Tebrik ederiimm sağlıkla kalp atısını duymayı ve kucagınıza almayı nasip etsin RabbimSonucumu aldım hamileyimmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederiimm sağlıkla kalp atısını duymayı ve kucagınıza almayı nasip etsin RabbimSonucumu aldım hamileyimmmmm
Yok cvanm nolck bende senn gibi oluyorum dilerim sağlıklı hamileliğin geçer:)Korkular inşallah geçecek kusura bakmayın sizi de ugrastırdım
Tesekkür ederimTebrik ederiimm sağlıkla kalp atısını duymayı ve kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim
İnşallahYok cvanm nolck bende senn gibi oluyorum dilerim sağlıklı hamileliğin geçer:)
Tebrikler cnm bişey sorcam alttaki bhcg ve üsteki arasında kaç gün fark varEki Görüntüle 2126258 Hamilemiyorum ? Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu ?
Canım o üst sırada cıkan en son tahlil sonucu olurmus alttakiler de önceden yapılanlar. O 1. Aya aitTebrikler cnm bişey sorcam alttaki bhcg ve üsteki arasında kaç gün fark var
Tedavi görmüşmüydn cnm adetin gecikncemi yptn kan testiniCanım o üst sırada cıkan en son tahlil sonucu olurmus alttakiler de önceden yapılanlar. O 1. Aya ait
Tedavi görmedim cnm adetim 4 gün geçikti idrar yaptım pozitif kanda cok sükür pozitifTedavi görmüşmüydn cnm adetin gecikncemi yptn kan testini
Tebrik edrm hayrlı olsn cnm sağlıkla kucağna alırsn inşTedavi görmedim cnm adetim 4 gün geçikti idrar yaptım pozitif kanda cok sükür pozitif
Amin inşallah canımTebrik edrm hayrlı olsn cnm sağlıkla kucağna alırsn inş
Canım birşey soracagım benim beta 46.92. Cıkmışyı iki gün önce bugün tekrar kontrol ettirdim 139.36 cıktı düşükmü gidiyorCddn miccok sevndm banada dua et cnm bu ay benmde tutsun:)
Cok güzel kıızz hamilesn artışların iyi canm sıkıntıya girme yükselmiş değerlerin darısı bana inş dua et cnm hamilelrrin duası kabul olurmuş:)Canım birşey soracagım benim beta 46.92. Cıkmışyı iki gün önce bugün tekrar kontrol ettirdim 139.36 cıktı düşükmü gidiyor
Cok korkuyorum bu kimyasal gebelik dış gebelik okudukca aklım cıkıyorÇok güzel ilerlemiş. 2 katı olması gerekiyor. maşallah inşallah sağlıkla alırsınız kucagınıza:)
Dualarımda olacaksınız tesekkür ederim her soruma cvp verdiğiniz için ama cok korkuyorum şu kimyasal gebelik ve dış gebelikten doktorlarda da randevu yok gidemiyorumCok güzel kıızz hamilesn artışların iyi canm sıkıntıya girme yükselmiş değerlerin darısı bana inş dua et cnm hamilelrrin duası kabul olurmuş:)
Sagol cnm korkma eger kimyasal olsaydı ikinci değern böle güzel artmazdı maşallah çünkü benm ikinci kan tahlilim düşmüştü senn çok güzel artmış maşallah:)Dualarımda olacaksınız tesekkür ederim her soruma cvp verdiğiniz için ama cok korkuyorum şu kimyasal gebelik ve dış gebelikten doktorlarda da randevu yok gidemiyorum
Ay tesekkür ederm hakkını helal et valla sanırım 4 haftalık hamileyimSagol cnm korkma eger kimyasal olsaydı ikinci değern böle güzel artmazdı maşallah çünkü benm ikinci kan tahlilim düşmüştü senn çok güzel artmış maşallah:)
Helal olsun canm naptın ki ben :) rabbim evladını dana bağışlasın inş artk dikkatli ol cnm:)Ay tesekkür ederm hakkını helal et valla sanırım 4 haftalık hamileyim