• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?

Eklentiler

• IMG_20200703_183529.jpg
    IMG_20200703_183529.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_20200703_183441.jpg
    IMG_20200703_183441.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 203
Kızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
Canim ben goremedim ama telefondan cekilince fotoda pek gorunmeyebiliyo. Bu kadar erken gorenlerde var tabi ama nadir. Bikac gun sonra tekrar dene varsa koyulasacaktir. Gerci beklemek dilebkolay ama 😄

Yaaaa bende göremedim canım ve bence de erken yapmışsın

İnşşş erken olduğu için çıkmamıştır inşşş bebeğinnn seninledirr ❤️

Canim ben goremedim ama telefondan cekilince fotoda pek gorunmeyebiliyo. Bu kadar erken gorenlerde var tabi ama nadir. Bikac gun sonra tekrar dene varsa koyulasacaktir. Gerci beklemek dilebkolay ama 😄
Olabilir canım belki de yok ben kuruntu yapıyorum 😐

Olabilir canım belki de yok ben kuruntu yapıyorum 😐
Yok canim kuruntu degil istek :) bende suan ikinciyi deniyorum ama test elimde geziyorum bakma bekle sonra tekrarla deniyo ama beklemek zor geliyo :)) sorduguna gore sen biseyler gordun eger dogruysa gittikce koyulasacak. Benim gozlerim portluyo gorucem diye ama yok yani 😃

Yok canim kuruntu degil istek :) bende suan ikinciyi deniyorum ama test elimde geziyorum bakma bekle sonra tekrarla deniyo ama beklemek zor geliyo :)) sorduguna gore sen biseyler gordun eger dogruysa gittikce koyulasacak. Benim gozlerim portluyo gorucem diye ama yok yani 😃
Ya hiç güleceğim yoktu 😂hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda kırmızı kırmızı çift çizgiyi görürüz inşallah ❣️

Ya hiç güleceğim yoktu 😂hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda kırmızı kırmızı çift çizgiyi görürüz inşallah ❣
Bi de benim bat 11 temmuz yumurtlamadan 3gunsonra teste basladim var sen dusun gerisini :KK70:

Back