silik felan olsa yine baya baya belli bide 12 gün gecikmeye göreTestin ortasında çizik var. Muhtemelen bozok bir test. Testi tekrarlamanda fayda var. Bozuk testlerim oldu ama bu kadar koyu ilk defa görüyorum
Hayır sadece sürtünme yoluylaBakireysen neden gebelik testi alıp yaptın yanlış anlama ama sırf bakire kalabilmek için yanlış şekilde arkadan falan ilişkiye girdiğini sanıp hamile kalmış olabilir misin böyle bir şey duydum çünkü
Test bozuk olabilir mi hemen mide bulantısı başlarmı ya
O sonradan oldu başta yoktu ben yoklarken yaptımTestin ortasında çizik var. Muhtemelen bozok bir test. Testi tekrarlamanda fayda var. Bozuk testlerim oldu ama bu kadar koyu ilk defa görüyorum
Lütfen dalga geçmeyin yaptım bir hata sadece danışmak istedimBence bu bir sosyal sorumluluk projesi. Böyle evlilik dışı şüpheli ilişki yaşayıp panik panik hamile kaldım mı diye tutuşan genç kızlara ibret olsun diye yapılmış bir dış minnak projesi
Sekiz kadından birinin kızlık zarı olmadığını okumuştum eğer sekiz kadından biriyseniz yani zar doğuştan yoksa evet sperm üzerinden bi şekilde içeri gitmiş olabilir çünkü çok hızlı hareket eden bi organizma geçmiş olsun yinede bi kan testi en net sonuxu verir sizin içinHayır sadece sürtünme yoluyla
Aynen öyle. Bu işte bir iş var. 4senede hiçbir sorun yokken denemediğimiz yöntem kalmadı zar zor hamile kaldım. Birleşme olmadan hamile kalınması saçma.silik felan olsa yine baya baya belli bide 12 gün gecikmeye göre
O sonradan oldu başta yoktu ben yoklarken yaptım
Bende onu diyorum yoksa neden akıl danışayım nasıl olur nasıl pozitif çıkar bu testler yanılır mı yapan arkadaşlara sormak istedimAynen öyle. Bu işte bir iş var. 4senede hiçbir sorun yokken denemediğimiz yöntem kalmadı zar zor hamile kaldım. Birleşme olmadan hamile kalınması saçma.
Sağ salim kucağına al inşAllah bende bi senedir istiyorum daha olmadıAynen öyle. Bu işte bir iş var. 4senede hiçbir sorun yokken denemediğimiz yöntem kalmadı zar zor hamile kaldım. Birleşme olmadan hamile kalınması saçma.
O kadar kolay mı kiSekiz kadından birinin kızlık zarı olmadığını okumuştum eğer sekiz kadından biriyseniz yani zar doğuştan yoksa evet sperm üzerinden bi şekilde içeri gitmiş olabilir çünkü çok hızlı hareket eden bi organizma geçmiş olsun yinede bi kan testi en net sonuxu verir sizin için
Kesinlikle birleşme olmadı çok eminimE o zaman hamilesin ne diyelim. Bu kadar koyu testin yanılma payı yok. Bence yaşadığın günü tekrar iyice bi düşün.
canm yanılma payı var ama 12 gün gecmiç normalde düzenlimi adetlerin ne zaman birleşme oldu birleşme olmasn sürtünme diyelimBende onu diyorum yoksa neden akıl danışayım nasıl olur nasıl pozitif çıkar bu testler yanılır mı yapan arkadaşlara sormak istedim
Arkadaşlar akıl danışmak istedim bu konuda tecrübesiz olduğum için neden burda zamanımı harcayayım olmayan bir konu için zaten iyi değilim lütfen yargılamayı bir kenara bırakınfake konu bence
Hemen olmamışki ben öğrenmeden daha başlamıştı bulantımdan anladım gebeliği benim dört gün geçmişti arkadaşın oniki gün geçmişTest bozuk olabilir mi hemen mide bulantısı başlarmı ya
İstemeyince değil de hiç aklında yokken oluyor. Beynin onu düşünmemesi gerekiyor. Bende bu ay öyle oldu. Taşınmaydı virüstü karantinaydı derken aklımdan uçmuş gitmiş. Tüp bebekle bile başarısız olan ben kendiliğinden nasıl olduysa hamile kaldım hala şaşkınım. Düşünmemek odaklanmamak lazım. Allah razı olsun inşallah senin de olurSağ salim kucağına al inşAllah bende bi senedir istiyorum daha olmadıYa bide korkunca veya istemeyince olur ya bilemedimde ama içine girmedendee zor yaa
Valla Allah verdiğine bukadar kolay veriyor kardeş bende bu çizgiyi görmek için kendimi parçalıyorum bir bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi deniyorum inşallah bende görürüm bu testin benim olmasını isterdim şuanO kadar kolay mı ki
Gerçekten sürtünme ve üstüne boşalma oldu inanın .yani bir ay oldu adetimin bittiği günlere denk geldi hemen hemencanm yanılma payı var ama 12 gün gecmiç normalde düzenlimi adetlerin ne zaman birleşme oldu birleşme olmasn sürtünme diyelim
İnşAllah görürsün Canm Bendee inşAllahValla Allah verdiğine bukadar kolay veriyor kardeş bende bu çizgiyi görmek için kendimi parçalıyorum bir bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi deniyorum inşallah bende görürüm bu testin benim olmasını isterdim şuan