Benim adet tarihim 26-27si olmasi lazim.ama ben dun olesine bir test yaptim.o testte cok silik azz (dikkatlice bakarsan o zaman gorursun,o kadar az belirgindi) bi ikinci cizgi cikti.bugun sabah idrariyla yaptim ikinci testi ve sonuc soyle bisi.ikinci cizgi biraz belirginlesti...aklima acaba hamile miyim geliyor.kafam da karisti.dedigim gibi gunume 3-4 gun var.ama bazilarinda da adetten once idrar testinin pozitif ciktigini duymustum...yardim edin bakalim nedir bu?oncede tesekkurler
hmmm,...ortada ciddi bir sebep yokken niye erteleyim ki?eger cocuga her anlamda baka bilececek gucteysem bence ertelemek gereksiz.bir kac kisi bana bu soruyu sormustu,cok cevap verdigimden ne soyliyecegimi bilmiyorum acikcasi.ben illa ki olsun,illa ki istiyorum demiyorum,Onu Allah bilir.Verirse ne mutlu bana.hayirlisiysa olsun.hem genc anne olmak cok guzel bisey hayatim:)kuzumm sen neden bu kadar çabuk çocuk istiyorsunn daha yeni evlisin yaşın çok genç merak ettim doğrusu :) allah gönlüne göre versin
cnm umudunu kırmka istemem ama çok silik negatif bence biraz bell,i olurdu çünkü arkimin çift çıktı çizgi negatifmiş yanılma oluyo bu testlerde kan testi yaptır süper sonucu anında al umarım hamişsindir
bugun ikinci bir test daha yaptim o da aynen bu test gibiydi.yarin sabah yine yapicam.leylacım varmı bi gelişme
hmmm,...ortada ciddi bir sebep yokken niye erteleyim ki?eger cocuga her anlamda baka bilececek gucteysem bence ertelemek gereksiz.bir kac kisi bana bu soruyu sormustu,cok cevap verdigimden ne soyliyecegimi bilmiyorum acikcasi.ben illa ki olsun,illa ki istiyorum demiyorum,Onu Allah bilir.Verirse ne mutlu bana.hayirlisiysa olsun.hem genc anne olmak cok guzel bisey hayatim:)
tabi erken anne olmak en iyiside daha okuyorsun sanırım demekki çalışma hayatına pek atılmayı düşünmüyorsun birde derler ya yeni evlisin gez toz tadını çıkar bi sene felan sonra çocuk denir hep ondan benim bu düşüncem...