Arkadaşlar merhaba Polikistik over ım var. 5 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Adetim 9 gün gecikti şüphelenip 3 ayrı markadan aldığım testlerle idrar testi yaptım 3 üde pozitif çıktı fakat 2 nci çizgiler hafif silikti. Ertesi sabah direk doktora gittim kan testi yaptırdım beta hcg negatif 2,41 çıktı. Doktor açıklama yapmadı gebe değilsin dedi gönderdi. Kafam çok karıştı durum nedir?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testim pozitif kan negatif ??
- Konu Sahibi angel2622
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.689
- 548
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kanda gebelik yoksa idrarda mümkün değil kutuma çizgisi falan değil değilmi istiyorsan at buraya testlerin fotosunuArkadaşlar merhaba Polikistik over ım var. 5 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Adetim 9 gün gecikti şüphelenip 3 ayrı markadan aldığım testlerle idrar testi yaptım 3 üde pozitif çıktı fakat 2 nci çizgiler hafif silikti. Ertesi sabah direk doktora gittim kan testi yaptırdım beta hcg negatif 2,41 çıktı. Doktor açıklama yapmadı gebe değilsin dedi gönderdi. Kafam çok karıştı durum nedir?
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bunlar pozitif ama nasıl oluyorTestlerim bu şekilde.
Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
Aylardir bende aynısını yasiyorum sizin gibi pozitif böyle kanda negatif benimde tesyler 4aydir boyle çıkıyor ben artik ne yest nede kan testi yaptiriom yoruldum biraktim ugrasmayi idrar kiyle aakali yada hormonlarla oyle demisti doktorTestlerim bu şekilde.
Bu baya pozitif. Kan sonuçların karışmıştır belki. Ya da bazı hemşireler var 54 çıkan değere negatif diyor neyin kafasıysa. Belki sen de öyle birilerine denk geldin? Sonucun kaç?Testlerim bu şekilde.
- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.147
- 43
- 31
3 farklı test ve hepsi net şekilde pozitif. testlere de güvenemeyeceksek Bence bir daha kan verinTestlerim bu şekilde.
- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
Hemşire değil doktor söyler ki sonucuBu baya pozitif. Kan sonuçların karışmıştır belki. Ya da bazı hemşireler var 54 çıkan değere negatif diyor neyin kafasıysa. Belki sen de öyle birilerine denk geldin? Sonucun kaç?
Doktor söyledi hiç bir açıklama yapmadı sadece gebe değilsin dedi. Sonucum 2,41Kanda negatif olduğunu hemşire mi söyledi yoksa sonucu gördünüz mü? Sonuç kaç çıktı?
Bi kaç kız gördüm sonucu almaya gittim hemşire negatif dedi gönderdi diye. Bende hastaneyi ara sonucunu söylesinler dedim. Sonuç 54 çıktı. Nasıl negatifse bu. Bazıları duyarsız olabiliyor. Burda 10 bile fazla 6 değeri görmek için yanıp tutuşanlar var ya yeterki 5 ve üzeri olsun diye. Bunlar 54 e negatif diyorHemşire değil doktor söyler ki sonucu
Bu testlerle kan testini kaç gün arayla yaptırdın?Doktor söyledi hiç bir açıklama yapmadı sadece gebe değilsin dedi. Sonucum 2,41
Sonuç 2,41Bu baya pozitif. Kan sonuçların karışmıştır belki. Ya da bazı hemşireler var 54 çıkan değere negatif diyor neyin kafasıysa. Belki sen de öyle birilerine denk geldin? Sonucun kaç?
- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
Ben hemsireyim bence kim dediyse uydurmuş 54,e negatif denmesi imkansız on üstü pozitiftir sadece emin olmak için iki gün sonda gelin terar edin denir amaç sağlıklı bir gebelik mi iki katına çıkıyor mu vs vs neyse hemsjre de zaten sonuc söylemio ama .... İnşallah herkes o istediği sonucu görür duam bu yönde. Bence konu sahibi de hamile diye dusunyrmBi kaç kız gördüm sonucu almaya gittim hemşire negatif dedi gönderdi diye. Bende hastaneyi ara sonucunu söylesinler dedim. Sonuç 54 çıktı. Nasıl negatifse bu. Bazıları duyarsız olabiliyor. Burda 10 bile fazla 6 değeri görmek için yanıp tutuşanlar var ya yeterki 5 ve üzeri olsun diye. Bunlar 54 e negatif diyor
Canım ben diyorum ki idrarı 3-4 gün önce yapıp kan testini mesela bugün yapmış olsa kimyasal yaşıyor olabilir çünki kan değeri 0 değil 2,41. benim negatiflerim hep sıfırdı 1 bile değildi.Silik bile denmez aslında resmen pozitif testler. Şaşırtıcı gerçekten de.
Bende hiç anlamadım canım halbuki hafif mide bulantısı göğüs hassasiyeti kasıklarda şişkinlik gibi tüm belirtiler de oluyor halaBunlar pozitif ama nasıl oluyor
Ben kan testinden bir gün önce ikitane ve kanı vereceğim gün de bir tane olmak üzere toplamda 3 tane idrar testi yaptım sizce tekrar kan ya da idrar yaptırmalı miyimCanım ben diyorum ki idrarı 3-4 gün önce yapıp kan testini mesela bugün yapmış olsa kimyasal yaşıyor olabilir çünki kan değeri 0 değil 2,41. benim negatiflerim hep sıfırdı 1 bile değildi.