- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
Allah gerkesin gönlüne göre versin.. Bazen testler yaniltabiliyo insanlari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her test mi yanıltır ki canımAllah gerkesin gönlüne göre versin.. Bazen testler yaniltabiliyo insanlari
Allah gerkesin gönlüne göre versin.. Bazen testler yaniltabiliyo insanlari
Cok tesekkur ederim canim ben kırılmadim zaten herkes kendi bildigini yaziyor sonucta..İnşallah hamilesindir.. ben kimseyi kırmak için yazmadım zaten bildiğim birşeyi söyledim sadece.
Allah en kısa zamanda nasip etsin sana da..
İnsalahh yaniltmaz .Her test mi yanıltır ki canım
Umarim tez vakitte bebek sahibi olursun ..sen ve tüm isteyenler ..
Miratech
Benimki laboguick canimAllah razı olsun amııınn ınsallah :) Allah sızındw gonlunuzun muradını versın
benımkı de mıratech dı o gun burada byle bır konuda bırısı yazmıstı mıratechler cok can yaktı ona ınanmayın demıstı benım basımada ıkı kere geldı yanı
Cok tesekkur ederim canim ben kırılmadim zaten herkes kendi bildigini yaziyor sonucta..
Sende beebgini saglicakla kucagina al imsallahh
Cok tesekkur ederim ❤
Çok teşekkür ederim canım.. sana dua ederim hamilelerin duası kabul olurmuş öyle derler :)
Amin teşekkür ederimAllah razı olsun amııınn ınsallah :) Allah sızındw gonlunuzun muradını versın
benımkı de mıratech dı o gun burada byle bır konuda bırısı yazmıstı mıratechler cok can yaktı ona ınanmayın demıstı benım basımada ıkı kere geldı yanı
Benimki laboguick canim
Başka marka testler de kullandım tabiAllah razı olsun amııınn ınsallah :) Allah sızındw gonlunuzun muradını versın
İnşallahİnsalahh yaniltmaz .
Başka marka testler de kullandım tabi
Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam bakalim ne cikcakCanım.laboquıkse buyuk ıhtımal dogrudur :)
Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam bakalim ne cikcak
Ay cok sagolun ilginizden dolayi ❤ insallaahhHadı bakalım ınsallah daha koyu bır cızgı cıkar :)
Bu arada testin resmi bu
Bende gecen ay hep ayni markayi kullanmiştim hic yanıltmadı beni. Hatta kuruduktan sonra bile tertemiz kalıyor test. Diger testler gibi dagilma olmuyor. Bilemedim ki.. Hatta testin son kullanma tarihine bile baktım yanlışmi acaba diye ama 2020 yazıyorr.... Rabbim hayırlı ise versin hayirsiz ise vermesin... En dogrusunu o bilirGayet net grunuyor :) laboquık cok kullandım hıc yanıltmadı ovulasyonda kullandım gebelık testıde kullandım ınsallah vardır kı olmasa o cızgı kızarmazdı ay heycanlandım yatın hemen at bakalım testı