- Konu Sahibi Refik-i hayat
Çok erken diye yaniCanim benim iki oglumdada silik cikmisti boyle ikisindede 1 gunum gecmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken diye yaniCanim benim iki oglumdada silik cikmisti boyle ikisindede 1 gunum gecmisti
Wvet cok erken ama kan testi yaptir senÇok erken diye yani
Yok artik bu ne ya sacmalik .Ben de kimyasal yasadim hic de oyle degil .Silikse erken yapmistir adet gunu gecince koyulasacaktirSilik çizgi kimyasal gebelik demektir yani adetin gelecek ve dışarı atılacak demektir. Bebek oluşamadı demek yani.
Bende yasadim alakasiz bir yorum olmus gercektende. Birde kesin ve emin konusmus ilk defa duydumYok artik bu ne ya sacmalik .Ben de kimyasal yasadim hic de oyle degil .Silikse erken yapmistir adet gunu gecince koyulasacaktir
Insanlarin moralini bozmaya dönük calisan uyeler var .Ben de kimyasal yasadim ve bu forumdaki arkadaşlarım sayesinde toparlandim .Arada cikiyor boyleBende yasadim alakasiz bir yorum olmus gercektende. Birde kesin ve emin konusmus ilk defa duydum
Teşekkür ederim sağolun umarım öyle kötü bir sorunla karşılaşmam erken diye düşünüyorum bendeCanim benim iki oglumdada silik cikmisti boyle ikisindede 1 gunum gecmisti
Halinize sukredin lutfen biz 2 yıldır evliyiz bebegimiz yok .Simdiden hayirli olsunTeşekkür ederim sağolun umarım öyle kötü bir sorunla karşılaşmam erken diye düşünüyorum bende
Yok yanlış anlaşıldım sanırım erken test yaptım diye silik çıktığını düşünüyorum demek istedim olmasını bizde çok istiyoruzHalinize sukredin lutfen biz 2 yıldır evliyiz bebegimiz yok .Simdiden hayirli olsun
Hamilesin kuzum yinede aklinda kalmamasi icin yeni bir test yapmani oneririm yada kan vermeni. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinYok yanlış anlaşıldım sanırım erken test yaptım diye silik çıktığını düşünüyorum demek istedim olmasını bizde çok istiyoruz
amiiin inşallah teşekkür ederimyarın sabah yapacağım :)Hamilesin kuzum yinede aklinda kalmamasi icin yeni bir test yapmani oneririm yada kan vermeni. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Evet gittikce koyulasacak insallah tebrik ediyorum dikkat edin kendinize yuksege uzanmayin dolap vsYok yanlış anlaşıldım sanırım erken test yaptım diye silik çıktığını düşünüyorum demek istedim olmasını bizde çok istiyoruz
hamilesin canım bende erken öğrendim bu şekilde silik çizgi çıktı adetime 6 gün vardı şuan çok küçüktürBurada resim
.İlkten tertemiz bir negatifti. 1Saat sonra böyle oldu, pek güvenemiyorum açıkçası.. Adetime 3gün var
Canm slm senle yazışmışkık sen bebişine kavuşmuşsun ben hala uğrasıyorum asılamanın 8. Ve 9 gününde silik çıktı sana sormak istediğim sen de ovitrelle kullanmışmıydın benim acaba ondan mı diye merak ediyorumdaben sana söyleyim hiç bekleme tekrarla testni yarın sabah il idrarınla benimde böyle çizgi vardı labaquik kullanıyordum hep sonradan koyulaştı çizgilerim çünkü adetime 6 gün vardı 5 gün kala kan verdim değerim 29 çıktı hayırlı olsun
yok canım ben sadece klomen ve dubhaston kullandım adetin beşinci günü klomen 13 14 15 ilişki 16sında dubhaston demişti ilk ay olmadı 2. ay tekrar ilaçları aynı şekilde kullandım ama adetimin 10. gününden itibaren bi gün boş bi dün dolu şekilde 18. güne kadar ilişki oldu öylelikle hamile kaldımCanm slm senle yazışmışkık sen bebişine kavuşmuşsun ben hala uğrasıyorum asılamanın 8. Ve 9 gününde silik çıktı sana sormak istediğim sen de ovitrelle kullanmışmıydın benim acaba ondan mı diye merak ediyorumda
Gecikirsen dedide ben dayanamıyorum ha3 gündür yapıyorum silik çıkıyor hayırlısı inş.yok canım ben sadece klomen ve dubhaston kullandım adetin beşinci günü klomen 13 14 15 ilişki 16sında dubhaston demişti ilk ay olmadı 2. ay tekrar ilaçları aynı şekilde kullandım ama adetimin 10. gününden itibaren bi gün boş bi dün dolu şekilde 18. güne kadar ilişki oldu öylelikle hamile kaldım
aşılamadan sonra 14. gün test yapılıyor diye biliyorum yoksa yanıltıyor diyordu burdaki arkadaşlar ben hiç aşılama olmadım burdaki okuduklarımdan söylüyorum doktorun ne zaman test yap demişti
İnş güzel sonuç alırsın canım mutlu haberlerini bekliyorumGecikirsen dedide ben dayanamıyorum ha3 gündür yapıyorum silik çıkıyor hayırlısı inş.