Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptığınızda negatif görseniz bile arada kalmayacasınız , ama 10 gün var dediniz böyle yapınca da süreç bizi yoruyor oylanacak birşeyler bulabilirseniz çok iyi olur, yumurtlama tarihiniz kaç gün önce idii
Ben uygulamada yeniyimdi alışamadım yanlış yeremi yazdım diye burdan yazmak istedim bir de bugün sabah sadece peçeteye gelebelicek bir damla açık renk kan gördümYaptığınızda negatif görseniz bile arada kalmayacasınız , ama 10 gün var dediniz böyle yapınca da süreç bizi yoruyor oylanacak birşeyler bulabilirseniz çok iyi olur, yumurtlama tarihiniz kaç gün önce idii
Canım yumurtlama gördüm dediğin 18 indeki testin resmi varmıydı belkide bugün oldu yumurtlaman yumurtlama döngüsünde de bazen kahverengi pembe lekelenme oluyor diye biliyorum, 18 inde yumurtlama görüp değerlendirdiysen öncesini bilmiyorum ama sanmam hemen pozitif çıkacağını 4,5 gün olmuş daha adet değilse yumrutlama da olabilir , için rahat edecekse bir tane erken gebelik testi yap boşuna aklında soru işareti kalmasın ne desem fayda etmez kafan rahatlar en azında :)Ben uygulamada yeniyimdi alışamadım yanlış yeremi yazdım diye burdan yazmak istedim bir de bugün sabah sadece peçeteye gelebelicek bir damla açık renk kan gördüm
18 ini ait testim elimde değil ancak o gün akıntı gördüğümü hatırlıyorum biraz daha bekleyeceğim zor olacak ama bekleyceğim sadece ağrılarım ve ovülasyon testi beni şaşırttı yarın regl olmazsam bir tane daha ovü testi yapacağım teşekkür ederimCanım yumurtlama gördüm dediğin 18 indeki testin resmi varmıydı belkide bugün oldu yumurtlaman yumurtlama döngüsünde de bazen kahverengi pembe lekelenme oluyor diye biliyorum, 18 inde yumurtlama görüp değerlendirdiysen öncesini bilmiyorum ama sanmam hemen pozitif çıkacağını 4,5 gün olmuş daha adet değilse yumrutlama da olabilir , için rahat edecekse bir tane erken gebelik testi yap boşuna aklında soru işareti kalmasın ne desem fayda etmez kafan rahatlar en azında :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin rica ederim18 ini ait testim elimde değil ancak o gün akıntı gördüğümü hatırlıyorum biraz daha bekleyeceğim zor olacak ama bekleyceğim sadece ağrılarım ve ovülasyon testi beni şaşırttı yarın regl olmazsam bir tane daha ovü testi yapacağım teşekkür ederim
Yaptığınız testin adı neydiMerhabalar ben dün gebelik için idrar testi yaptım pızitif çıktı bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı derecede kasık ağrım var ancak kan verdiğimde negatif çıktı günüm daha geçmedi doktor günün geçince gel erken olduğundan görünmemiş olanilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı
HatırlayamıyorumYaptığınız testin adı neydi
Bu gebelik testi mi?????
Hayır ovülasyonBu gebelik testi mi?????