• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 Hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲♥Kuzum testte siliğin hemen mi cikmisti ? Ben adete 7 gün kala 2 farklı test yaptım 2sindede 2 saat falan geçtikten sonra silik belirdi bir farklı marka daha yaptım negatifi gördüm bugün bir daha yaptım ekte o da adetime 3 gün var bilemedim hangisi doğru 🙊
Canım 5 dakikada çıkması lazım 2 saat felan gecersiz 🤷‍♀️

Aynı şekilde ama benim yumurtlama bitmiştir diye tahmin ediyorum bat 23 temmuz dualarinizi bekliyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim 🤲
amin canım inşallahh benim bide kalbi durdu nisanda düşük yaptım çok üzülüyorum hala unutamıyorum gene kalsam saglıkla kucagıma alsam acım ancak öyle hafifler unutulmuyo malesef 😭

amin canım inşallahh benim bide kalbi durdu nisanda düşük yaptım çok üzülüyorum hala unutamıyorum gene kalsam saglıkla kucagıma alsam acım ancak öyle hafifler unutulmuyo malesef 😭
Herşey de bir hayır vardır canım benim ♥️ Rabbim yüzünü en kısa sürede güldürsün inşallah ☺️ hiç üzülme♥️

kızlar merhabaadetime 9 gün var bende erken yaptım sanırım ama hayalet gölge gibi var gozuktu bana fotoda ckmısmı bilmiyorm bakarmısınz baya oldu bnu yapalı
Canım bence adetin bekle bende sen gibi erken yapıp az bir çizgide hevesleniyordum sonra olmayınca çok üzülüyordum akışına bırak bekle bakalım adet gününü umarım her şey gönlünce olur en kısa zamanda kavuşursun bebişine 😇❤️

Canım bence adetin bekle bende sen gibi erken yapıp az bir çizgide hevesleniyordum sonra olmayınca çok üzülüyordum akışına bırak bekle bakalım adet gününü umarım her şey gönlünce olur en kısa zamanda kavuşursun bebişine 😇
inşallah canım Allah rağzı olsun ☺️🤲❤️

Kızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
merhaba canım, gebelik imzanı gördüm. hayırlısıyla anne ol inşallah.bu testleri yaptığında gebe miydin acaba . benzer çizgilerim var cevaplarsan sevinirim 🙏🏻

merhaba canım, gebelik imzanı gördüm. hayırlısıyla anne ol inşallah.bu testleri yaptığında gebe miydin acaba . benzer çizgilerim var cevaplarsan sevinirim 🙏🏻
Evet canım hamileymişim bu testleri Yaptıgımda ama erken oldugu için çıkmamış zaten bu testten 2-3 gün sonra tekrarladım çıktı. Eğer testinin fotoğrafını atabilirsen bakayım Bi

canım bugün yaptım :) ilk idrara bat 11-12 ağustos ovü de yaptım ama o silik çıktı A Aybukekoz

Eklentiler

• 83C45AA3-8AEF-4113-AAEE-081372D6FE37.png
    83C45AA3-8AEF-4113-AAEE-081372D6FE37.png
    395,6 KB · Görüntüleme: 19
Canım bende silik gördüm ikinci çizgi ama ne kadar sürede belirdi o çizgi. Bide ben adetime, 3 gün kala öğrendim. O zaman bile çok hafifti🤗

canım sabah ilk idrarla ilk 5 dakikada falan bilemedin 10 dak belirdi. benim şöyle sat 15 ağustos 26-27-28 ağustos ovüde pik gördüm 29 çatladı. döngüm 28 gün. belki olur diye ümitliyim. 26 ve 29 ağustoa değerlendirdim iki gün.

canım sabah ilk idrarla ilk 5 dakikada falan bilemedin 10 dak belirdi. benim şöyle sat 15 ağustos 26-27-28 ağustos ovüde pik gördüm 29 çatladı. döngüm 28 gün. belki olur diye ümitliyim. 26 ve 29 ağustoa değerlendirdim iki gün.
Tabi ki canım Allahtan ümit kesilmez ilk 5 ya da 10 dakikada çıktıysa var 😇inşallah vardır ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Eğer varsa da haber et merak ederim şimdii🤗

Tabi ki canım Allahtan ümit kesilmez ilk 5 ya da 10 dakikada çıktıysa var 😇inşallah vardır ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Eğer varsa da haber et merak ederim şimdii🤗
sağol canım güzel dileklern için inşallah 🙏🏻 haber ederim burdan hayırlısıyla kucağına al bebişini sen de :) hamişlerin duası kabul olurmuş 🌼 inşallah vardır 😊

Back