kimyasal gebelik yasadim kizlar olmadi onumuzdeki maclara bakacagiz artiksizlere haber vermek istedim.
merhaba hepinize
çok uzun zamandır nete giremedim ve sizlerle haberleşemedim. Küçük bir operasyon gecirdim. Çok şükür simdi herşey gayet iyi. Görüşemediğimiz süre zarfında İdil için bbek mevlütü yaptık teyzeleri. Çok kişiyi cagırmadık, malum İdil deki BPD yüzünden koruyoruz halen daha. Hastane haricinde hiçbryere gidemedik. Şöyle havalar birgüzel açsada az az da olsa cıkarsak artık diyorum.
Yeme sorunumuz devam ediyoruz. İdil iştahsız bir bebek. Ne yaptıysk, hangi mamayı aldıysak beğendiremedik küçük cadıya. Ek gıdaya bir türlü gecemiyoruz o yüzden. Hem kaşık mamalarının hem de kvanoz mamalarının her cesidi var ama nafile sonuç hepsinde aynı. 3-5 mama kasığı yiyor gerisi çöpe.. Olsun, buna da şükür diyorum. Sağlığı yerinde olsun da...
Bizim çephede kısa daolsa haberler bu şekilde.. Umarım sizlerin bebişleri çoook iyidir.
merhaba hepinize
çok uzun zamandır nete giremedim ve sizlerle haberleşemedim. Küçük bir operasyon gecirdim. Çok şükür simdi herşey gayet iyi. Görüşemediğimiz süre zarfında İdil için bbek mevlütü yaptık teyzeleri. Çok kişiyi cagırmadık, malum İdil deki BPD yüzünden koruyoruz halen daha. Hastane haricinde hiçbryere gidemedik. Şöyle havalar birgüzel açsada az az da olsa cıkarsak artık diyorum.
Yeme sorunumuz devam ediyoruz. İdil iştahsız bir bebek. Ne yaptıysk, hangi mamayı aldıysak beğendiremedik küçük cadıya. Ek gıdaya bir türlü gecemiyoruz o yüzden. Hem kaşık mamalarının hem de kvanoz mamalarının her cesidi var ama nafile sonuç hepsinde aynı. 3-5 mama kasığı yiyor gerisi çöpe.. Olsun, buna da şükür diyorum. Sağlığı yerinde olsun da...
Bizim çephede kısa daolsa haberler bu şekilde.. Umarım sizlerin bebişleri çoook iyidir.
merhaba hepinize
öncelikle geçmiş olsun..
İdilin iyi olmasına çok sevindim..arad gir yaz ltfn,merak ediyoruz sizi
iştahsız bi bebek diyosun ama kilosu yerindeydi maaşallah-yanlış hatırlamıyorsam..
ben utkuya yoğurt verdim tadına baksın diye geçenlerde..bence bişeyleri tattırmaya başlayabilirsin artık,belki iştahınıda açar bu
İlnarcım,
geçmiş olsun, artık iyi olmana sevindim.
Mevlüt yapmaya iyi cesaret etmişsiniz, ben bile edememiştim :) Hayırlı olsun.
Ek gıda konusunda endişelenme, eninde sonunda geçecektir, onun da seveceği bir lezzet vardır elbet bu dünyada :) Kavanoz mamalarında tadı en güzel olan Hipp. 3-5 kaşık yemesi iyi bence, içi o kadar alıyordur belki de, çünkü sevmese ilk kaşıktan sonra ağzını kapatırdı. Bir de tercihleri zamanla değişiyor. Bak ben kızıma 6-7 ay yoğurt yediremedim, ağzına sürmedi. 7. aydan sonra bir gün tattırayım dedim, bir kaseye yakın götürdü, o gün bugündür yoğurt delisi! Sonra yine 1-2 ay önce, ananas verdim yesin diye, hiç sevmedi, ananas suyunun falan daha kokusunu duyunca kaçıyordu. Sonra yine bir gün ananas yiyiordum, geldi yanıma, istedi, bayıla bayıla yedi. Şimdi ananas gördü mü kıyamet kopuyor, bana da ver diye. Velhasıl bebeklerin işine akıl sır ermiyor, denemeye devam!
