• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testinde 1saat sonra çıkan çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yasadim alakasiz bir yorum olmus gercektende. Birde kesin ve emin konusmus ilk defa duydum :110:
Insanlarin moralini bozmaya dönük calisan uyeler var .Ben de kimyasal yasadim ve bu forumdaki arkadaşlarım sayesinde toparlandim .Arada cikiyor boyle

Yok yanlış anlaşıldım sanırım erken test yaptım diye silik çıktığını düşünüyorum demek istedim olmasını bizde çok istiyoruz
Hamilesin kuzum yinede aklinda kalmamasi icin yeni bir test yapmani oneririm yada kan vermeni. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

ben sana söyleyim hiç bekleme tekrarla testni yarın sabah il idrarınla benimde böyle çizgi vardı labaquik kullanıyordum hep sonradan koyulaştı çizgilerim çünkü adetime 6 gün vardı 5 gün kala kan verdim değerim 29 çıktı hayırlı olsun
Canm slm senle yazışmışkık sen bebişine kavuşmuşsun ben hala uğrasıyorum asılamanın 8. Ve 9 gününde silik çıktı sana sormak istediğim sen de ovitrelle kullanmışmıydın benim acaba ondan mı diye merak ediyorumda

Canm slm senle yazışmışkık sen bebişine kavuşmuşsun ben hala uğrasıyorum asılamanın 8. Ve 9 gününde silik çıktı sana sormak istediğim sen de ovitrelle kullanmışmıydın benim acaba ondan mı diye merak ediyorumda
yok canım ben sadece klomen ve dubhaston kullandım adetin beşinci günü klomen 13 14 15 ilişki 16sında dubhaston demişti ilk ay olmadı 2. ay tekrar ilaçları aynı şekilde kullandım ama adetimin 10. gününden itibaren bi gün boş bi dün dolu şekilde 18. güne kadar ilişki oldu öylelikle hamile kaldım
aşılamadan sonra 14. gün test yapılıyor diye biliyorum yoksa yanıltıyor diyordu burdaki arkadaşlar ben hiç aşılama olmadım burdaki okuduklarımdan söylüyorum doktorun ne zaman test yap demişti

yok canım ben sadece klomen ve dubhaston kullandım adetin beşinci günü klomen 13 14 15 ilişki 16sında dubhaston demişti ilk ay olmadı 2. ay tekrar ilaçları aynı şekilde kullandım ama adetimin 10. gününden itibaren bi gün boş bi dün dolu şekilde 18. güne kadar ilişki oldu öylelikle hamile kaldım
aşılamadan sonra 14. gün test yapılıyor diye biliyorum yoksa yanıltıyor diyordu burdaki arkadaşlar ben hiç aşılama olmadım burdaki okuduklarımdan söylüyorum doktorun ne zaman test yap demişti
Gecikirsen dedide ben dayanamıyorum ha3 gündür yapıyorum silik çıkıyor hayırlısı inş.

Testim bugün sabah tutum böyle çok az silik var sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20250202_093420.jpg
    IMG_20250202_093420.jpg
    226,6 KB · Görüntüleme: 8
Bunlarda dün tutuklarim

Eklentiler

• IMG_20250202_085507.jpg
    IMG_20250202_085507.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20250202_083306.jpg
    IMG_20250202_083306.jpg