• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif kan negatif ??

angel2622

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
61
3
34
Arkadaşlar merhaba Polikistik over ım var. 5 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Adetim 9 gün gecikti şüphelenip 3 ayrı markadan aldığım testlerle idrar testi yaptım 3 üde pozitif çıktı fakat 2 nci çizgiler hafif silikti. Ertesi sabah direk doktora gittim kan testi yaptırdım beta hcg negatif 2,41 çıktı. Doktor açıklama yapmadı gebe değilsin dedi gönderdi. Kafam çok karıştı durum nedir?

Arkadaşlar merhaba Polikistik over ım var. 5 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Adetim 9 gün gecikti şüphelenip 3 ayrı markadan aldığım testlerle idrar testi yaptım 3 üde pozitif çıktı fakat 2 nci çizgiler hafif silikti. Ertesi sabah direk doktora gittim kan testi yaptırdım beta hcg negatif 2,41 çıktı. Doktor açıklama yapmadı gebe değilsin dedi gönderdi. Kafam çok karıştı durum nedir?
Kanda gebelik yoksa idrarda mümkün değil kutuma çizgisi falan değil değilmi istiyorsan at buraya testlerin fotosunu

Kanda negatif olduğunu hemşire mi söyledi yoksa sonucu gördünüz mü? Sonuç kaç çıktı?

Testlerim bu şekilde.😓

Eklentiler

• F325D118-F9D8-43A6-8241-B850CEA6F51C.jpeg
    F325D118-F9D8-43A6-8241-B850CEA6F51C.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 2.268
Testlerim bu şekilde.😓
Aylardir bende aynısını yasiyorum sizin gibi pozitif böyle kanda negatif benimde tesyler 4aydir boyle çıkıyor ben artik ne yest nede kan testi yaptiriom yoruldum biraktim ugrasmayi idrar kiyle aakali yada hormonlarla oyle demisti doktor

Testlerim bu şekilde.😓
Bu baya pozitif. Kan sonuçların karışmıştır belki. Ya da bazı hemşireler var 54 çıkan değere negatif diyor neyin kafasıysa. Belki sen de öyle birilerine denk geldin? Sonucun kaç?

Bazen kanda daha geç çıkıyor. Bende test yaptırdgmda iki kusur çıkmıştı negatf dedi doktor ama sonra doksan cikti. Zaten iki kusur evet negatif ama gebelik olmasaydı iki bile çıkmazdi bence siz gebesiniz sadece Zaman erken

Hemşire değil doktor söyler ki sonucu
Bi kaç kız gördüm sonucu almaya gittim hemşire negatif dedi gönderdi diye. Bende hastaneyi ara sonucunu söylesinler dedim. Sonuç 54 çıktı. Nasıl negatifse bu. Bazıları duyarsız olabiliyor. Burda 10 bile fazla 6 değeri görmek için yanıp tutuşanlar var ya yeterki 5 ve üzeri olsun diye. Bunlar 54 e negatif diyor 🤦

Bi kaç kız gördüm sonucu almaya gittim hemşire negatif dedi gönderdi diye. Bende hastaneyi ara sonucunu söylesinler dedim. Sonuç 54 çıktı. Nasıl negatifse bu. Bazıları duyarsız olabiliyor. Burda 10 bile fazla 6 değeri görmek için yanıp tutuşanlar var ya yeterki 5 ve üzeri olsun diye. Bunlar 54 e negatif diyor 🤦
Ben hemsireyim bence kim dediyse uydurmuş 54,e negatif denmesi imkansız on üstü pozitiftir sadece emin olmak için iki gün sonda gelin terar edin denir amaç sağlıklı bir gebelik mi iki katına çıkıyor mu vs vs neyse hemsjre de zaten sonuc söylemio ama .... İnşallah herkes o istediği sonucu görür duam bu yönde. Bence konu sahibi de hamile diye dusunyrm

Silik bile denmez aslında resmen pozitif testler. Şaşırtıcı gerçekten de.
Canım ben diyorum ki idrarı 3-4 gün önce yapıp kan testini mesela bugün yapmış olsa kimyasal yaşıyor olabilir çünki kan değeri 0 değil 2,41. benim negatiflerim hep sıfırdı 1 bile değildi.

Canım ben diyorum ki idrarı 3-4 gün önce yapıp kan testini mesela bugün yapmış olsa kimyasal yaşıyor olabilir çünki kan değeri 0 değil 2,41. benim negatiflerim hep sıfırdı 1 bile değildi.
Ben kan testinden bir gün önce ikitane ve kanı vereceğim gün de bir tane olmak üzere toplamda 3 tane idrar testi yaptım sizce tekrar kan ya da idrar yaptırmalı miyim

Back