- 4 Kasım 2019
- 27.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.549
- 598
- 29
Okumaua devam et beybi.Reglim ben 3.gün bitti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumaua devam et beybi.Reglim ben 3.gün bitti.
Bu kötü oldu işteOkumaua devam et beybi.Reglim ben 3.gün bitti.
Alıştık be ya.Bu kötü oldu işte![]()
Bende bugün oldum sevindim bile diyebilirim herşeyin hayırlısı zaman ve nasipAlıştık be ya.
Gerçekten de görünüyor o silik çizgi ve öyle çıkınca da hamile olunuyor her tarafı beyaz olan testler var mervişim onlardan al adını hatırlamıyorum, of üzüldüm yaArkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783
Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)
AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!
Bu ay da böyle oldu be canısı napalım nasipGerçekten de görünüyor o silik çizgi ve öyle çıkınca da hamile olunuyor her tarafı beyaz olan testler var mervişim onlardan al adını hatırlamıyorum, of üzüldüm ya![]()
Reglin bitince bi tane daha yap dicem de belli de olmuyor üstüne görülüyor vs. ama kan testi negatif çıkmazdı ya o zaman da... ne diyeceğimi bilemedim, üzüldüm ondan ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallahBu ay da böyle oldu be canısı napalım nasipreglim şu an.
![]()
Nasip hayırlısı deyip devam.Reglin bitince bi tane daha yap dicem de belli de olmuyor üstüne görülüyor vs. ama kan testi negatif çıkmazdı ya o zaman da... ne diyeceğimi bilemedim, üzüldüm ondan ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah![]()
Hayırlı haberini bekliyorum biliyosun olursa ilk bana söyleNasip hayırlısı deyip devam.işimizi şansa bırakmıyoz. Kan da verdik. Sonuç net.
Tamam kız.Hayırlı haberini bekliyorum biliyosun olursa ilk bana söyle![]()
Banlıysam da ilk bana söyleTamam kız.Banlı değilsen ilk sana yazacam
![]()
Mervecim ne kadarlık evlisin ne zamandir deniyorsunNasip hayırlısı deyip devam.işimizi şansa bırakmıyoz. Kan da verdik. Sonuç net.
Hangi marka alalimMervos konuyu zaten güncellemissin ama yinede söyliyim, ilk actigim konulara bak benimde yaptigim testler böyle cikmisti bikac defa..
Bazı testler çok saçmalıyor maalesef![]()
2017 temmuzda evlendik. 2019 ocakdan beri istiyoruz.Mervecim ne kadarlık evlisin ne zamandir deniyorsun
Almayın. Ne olırsa olsun regl 1 hafta geciksin kan verinHangi marka alalim
Kasima kadar olur2017 temmuzda evlendik. 2019 ocakdan beri istiyoruz.
Ona bu şarkıyı dinlet uykusundaGii nasi oldu anlamadim valla pardon istemeden oldu yorumlarinizi okuyordum birsey yazacaktim sonra esim uyuyor suan kimildayinca telefonu kapadim aniden gorunce kiziyor uyumuyorum diye![]()