• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kan testi negatif

Canım kaç dakika içerisinde çıktılar benimde şuan bu şekilde adetim 9 gün gecikti doktor randevum var bu hafta bende beklemedeyim inşallah ikimizde hamileyizdir :)
5 dakika içerisinde çıkıyor canım ama 10 dakikaya iyice belli oluyor kuruma çizgisi değil yani 🙂 Yaa bende spiral var aslında ama karmaşık biraz kaymış olabilir testler böyle çıkıyor sürekli sanırım hamileyim.Benim de çarşamba randevum var perşembe adet günüm hayırlısı artık inşallah hamilesindir 🙂

5 dakika içerisinde çıkıyor canım ama 10 dakikaya iyice belli oluyor kuruma çizgisi değil yani 🙂 Yaa bende spiral var aslında ama karmaşık biraz kaymış olabilir testler böyle çıkıyor sürekli sanırım hamileyim.Benim de çarşamba randevum var perşembe adet günüm hayırlısı artık inşallah hamilesindir 🙂
İnşallah canım haber ver mutlaka 🌸

Merhabalar benim 15 günü geçti evde test yaptım 3 tane hepsi böyle çıktıpozitif ,bugün kan verdim maalesef ☹️ sizce bekleyeyim mi yoksa adet söktürücü kullanayım mı 💐🙏

Eklentiler

• IMG_4105.webp
    IMG_4105.webp
    81 KB · Görüntüleme: 33
Cvp için teşekkürler💐 kan 1.1 çıktı umudum pek kalmadı ama hala hastada olmadım🫠
Babada adet söktürücü vermişti ben kullanmadım 2 gün sonra adet oldum adet olduğum günden beri soğan kürüne başladım çünkü kistimin oluştuğunu söyledi inşallah hamilesindir ve güzel haberlerle gelirsin :)

Babada adet söktürücü vermişti ben kullanmadım 2 gün sonra adet oldum adet olduğum günden beri soğan kürüne başladım çünkü kistimin oluştuğunu söyledi inşallah hamilesindir ve güzel haberlerle gelirsin :)
İnşalahhhhhh çok amin🙏🙏 hepimiz güzel haberler alırız 💐🫶🙏

Kızlar öncelikle merhaba regle 3 gün kala erken gebelik testi yaptım anında 2.çizgi çıktı inanamadım 3 tane daha yaptım hepsi çift çizgi hastaneye gittik kan testi yaptık negatif çıktı bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif toplam 6 test yaptım hepsi pozitif başına böyle birşey gelen var mı 2 gün kaldı regle
Aynı durum benım başıma geldi canım benım adetıme daha çok vardı bır oncekı adetım degısık gectı test yaptım tamda 6 tane aynı sekılde çıktı ama kanda negatıf bende şaşırdım hatta sol tarafımda fena ağrı göğüs ağrısı gıbı sıkayetlerımde vardı ultrason la baktı yumurtan buyumus dedı testler olabılıyor bazen dedı kandakı degerımde 0.2 şu an ne durumdasın pekı

Aynı durum benım başıma geldi canım benım adetıme daha çok vardı bır oncekı adetım degısık gectı test yaptım tamda 6 tane aynı sekılde çıktı ama kanda negatıf bende şaşırdım hatta sol tarafımda fena ağrı göğüs ağrısı gıbı sıkayetlerımde vardı ultrason la baktı yumurtan buyumus dedı testler olabılıyor bazen dedı kandakı degerımde 0.2 şu an ne durumdasın pekı
Canım merhaba bende hastaneye gittim kist oluşmuş sol tarafında dedi kanla gebe olmadığım kesinleşince bana adet söktürücü verdi kullanmadım kendi kendime adet oldum ama çok farklı bir adetti ilk gün normal adet oldum diğer günler kahverengi akıntıydı sadece dün gece sol tarafım yine çok ağrıdı yarın tekrar doktor kontrolüm var canım inan artık idrar testlerine güvenim kalmadı

Canımmm naptın var mı bır gelişme güzel haberler vardır umarım
Canım benimm Ctesi doktora gittim şuan gebelik olsa da gözükmez dedi,rahimde kalınlaşma var dedi,spiral kaymamış ama bu şekilde de ihtimal var dedi.Rahim kalınlaşması demek bir kaç gün içinde regl olacaksın ya da hamilelik oluşuyor demekmiş.Ama ben hala regl olmadım lekem oldu 3-4 kez normal akıntıyla beraberama kanamam olmadı.Testlerim pozitife devam ediyor ama dün yine kan verdim negatif.Doktorum bilerek söktürücü vermemişti henüz tam olarak belli olmadığı için bakalım beklemeye karar verdim.Gittiğim hastanenin kan sonuçlarına pek güven olmuyormuş çok yorum okudum.Burdan bir hanımefendiye de bazı kişilerde önce idrarda yükseliyor sonra kanda demiş doktoru.Bekliyorummm da bekliyorum işte 😅😅

Canım merhaba bende hastaneye gittim kist oluşmuş sol tarafında dedi kanla gebe olmadığım kesinleşince bana adet söktürücü verdi kullanmadım kendi kendime adet oldum ama çok farklı bir adetti ilk gün normal adet oldum diğer günler kahverengi akıntıydı sadece dün gece sol tarafım yine çok ağrıdı yarın tekrar doktor kontrolüm var canım inan artık idrar testlerine güvenim kalmadı
Bende beklıyorum bakalım kıst yok dedı bana

Back
X