Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testi
- Konu Sahibi Aybukekoz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #idrartesti #silikgebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Canim ben goremedim ama telefondan cekilince fotoda pek gorunmeyebiliyo. Bu kadar erken gorenlerde var tabi ama nadir. Bikac gun sonra tekrar dene varsa koyulasacaktir. Gerci beklemek dilebkolay amaKızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Canım erken yapmışsın göremedim bende malesef gününü bekleyip tekrar yap hakkında hayırlısı olsun inşlallahKızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
Olabilir canım belki de yok ben kuruntu yapıyorumCanim ben goremedim ama telefondan cekilince fotoda pek gorunmeyebiliyo. Bu kadar erken gorenlerde var tabi ama nadir. Bikac gun sonra tekrar dene varsa koyulasacaktir. Gerci beklemek dilebkolay ama
Tamam canım teşekkür ederim inşallahCanım erken yapmışsın göremedim bende malesef gününü bekleyip tekrar yap hakkında hayırlısı olsun inşlallah
- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Yok canim kuruntu degil istek :) bende suan ikinciyi deniyorum ama test elimde geziyorum bakma bekle sonra tekrarla deniyo ama beklemek zor geliyo :)) sorduguna gore sen biseyler gordun eger dogruysa gittikce koyulasacak. Benim gozlerim portluyo gorucem diye ama yok yaniOlabilir canım belki de yok ben kuruntu yapıyorum
Ya hiç güleceğim yoktu hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda kırmızı kırmızı çift çizgiyi görürüz inşallahYok canim kuruntu degil istek :) bende suan ikinciyi deniyorum ama test elimde geziyorum bakma bekle sonra tekrarla deniyo ama beklemek zor geliyo :)) sorduguna gore sen biseyler gordun eger dogruysa gittikce koyulasacak. Benim gozlerim portluyo gorucem diye ama yok yani
- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Aminn canim insallahhYa hiç güleceğim yoktu hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda kırmızı kırmızı çift çizgiyi görürüz inşallah ❣
- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Bi de benim bat 11 temmuz yumurtlamadan 3gunsonra teste basladim var sen dusun gerisiniYa hiç güleceğim yoktu hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda kırmızı kırmızı çift çizgiyi görürüz inşallah ❣
Oooo sen bayaaa erken başlamışsın yaaBi de benim bat 11 temmuz yumurtlamadan 3gunsonra teste basladim var sen dusun gerisini
- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Iste elimde test geziyorum derken saka degildiOooo sen bayaaa erken başlamışsın yaa
Allah hayırlısını versin kuzumIste elimde test geziyorum derken saka degildi
- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
Tatlım aynı bensin senKızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
Ben de 1 hafta kala yaptım bunu
Veee megatif
Pazartesi adetim senin hibi bekliyorum bendd heydcanla
Hadi yaa inşallah hayırlısı olur canımTatlım aynı bensin sen
Ben de 1 hafta kala yaptım bunu
Veee megatif
Pazartesi adetim senin hibi bekliyorum bendd heydcanla
- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
Hadi yaa inşallah hayırlısı olur canım ❣
Evet
Bugün zor tuttum kendiöi
Bakaşım yarın tutabilicsk miyim
Valla bende öyleyim adetime kadar bekliycem test yapmıycam diyorum ama dayanamıyorumEvet
Bugün zor tuttum kendiöi
Bakaşım yarın tutabilicsk miyim