Gebeliğe Hazırlık İdrar testin pozifit ama kan tahlili verdim Beta hcg 46,92 cıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel ilerlemiş. 2 katı olması gerekiyor. maşallah inşallah sağlıkla alırsınız kucagınıza:)

Canım birşey soracagım benim beta 46.92. Cıkmışyı iki gün önce bugün tekrar kontrol ettirdim 139.36 cıktı düşükmü gidiyor
Cok güzel kıızz hamilesn artışların iyi canm sıkıntıya girme yükselmiş değerlerin darısı bana inş dua et cnm hamilelrrin duası kabul olurmuş:)

Cok güzel kıızz hamilesn artışların iyi canm sıkıntıya girme yükselmiş değerlerin darısı bana inş dua et cnm hamilelrrin duası kabul olurmuş:)
Dualarımda olacaksınız tesekkür ederim her soruma cvp verdiğiniz için ama cok korkuyorum şu kimyasal gebelik ve dış gebelikten doktorlarda da randevu yok gidemiyorum

Beta hcg degerim 11000 cikti 5 haftalik hamileyim doktor tek kese oldugunu soyledi sizce cogul gebelik olabilirmi?

Dualarımda olacaksınız tesekkür ederim her soruma cvp verdiğiniz için ama cok korkuyorum şu kimyasal gebelik ve dış gebelikten doktorlarda da randevu yok gidemiyorum
Sagol cnm korkma eger kimyasal olsaydı ikinci değern böle güzel artmazdı maşallah çünkü benm ikinci kan tahlilim düşmüştü senn çok güzel artmış maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…