Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim kizlar geldim.kan testi yaptirmiycam dedim ya yaptirdim.sonuc 69.99 pozitifmis.hamileymisim,Allah butun isteyenlere nasip etsin insallah.zamaninizi ayirip yorum yazidiginiz icin sizlere ayrica tesekkurler.
tesekkur ederim kizlar,darisi butun isteyenlerin basina.
geldim kizlar geldim.kan testi yaptirmiycam dedim ya yaptirdim.sonuc 69.99 pozitifmis.hamileymisim,Allah butun isteyenlere nasip etsin insallah.zamaninizi ayirip yorum yazidiginiz icin sizlere ayrica tesekkurler.
Benim adet tarihim 26-27si olmasi lazim.ama ben dun olesine bir test yaptim.o testte cok silik azz (dikkatlice bakarsan o zaman gorursun,o kadar az belirgindi) bi ikinci cizgi cikti.bugun sabah idrariyla yaptim ikinci testi ve sonuc soyle bisi.ikinci cizgi biraz belirginlesti...aklima acaba hamile miyim geliyor.kafam da karisti.dedigim gibi gunume 3-4 gun var.ama bazilarinda da adetten once idrar testinin pozitif ciktigini duymustum...yardim edin bakalim nedir bu?oncede tesekkurler