idrar testi ne zaman yapılmalı?

gehade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
83
27
23
herkese merhaba. düzensiz regl olan ya da regl olamayan birisi idrar testini ne zaman yapmalı? üç ayı aşkın süre idrara yansımayacak gebelik olabilir mi? saçma geliyor ama daha önce yaşandığını söyleyenler olmuş içim rahat etmedi o yüzden tecrübe sahibi olanlar dönebilirse çok mutlu olurum

Kiz 3 ay 3 regl daha nasil gebelik yansiycak evliyseniz kan testi verebilirsiniz degilseniz iciniz rahat olsun kiz bu aralar biri surekli senin sordugun gibi soru soruyor surtunmeyle iliskiye girdik 2-3 regl oldum dedi farkli farkli konu acip hamile olabilir miyim diye sordu senin konunda ona animsatti bana

ya darlıyorsam çok özür dilerim. idrar testi yapıyorum negatif, ilaçla regl olabiliyorum sadece ama regl de oluyorum o yüzden içim rahatlıyor ama hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ve bir dahiliyede bir şey de çıkmıyor. ilçede de ultrasonla baktıramadığım için içim rahat etmiyor. birkaç kişi yazdı benim kanda da idrarda da çıkmıyordu sadece ultrasonda göründü gibi şeyler. o yüzden kafamdan tam olarak def edemedim sürtünme olayı olsa bu kadar endişe etmezdim düzenli bir ilişkim vardı 7-8 ay boyunca ama adet düzensizliğim olduğu için hep kuşkudayım

Kan testi yaptır için rahat etmiyorsa
yaptıramadım ilçede herkes tanıdık olduğu için yoksa boş yere öğrensinler istemedim doktorlar bile tanıdığımız insanlar. ekim’de yaptıracağım anca o zamana kadar böyle beklemek beni çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…