• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hakki8bahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
4
1
1
28
Arkadaşlar merhaba ben üç aylık hamileyim ama işte bazen rahat duramıyorum test yapıyorum iki gün önce test yaptım pozitif çıktı herzamanki gibi ama az önce test yaptım tek çizgi çıktı sizce neden başına gelen varmı acaba

3 ay boyunca hiç doktora gitmediniz mi ki şüpheleriniz var hala?

Hamile olduğunuz halde neden test yapıyorsunuz? Olmadığınıza dair şüpheleriniz mi var muayene oldunuz mu?
Ondan dolayı değil tabikide kontrole gittim kaç kere ama kese arkasında oluşan kanamam var ve doktor kalbide durabilir dedi herşey olabilir dedi ondan dolayınyapıyorum arada ayda bir kontrolüm oluyor çünkü bide bazen bel ağrım oluyor korkuyor insan tekrardan test yaptım pozitif çıktı

Ondan dolayı değil tabikide kontrole gittim kaç kere ama kese arkasında oluşan kanamam var ve doktor kalbide durabilir dedi herşey olabilir dedi ondan dolayınyapıyorum arada ayda bir kontrolüm oluyor çünkü bide bazen bel ağrım oluyor korkuyor insan tekrardan test yaptım pozitif çıktı
İdrar testiyle kalbinin durup durmamasını anlayamazsın o sadece muayne ile belli olur test yapman saçma gereksiz yapma boşuna artık

Back