İdrar testi

Gulnaze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
63
3
29
Merhabalar adetim 12 gün gecikti midem çok bulanıyor .bugun eczaneden gebelik testi aldım çift çizgi çıktı yani pozitif ama ben bakireyim hamile kalma şansım olabilir mi böyle bir şey mümkün mü lütfen cevaplayın.bu şekilde pozitif çıkıp hamile olmayan oldu mu ?
Pozitif çıkmasında başka bişey etkili olmuş olabilir mi

Nasıl hamile kalmış olabilirsin ki? Cinsel hayatın hiç mi yok?

Nasil yanii? Adetlerin duzenli mi peki? Ve ikinci testi tekrar yap bence. Ama pozitif olarak testler yanlis gostermensi cook cok nadir. İllaki bir cinsel birlesme olmus olmasi lazim

Sadece bakire olmak yetmez, ben bekarken adetim gecikince hiç gebelik testi alıp yapmadım. Böyle bir şüphe ve ihtimaliniz var ki yaptınız ? Eğer bir ilişkin varsa bakire olmak gebeliğe engel değil, %1 ihtimal olma şansı var

Testınızı atın bakalım.evlisinizde vajınusmusmusunuz.yoksa bekarmısınız.vajınaya bosalma olduysa tabıkı kalabılırsınız hamile.speermlerin hareket etme ozellıklerı var.inşallah evlısınızdır

Bekarım üstüne boşalma oldu ama bu çok düşük bir ihtimal değil mi test nasıl pozitif çıkar anlamıyorum

Evet adetim geçikince üstüme boşlama olayından içime kurt düştü ondan yaptımda çift çizgi ve belirgin çok şaşkınım midemde aşırı bulanıyor günün her saati nerdeyse

Birde kanda baktırın kesin sonuç verir..
Şuan dışarı Çıkmazı imkanım yok yasaklar falan ve ailemle yaşıyorum ikinci bir testi bile almaya imkanım yok nasıl dışarı çıkabilirim ve çok korkuyorum ya öyle bir şey varsa kimseylede paylaşamıyorum

Evet adetim geçikince üstüme boşlama olayından içime kurt düştü ondan yaptımda çift çizgi ve belirgin çok şaşkınım midemde aşırı bulanıyor günün her saati nerdeyse
İnsanlar yıllarca deniyor olmuyor bu onların sınavı,siz de nikahsız harama yaklaşıp kalıyorsunuz bu da Allahın size karşılığı. Belki değilsiniz ama bu korku bile size yeter geçmiş olsun,inşallah değilsinizdir

Çift çizgi hemen mi çıktı yoksa sonradan mi

Hemen ve çok belirgin hala aklım almıyor
Içeri boşalma olmadığına emin misin canım? Eğer içeri boşalmadıysa imkansız hamile olman . Test hatalıdır belki keşke bi tane daha alabilsen . Mide bulantısı psikolojik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…