Gebeliğe Hazırlık İDRAR TESTİ POZİFİT OLUP KAN TESTİ NEGATİF OLAN VAR MI ACİLLLL :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bsrgc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
93
52
18
29
KIZLAR ERKEN GEBELİK TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM İNCE DE OLSA FAKAT KAN VERDİM NEGATİF ERTESİ SABAH İLK İDRARLA YAPTIĞIM DAHA BELİRGİN VE PEMBELEŞMİŞTİ. SİZCE BU DURUM NEDİR YAŞAYA VAR MI DAHA ÖNCE ?

Evet kan değeriniz negatif. Beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor canım. Demek ki testte sıkıntı vardı.

BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM AMA SONRA DA İKİ TESTTE Mİ SIKINTILI DİYE DÜŞÜNDÜM VE BELİRTİLERİMDE VAR YA DA BEN ÖYLE OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN ÖYLE HİSSEDİYORUM :(

KIZLAR ERKEN GEBELİK TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM İNCE DE OLSA FAKAT KAN VERDİM NEGATİF ERTESİ SABAH İLK İDRARLA YAPTIĞIM DAHA BELİRGİN VE PEMBELEŞMİŞTİ. SİZCE BU DURUM NEDİR YAŞAYA VAR MI DAHA ÖNCE ?

Evet canım ben 6 aydır ikinci cocuk için ugrasıyorum ilk iki ayda testler pozitif silik cıkıyor Du ama sonra kan testlerinde deger cok düşük veya negatif cıkıyor Du sonuç olarak negatif sanırım. Kimyasal gebelik deniyor bu duruma herald tutmaya calışıyor ama olmayınca vucüt atıyor sorunla karsılaşıp

Canim gecen ay ben yaptim asilama olmustum ilacin etkisi tamamen gecti sonra tekrar pizitiv cikmaya basladi tesi kime gosterdiysem beni tebrik etdi hamilesin dedi asilama gunune yygun olarak kan vermeye gitdim o kadar emjndmko hamile olduguma 0.100 cikti degerim. Doktor testlerin boxuk ola bilecegini soyledi fakat bu bende ilk kez digil yani bir kac kez oldu birde saatler sonra cikan silik cizgini kast etmiyorum aninda cikan ve hergun koyulasan. Zaten iki gun sonra hastalandim.

Back