıştı

teşekkür ederim kızlar.. malesef bir test daha yaptım tek çizgi çıktı ( ama hala adet olmadım bir de sabah idrari daha iyi derler bide sabah denicem o da böle çıkarsa artık hastalığımı beklicem paşa paşa. belirtilerim olmazssa bu kadar diretmem ama ( psikolojim bozuldu herhalde

bak benmde ilk idrar testim negatif çıkmıştı. hamilelik hormonu idrara geçmemişse daha negatif çıkıyor. o yüzden kan testi ideal.

kan testinede eşim pek yanaşmıyor. gebeliklerin çoğu adet döneminde yok oluyormuş. umutlanır üzülürsün diyor. o yüzden idrarda çıkınca kan testine gidicem. peki senin ne kadar gecikmişti adetin ne zaman ve kaç kere idrar testi yaptın da emin olmak için kan a ihtiyaç duydun belirtilerin neydi :) benim kasıkların da normal adet öncesinden farklı bi ağrı vaR böle ani hareket ettiğimde hafif değişik bi ağrı, idrara çok sık çıkıyorum, son bir kaç gündür inanılmaz gaz ve şişkinlik var öyleki karnımı içime çekemiyorum. göğüslerimde hafif ağrı var ama damarlar iyice belirginleşti. o yüzden şüphelerim var işte

umutlanırsın elbet amaşimdiden umutlusun zaten. idrar testinde pozitif çıkınca kan testine ne gerek var ki. ben adetim gecikince hemen test yaptım negatif çıktı. adetim gecikti sandık 1 hafta sonra ken tahlillerim vardı yapılması gereken ozaman bunu da yapalım bakalım dedik öle anladım hamile olduğumu. hatta inanamadım birde idrar testi yaptım silik cizgi çıkmıştı. tecrübesizlik tabi ozaman kan testinde çıkmış işte. ben o bebeğimi kaybettim şimdi biran önce hamile olduğumu öğrenip hemen doktorla irtibata geçmek istiorum. yaşadıklarımdan psikolojik olarak öle etkilendim. sanki ozaman hemen doktora gitseydim düşmezdi veya veya veya amannnn işteeeeeeeee kötü tecrübeleri yaşamayın inşallah

canım büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın. ben yaşamadım ama allah kimseye yaşatmasın eminim zordur. ama o zaman dr gitsen de o düşecekse düşerdi zaten. o yüzden eşim kesinlikle izin vermiyo idrarda görmeden kan testine .. hakkımızda hayırlısı. inşallah çift çizgi bizede bu ay nasib olur

doğru söylüyorsun aslında. doktorda öyle demişti ozaman aminnnn

canım subatta benımde saatler sonra sılık cıkmıstı sonra kanamam oldu tekrar test yaptım bu sefer net cıktı doktora gıttım dusuk dedı hormon hemen atılmıyormus umarım hamıssındır bu ayda beklıyorum test yapmaya korkuyorum bnmde 10 gun gectı hepımız ıcın hayırlısı

cnm muhtemelen idrarı fazla damlatmışşındır.fazla olunca öyle tuhaf şekiller çıkabiliyo.testi tekrarlamalısın

Son düzenleme:
hayırlısı olsun cnm benımde gecıktı test yapmaya korkuyorum cıkmaz dıye benımde ne gelen ne gıden
benım 13 gun gectı ınsallah vardır herseyın hayırlısı

kadar gün geçti ve test yapmadın mı??? nasıl durabiliyosun???? bence test yapma vaktin çoktan gelmişşş...
bende de 30 ile 34 gün arası değişiyor adetlerim ama genelde 31 32 olur... bugün 36. günüm.. ve 2 gün öncesine kadar adet ya da gebelik belirtileri gb vardı ama şimdi hiç tık yok ne ağrı ne sızı sadece sık idrar kaldı geriye valla anlamadım gitti ki normalde adetlerim sancılı başlar yani başlamadan 2 3 gün önce hafif ağrım olur ve 2. günüme kadar sürer... testlerde negatif... bakalım bekliorum işte ama gebelikten ümidim kalmadı adet olsam da rahatlasam artık

adet aralıklarımız aynıymıs benımde 33 yada 34 oluyor valla korkuyorum cnm test yapmaya oncekı deneyımımden sonra subatta dusugum oldu o yuzden az daha bekleyıp gelmezse kan testı yaptırmayı dusunuyorum benımde kasık agrılarım gectı sayılır ayakta cok kalınca agrı oluyor akıntım yogun goguslerın acıyor bulantı okadar yok adet olmadıgımdan mı hamıle oldugumdan mı tam bılemıyorum ama asıı yemek yeme ıstegı var hayırlısı dmekten baska carem kalmıyor az daha bekleyıp kan testıne ogrenırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…