Bilemedim işte zaten yoktur öyle bişey dedim iki tane almak aklıma gelmedi bide üstünde kesin sonuç yazıyor ofBitane daha test alıp baksaydın keşke
Yani içine doğru olmuş olabilir ama birleşme olmadı kesinlikle.bu öyle böyle bi mide bulantısı değil ama 3 kilo verdim 4 gündeIçeri boşalma olmadığına emin misin canım? Eğer içeri boşalmadıysa imkansız hamile olman . Test hatalıdır belki keşke bi tane daha alabilsen . Mide bulantısı psikolojik olabilir.
Yanılma payı çok düşükmüş korkuyorum yüne pozitif çokarsaYani içine doğru olmuş olabilir ama birleşme olmadı kesinlikle.bu öyle böyle bi mide bulantısı değil ama 3 kilo verdim 4 günde
Yanılma payı çok düşükmüş korkuyorum yüne pozitif çokarsa
Nasıl yani anlamadım ilk defa böyle bişey oldu eczaneye gebelik testi dedim verdiPredıctor testle mi yaptın
Sonradan çıkan çizgiler geçersiz oluyo genelde ama arkadaşın hemen cıkmış pozitifTestin resmini atsaniz bicok ilginc cidden ins test bozuktur hani cik sonradan cikti deseniz cizgi bozuktur diyebilirim cunku bwnde de olmustu 4 5 saat sonra cikti cik belirgin bi cizgi ama hamile degildim
Nasıl yani anlamadım ilk defa böyle bişey oldu eczaneye gebelik testi dedim verdi
Içine doğru boşalma olmuşsa malesef hamile kalabilirsiniz. Ama o bile düşük bi ihtimal . Testler de bazen yanıltıcı olabiliyo . Emin olmak için bi şekilde bi test daha alinYani içine doğru olmuş olabilir ama birleşme olmadı kesinlikle.bu öyle böyle bi mide bulantısı değil ama 3 kilo verdim 4 günde
Çok enteresan emin misin karşı tarafın dikkatli davrandığına. Yani dışarıya boşalarak olacak şey değil pek. Bence sevgiliniz de bir şeyler yapsın size tekrar bi gebelik testi tedarik etsin bir şekilde. Haftaiçi de kan testi yaptırın derim gerçekten çok merak ediyorum sonucu. Şaşkınım.Sürtünme yoluyla birleşme oldu bende çift çizgi görünce çok şaşırdım
Eminim kesinlikle birleşme olmadı içine kaçmış sıvıdan olabilir mi bilmiyorum o bile düşük bir ihtimalÇok enteresan emin misin karşı tarafın dikkatli davrandığına. Yani dışarıya boşalarak olacak şey değil pek. Bence sevgiliniz de bir şeyler yapsın size tekrar bi gebelik testi tedarik etsin bir şekilde. Haftaiçi de kan testi yaptırın derim gerçekten çok merak ediyorum sonucu. Şaşkınım.
ayy bende şaşkınım yaa Allah yardımscısı olsunÇok enteresan emin misin karşı tarafın dikkatli davrandığına. Yani dışarıya boşalarak olacak şey değil pek. Bence sevgiliniz de bir şeyler yapsın size tekrar bi gebelik testi tedarik etsin bir şekilde. Haftaiçi de kan testi yaptırın derim gerçekten çok merak ediyorum sonucu. Şaşkınım.
Bakireysen neden gebelik testi alıp yaptın yanlış anlama ama sırf bakire kalabilmek için yanlış şekilde arkadan falan ilişkiye girdiğini sanıp hamile kalmış olabilir misin böyle bir şey duydum çünküMerhabalar adetim 12 gün gecikti midem çok bulanıyor .bugun eczaneden gebelik testi aldım çift çizgi çıktı yani pozitif ama ben bakireyim hamile kalma şansım olabilir mi böyle bir şey mümkün mü lütfen cevaplayın.bu şekilde pozitif çıkıp hamile olmayan oldu mu ?
Pozitif çıkmasında başka bişey etkili olmuş olabilir mi
12gün gecmiş bayada belirgin
Test bozuk olabilir mi hemen mide bulantısı başlarmı yaEvet adetim geçikince üstüme boşlama olayından içime kurt düştü ondan yaptımda çift çizgi ve belirgin çok şaşkınım midemde aşırı bulanıyor günün her saati nerdeyse
Biz kendimizi parçalıyoruz amuda kalkıyoruz afedersiniz işte rabbim istemeyene gösteriyor çift çizgiyi vardır bir hayır ne diyelimYok girmediğine çok eminim bende anlamadım nasıl içine girmeden hamile kalmış olabilirim sonuç nasıl iki çizgi çıkar