- 7 Şubat 2025
- 56
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi eliffff122
Canımmm var mı bir gelişmeAllah razı olsuninşallah dediğin gibidir de bizde mutlu oluruz bu ay
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm var mı bir gelişmeAllah razı olsuninşallah dediğin gibidir de bizde mutlu oluruz bu ay
![]()
5 dakika içerisinde çıkıyor canım ama 10 dakikaya iyice belli oluyor kuruma çizgisi değil yaniCanım kaç dakika içerisinde çıktılar benimde şuan bu şekilde adetim 9 gün gecikti doktor randevum var bu hafta bende beklemedeyim inşallah ikimizde hamileyizdir :)
İnşallah canım haber ver mutlaka5 dakika içerisinde çıkıyor canım ama 10 dakikaya iyice belli oluyor kuruma çizgisi değil yaniYaa bende spiral var aslında ama karmaşık biraz kaymış olabilir testler böyle çıkıyor sürekli sanırım hamileyim.Benim de çarşamba randevum var perşembe adet günüm hayırlısı artık inşallah hamilesindir
![]()
Vereceğim canımİnşallah canım haber ver mutlaka![]()
Regl oldum.sende varmı bişeyCanımmm var mı bir gelişme
Hayı canım yarın randevum varRegl oldum.sende varmı bişey
Merhaba canım bence adet söktürücü kullanma biraz daha bekleMerhabalar benim 15 günü geçti evde test yaptım 3 tane hepsi böyle çıktıpozitif ,bugün kan verdim maalesefsizce bekleyeyim mi yoksa adet söktürücü kullanayım mı
![]()
Babada adet söktürücü vermişti ben kullanmadım 2 gün sonra adet oldum adet olduğum günden beri soğan kürüne başladım çünkü kistimin oluştuğunu söyledi inşallah hamilesindir ve güzel haberlerle gelirsin :)Cvp için teşekkürlerkan 1.1 çıktı umudum pek kalmadı ama hala hastada olmadım
![]()
İnşalahhhhhh çok aminBabada adet söktürücü vermişti ben kullanmadım 2 gün sonra adet oldum adet olduğum günden beri soğan kürüne başladım çünkü kistimin oluştuğunu söyledi inşallah hamilesindir ve güzel haberlerle gelirsin :)
Aynı durum benım başıma geldi canım benım adetıme daha çok vardı bır oncekı adetım degısık gectı test yaptım tamda 6 tane aynı sekılde çıktı ama kanda negatıf bende şaşırdım hatta sol tarafımda fena ağrı göğüs ağrısı gıbı sıkayetlerımde vardı ultrason la baktı yumurtan buyumus dedı testler olabılıyor bazen dedı kandakı degerımde 0.2 şu an ne durumdasın pekıKızlar öncelikle merhaba regle 3 gün kala erken gebelik testi yaptım anında 2.çizgi çıktı inanamadım 3 tane daha yaptım hepsi çift çizgi hastaneye gittik kan testi yaptık negatif çıktı bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif toplam 6 test yaptım hepsi pozitif başına böyle birşey gelen var mı 2 gün kaldı regle
Canım merhaba bende hastaneye gittim kist oluşmuş sol tarafında dedi kanla gebe olmadığım kesinleşince bana adet söktürücü verdi kullanmadım kendi kendime adet oldum ama çok farklı bir adetti ilk gün normal adet oldum diğer günler kahverengi akıntıydı sadece dün gece sol tarafım yine çok ağrıdı yarın tekrar doktor kontrolüm var canım inan artık idrar testlerine güvenim kalmadıAynı durum benım başıma geldi canım benım adetıme daha çok vardı bır oncekı adetım degısık gectı test yaptım tamda 6 tane aynı sekılde çıktı ama kanda negatıf bende şaşırdım hatta sol tarafımda fena ağrı göğüs ağrısı gıbı sıkayetlerımde vardı ultrason la baktı yumurtan buyumus dedı testler olabılıyor bazen dedı kandakı degerımde 0.2 şu an ne durumdasın pekı
Canım naptın hasta oldun muİnşalahhhhhh çok aminhepimiz güzel haberler alırız
![]()
Canımmm naptın var mı bır gelişme güzel haberler vardır umarımVereceğim canım![]()
Canım benimm Ctesi doktora gittim şuan gebelik olsa da gözükmez dedi,rahimde kalınlaşma var dedi,spiral kaymamış ama bu şekilde de ihtimal var dedi.Rahim kalınlaşması demek bir kaç gün içinde regl olacaksın ya da hamilelik oluşuyor demekmiş.Ama ben hala regl olmadım lekem oldu 3-4 kez normal akıntıyla beraberama kanamam olmadı.Testlerim pozitife devam ediyor ama dün yine kan verdim negatif.Doktorum bilerek söktürücü vermemişti henüz tam olarak belli olmadığı için bakalım beklemeye karar verdim.Gittiğim hastanenin kan sonuçlarına pek güven olmuyormuş çok yorum okudum.Burdan bir hanımefendiye de bazı kişilerde önce idrarda yükseliyor sonra kanda demiş doktoru.Bekliyorummm da bekliyorum işteCanımmm naptın var mı bır gelişme güzel haberler vardır umarım
Strip testim vardı canım onu yaptım güvenilir diyorlardı freely için biraz karanlıkta çektim bide zoom yaptığımdan berbat çıkmış ama epey netCanım naptın hasta oldun mu
Bunu dün zorla tuvalete çıkıp yaptım bide o varStrip testim vardı canım onu yaptım güvenilir diyorlardı freely için biraz karanlıkta çektim bide zoom yaptığımdan berbat çıkmış ama epey net
Bende beklıyorum bakalım kıst yok dedı banaCanım merhaba bende hastaneye gittim kist oluşmuş sol tarafında dedi kanla gebe olmadığım kesinleşince bana adet söktürücü verdi kullanmadım kendi kendime adet oldum ama çok farklı bir adetti ilk gün normal adet oldum diğer günler kahverengi akıntıydı sadece dün gece sol tarafım yine çok ağrıdı yarın tekrar doktor kontrolüm var canım inan artık idrar testlerine güvenim kalmadı
Merhaba maalesef olmadım ama dün test yaptım tek çizgi çıktıCanım naptın hasta oldun mu
Canım naptın hasta oldun mu