Gebelik testi

kızlar ben 11 kasımda 2.çatlatmam iğnemi oldum aşırı kasık ağrım ve beyaz akıntım var 26 sında test yapmamı söyledi doktor sizde hamilelik varmidir

18 inde yumurtlama tarihimdi o gün kalın çizgi görüp değerlendirdim ovülas testlerini ekledim dün biraz daha silkleşmişti bugün biraz kalın çıktı normalde daha silik olması gerekiyor bir de bugün adet olacakmışım gibi belim ağırıyor bacaklarım ağırıyor ama adetime 10 gün var korkuyorum test yapmaya da adet olursam üzülürüm kendimi biliyorım

Yaptığınızda negatif görseniz bile arada kalmayacasınız , ama 10 gün var dediniz böyle yapınca da süreç bizi yoruyor oylanacak birşeyler bulabilirseniz çok iyi olur, yumurtlama tarihiniz kaç gün önce idii
Ben uygulamada yeniyimdi alışamadım yanlış yeremi yazdım diye burdan yazmak istedim bir de bugün sabah sadece peçeteye gelebelicek bir damla açık renk kan gördüm

Ben uygulamada yeniyimdi alışamadım yanlış yeremi yazdım diye burdan yazmak istedim bir de bugün sabah sadece peçeteye gelebelicek bir damla açık renk kan gördüm
Canım yumurtlama gördüm dediğin 18 indeki testin resmi varmıydı belkide bugün oldu yumurtlaman yumurtlama döngüsünde de bazen kahverengi pembe lekelenme oluyor diye biliyorum, 18 inde yumurtlama görüp değerlendirdiysen öncesini bilmiyorum ama sanmam hemen pozitif çıkacağını 4,5 gün olmuş daha adet değilse yumrutlama da olabilir , için rahat edecekse bir tane erken gebelik testi yap boşuna aklında soru işareti kalmasın ne desem fayda etmez kafan rahatlar en azında :)

Canım yumurtlama gördüm dediğin 18 indeki testin resmi varmıydı belkide bugün oldu yumurtlaman yumurtlama döngüsünde de bazen kahverengi pembe lekelenme oluyor diye biliyorum, 18 inde yumurtlama görüp değerlendirdiysen öncesini bilmiyorum ama sanmam hemen pozitif çıkacağını 4,5 gün olmuş daha adet değilse yumrutlama da olabilir , için rahat edecekse bir tane erken gebelik testi yap boşuna aklında soru işareti kalmasın ne desem fayda etmez kafan rahatlar en azında :)
18 ini ait testim elimde değil ancak o gün akıntı gördüğümü hatırlıyorum biraz daha bekleyeceğim zor olacak ama bekleyceğim sadece ağrılarım ve ovülasyon testi beni şaşırttı yarın regl olmazsam bir tane daha ovü testi yapacağım teşekkür ederim

18 ini ait testim elimde değil ancak o gün akıntı gördüğümü hatırlıyorum biraz daha bekleyeceğim zor olacak ama bekleyceğim sadece ağrılarım ve ovülasyon testi beni şaşırttı yarın regl olmazsam bir tane daha ovü testi yapacağım teşekkür ederim
İnşallah güzel haberlerle gelirsin rica ederim

Merhabalar ben dün gebelik için idrar testi yaptım pızitif çıktı bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı derecede kasık ağrım var ancak kan verdiğimde negatif çıktı günüm daha geçmedi doktor günün geçince gel erken olduğundan görünmemiş olanilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı
Yaptığınız testin adı neydi

X