Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bu mümkün değil. 2 bhcg olmaz ki ilk defs gördm tc olmıcak şekilde çekip koysana bakalm cnm
Valla kafam cok karıştı ne yapacagımı bilmiyorum
Hamlesn cnm beta hcg 46 yazıyor diğeri heralde haftalık gösteriliyor yabo da olabilir ama beta hcg 36 yazyr hamilesn bariz belli
Valla rabbim ne muradın varsa versin cok teşekkür ederimHamlesn cnm beta hcg 46 yazıyor diğeri heralde haftalık gösteriliyor yabo da olabilir ama beta hcg 36 yazyr hamilesn bariz belli
Amin cnm inş ama yarn tekrardn yap cnm inş artışlarn güzel olur dr gideblrsn cnm:)Valla rabbim ne muradın varsa versin cok teşekkür ederim
Doktora gitmeye korkuyorum negatif der diyeAmin cnm inş ama yarn tekrardn yap cnm inş artışlarn güzel olur dr gideblrsn cnm:)
Kız ne korkuysn poztfi görmşssn daha ne istynDoktora gitmeye korkuyorum negatif der diye![]()
Ya evet pozitif 3 ayrı testte cıktı ama orda 1.20 negatif de yazıyor cok korkuyorum gidip negatif sonuc der diyeKız ne korkuysn poztfi görmşssn daha ne istyn
Bak benm kmyasaldı değerm9 du düşün yani sennki benmknden kaç kat fark ettn mi o yuzdn korkma:)
Sonucumu aldım hamileyimmmmmYa evet pozitif 3 ayrı testte cıktı ama orda 1.20 negatif de yazıyor cok korkuyorum gidip negatif sonuc der diye
Demez korkma koskoca betahcg46 yazyr cnmYa evet pozitif 3 ayrı testte cıktı ama orda 1.20 negatif de yazıyor cok korkuyorum gidip negatif sonuc der diye
Cddn miccok sevndm banada dua et cnm bu ay benmde tutsun:)Sonucumu aldım hamileyimmmmm
İnşallah canım benim ama hala inanamıyorum çok garipCddn miccok sevndm banada dua et cnm bu ay benmde tutsun:)
Bende inanamamştm helede testi görüp snra kanda ckmca cok heyecnlanmştm keşke kimyasal olmasaydı neyseki hayrlısı :) sende dikkat et arkdşm hamile demişti dolaplara uzanma dikkat et demişti bana sende dikkat etİnşallah canım benim ama hala inanamıyorum çok garip
Şimdi benim de kimyasal gebelik olma ihtimali var mı sevinmeyeyim miBende inanamamştm helede testi görüp snra kanda ckmca cok heyecnlanmştm keşke kimyasal olmasaydı neyseki hayrlısı :) sende dikkat et arkdşm hamile demişti dolaplara uzanma dikkat et demişti bana sende dikkat et
Benim BAT 3 gn snraki değerim 20.0 ydi 2 gün snra 45.6 olmuştu hamilesiniz tebrik ederimLütfen cvp verir misiniz aklım cok karışık
Teşekkür ederim rabbim her isteyene nasip etsinBenim BAT 3 gn snraki değerim 20.0 ydi 2 gün snra 45.6 olmuştu hamilesiniz tebrik ederim
Hayr canm lütfn kafana takma sevin değern yüksek değil sennki alla alla illa kötüyü çagryn he:)Şimdi benim de kimyasal gebelik olma ihtimali var mı sevinmeyeyim mi
Korkular inşallah geçecek kusura bakmayın sizi de ugrastırdımHayr canm lütfn kafana takma sevin değern yüksek değil sennki alla alla illa kötüyü çagryn he:)