İdrar testi

Içeri boşalma olmadığına emin misin canım? Eğer içeri boşalmadıysa imkansız hamile olman . Test hatalıdır belki keşke bi tane daha alabilsen . Mide bulantısı psikolojik olabilir.
Yani içine doğru olmuş olabilir ama birleşme olmadı kesinlikle.bu öyle böyle bi mide bulantısı değil ama 3 kilo verdim 4 günde

Testin resmini atsaniz bi cok ilginc cidden ins test bozuktur hani cik sonradan cikti deseniz cizgi bozuktur diyebilirim cunku bwnde de olmustu 4 5 saat sonra cikti cik belirgin bi cizgi ama hamile degildim

Testin resmini atsaniz bi cok ilginc cidden ins test bozuktur hani cik sonradan cikti deseniz cizgi bozuktur diyebilirim cunku bwnde de olmustu 4 5 saat sonra cikti cik belirgin bi cizgi ama hamile degildim
Sonradan çıkan çizgiler geçersiz oluyo genelde ama arkadaşın hemen cıkmış pozitif

Yani içine doğru olmuş olabilir ama birleşme olmadı kesinlikle.bu öyle böyle bi mide bulantısı değil ama 3 kilo verdim 4 günde
Içine doğru boşalma olmuşsa malesef hamile kalabilirsiniz. Ama o bile düşük bi ihtimal . Testler de bazen yanıltıcı olabiliyo . Emin olmak için bi şekilde bi test daha alin

Sürtünme yoluyla birleşme oldu bende çift çizgi görünce çok şaşırdım
Çok enteresan emin misin karşı tarafın dikkatli davrandığına. Yani dışarıya boşalarak olacak şey değil pek. Bence sevgiliniz de bir şeyler yapsın size tekrar bi gebelik testi tedarik etsin bir şekilde. Haftaiçi de kan testi yaptırın derim gerçekten çok merak ediyorum sonucu. Şaşkınım.

Eminim kesinlikle birleşme olmadı içine kaçmış sıvıdan olabilir mi bilmiyorum o bile düşük bir ihtimal

Bu testler pozitifi negatif gösterebiliyor ama negatifi pozitif göstermesi çok düşük bir ihtimal. Gebelik var gibi görünüyor, ama umarım test yanılıyordur ve hamile değilsinizdir

ayy bende şaşkınım yaa Allah yardımscısı olsun

Bakireysen neden gebelik testi alıp yaptın yanlış anlama ama sırf bakire kalabilmek için yanlış şekilde arkadan falan ilişkiye girdiğini sanıp hamile kalmış olabilir misin böyle bir şey duydum çünkü

Testin ortasında çizik var. Muhtemelen bozok bir test. Testi tekrarlamanda fayda var. Bozuk testlerim oldu ama bu kadar koyu ilk defa görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…