• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testinde 1saat sonra çıkan çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde laboquık idi test ben sonradan 1 saat sonra çıktığına inanmıyorum bendeki çizgi de öyle siliktiki bi saat sonra kuruyor ya o zaman gözüküyor bence bende test bozuk herhalde dedim önemsemedim sabah ki testim de hem 5 dk içinde hemde ilk testen biraz daha belirgin çıktı o gün kan verdim çok hastaydım ilaç içemiyordum ama ondan sonraki her gün idrar testi yapmay devam ettim kimyasal mıdır diye adet günümde tekrar yaptım yani bende çok erken çıktı 6 gün vardı adetime o gün yaptım 400 e çıktı değerim ondan sonraki haftada keseyi gördük bence hamilesin ama bak ben hep kontrollü gitim sonradan üzülmemek için sende öyle yap

Kızlar malesef bu sabahki yaptıgım testte hic 2cizgi çıkmadi. Demekki bazı testlerde kuruduktan sonra çıkabiliyomuş onu anladım.. Adetimi bekliyorum, saağlık olsunn.
Allahım en hayırlı zamanda bizlere de nasip etsin insallah..

Cumanız mübarek olsun :KK54:

benimde laboquık idi test ben sonradan 1 saat sonra çıktığına inanmıyorum bendeki çizgi de öyle siliktiki bi saat sonra kuruyor ya o zaman gözüküyor bence bende test bozuk herhalde dedim önemsemedim sabah ki testim de hem 5 dk içinde hemde ilk testen biraz daha belirgin çıktı o gün kan verdim çok hastaydım ilaç içemiyordum ama ondan sonraki her gün idrar testi yapmay devam ettim kimyasal mıdır diye adet günümde tekrar yaptım yani bende çok erken çıktı 6 gün vardı adetime o gün yaptım 400 e çıktı değerim ondan sonraki haftada keseyi gördük bence hamilesin ama bak ben hep kontrollü gitim sonradan üzülmemek için sende öyle yap

Benimde 8 gun kala cikti bozuk bu dedim attim. 3 gun kala daha net daha iyi cıktı kan verdim 44 tu. Hala nasil 8 gun kala pozitifti anlamıyorum

Benimde 8 gun kala cikti bozuk bu dedim attim. 3 gun kala daha net daha iyi cıktı kan verdim 44 tu. Hala nasil 8 gun kala pozitifti anlamıyorum
demekki idrarımıza çabuk geçiyor ben kimi duysam geneli adet geçtikten sonra öğreniyor sende bende 3-3,5 haftalık öğrenmişiz döllenmeye göre 1 haftalık falan

demekki idrarımıza çabuk geçiyor ben kimi duysam geneli adet geçtikten sonra öğreniyor sende bende 3-3,5 haftalık öğrenmişiz döllenmeye göre 1 haftalık falan

Evet canim Allah kucagina almak da nasip etsin ben kurtaj oldum bu ay yeniden Denemeye basladik bakalim

Kızlar malesef bu sabahki yaptıgım testte hic 2cizgi çıkmadi. Demekki bazı testlerde kuruduktan sonra çıkabiliyomuş onu anladım.. Adetimi bekliyorum, saağlık olsunn.
Allahım en hayırlı zamanda bizlere de nasip etsin insallah..

Cumanız mübarek olsun :KK54:

Saglık olsun uzulme canım :( olur ınsallah Allah en yakın zamanda hayırlısıyla nasıp etsın

Kızlar merhaba
Ben 1 aylık evliyim eşim hiç içime boşalmadı hep geri çekiyordu fakat geçen hafta mide bulantısı ve sigaradan tiksinmem oldu Cuma akşamı test yaptım fotoğraf ekledim tek çizgi silik çıktı sizce hamilelik durumu olabilir mi

Burada resim

Eklentiler

• E341B7CB-ACE5-4E44-89EB-3ADF040C1A27.jpeg
    E341B7CB-ACE5-4E44-89EB-3ADF040C1A27.jpeg
    23,1 KB · Görüntüleme: 448
  • 849C6522-A5D5-41EE-94B4-D202748CE926.jpeg
    849C6522-A5D5-41EE-94B4-D202748CE926.jpeg
    23,1 KB · Görüntüleme: 431
Silik çizgi kimyasal gebelik demektir yani adetin gelecek ve dışarı atılacak demektir. Bebek oluşamadı demek yani.

Back