Sağlıkla kalın, bizi de habersiz bırakmayın opuyorumnanaktan
Afferin minyatür prensesime iştahsız olsada her şeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü fıstığımız Allah kabul etsin mevlütünüzüde inşallah her şeyi atlatınca şükretmek için dualar okuttuğunuzuda duyarız. Kendine ve minyatür prensesimize çok iyi bak öznurcum sevgiler. Bende Beril in fizyoterapi ve motor gelişimlerinin geri kalması ile mücadele etmekle geçiriyorum günlerimi. çok öpüyorum ikinizide.
Evet canım, mevlüt yapmaya cesaret ettim, ama öyle bütyük boylu birsey olmadı. Sadece yakın akrabalarım ve apartmandfan 2 komsuyu cağırdım. Zaten gelenler yabancı olmadıgından İdil i birkez odaya cıkardık o kadar. Herkes cok merak ediyordu. Nerdeyse yaşı geliyor göremedik diyorlardıi Böylece insanlar da görmüş oldu küçük prensesimi. :)
İnşallah benim kızımda biran önce ek gıda konusunda sorunları aşar.Böylece kilo alımı hızlanır diuye düşünüyorum. Hipp markayı debniycem. Ençok seninki Hipp in hangi çeşidimni sevdi? Akşam Hipp in havuclu, sebzeli birseyleri vardı onlardan da aldım kacanozlardan. Bugün artık annem dener, olmazsda aksam ben denerim.
Bu arada ben bugün işe başladım( çok zor gelecek bana bugün. İlk defa İdil den ayrıldım. 2 hafta çalışıcam, sonra ine 2 hafta izne ayrılıcam. Off offff...
canım selam ıns saglıkla gelır bebegın ıns sıkıntısız ıdılın annesı umarum gorecektır bu yazını yazar cevap sana ama ben söylım yınede ııl masallah buyuyo sıkıntılı donem gecırdıler ama bıldıgım kadaryla hersey guzle gıdıyor genelde bızım kucuk kızlar kısmına gırıyoruz orda yazmıstı gecen ay .....rabbım tum bebegı erken gelen annelere yardım etsın haftan yınede ıyı uzulme sakın ıns yoluna goırer hersey
Merhaba İlnar,
Son 1 haftadan beri sitede mesajlarini takip ediyorum. Kimi zaman aglayarak kimi zaman sevinerek. En son mevlut yaptigin haziran 2010 tarihli mesajlarda kaldim devamini bulamadim. Umarim idil ve senin icin hersey yolundadir, inan bu geceye kadar yazip yazmamak da cok kararsiz kaldim. Hatta yazmaya sormaya korktum. Yasadiklarin hic kolay degil ve sen cok ama cok iyi dayandin, cok guclusun, umarim bizler de senin kadar guclu olabiliriz.
Ben de 30+2 gunluk edf kaybi ve İUGR gelisim geriligi teshisi ile 12gunden beri Capa'da kaliyorum. Hergun 2 defa nst ve 1 kere doppler kontrolu ile bebegin zora dustugu noktada sezeryan olmak uzere takip ediliyor idim. Bugun ters akim olusmasi sebebiyle sezeryan karari verildi ancak yarina programlandi, bu geceyi nstye bagli olarak geciriyorum. Kizim hayirlisiyla dogduktan sonra beni de zorlu bir donem bekliyor. Allahtan karsilasacaklarim icin sabir ve guc icin dua ediyorum, su an elimden baska hicbirsey gelmiyor.
Tekrar ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama en kisa zamanda haberlerinizi almayi cok isterim.
Sevgiler,
Esra
canım selam ıns saglıkla gelır bebegın ıns sıkıntısız ıdılın annesı umarum gorecektır bu yazını yazar cevap sana ama ben söylım yınede ııl masallah buyuyo sıkıntılı donem gecırdıler ama bıldıgım kadaryla hersey guzle gıdıyor genelde bızım kucuk kızlar kısmına gırıyoruz orda yazmıstı gecen ay .....rabbım tum bebegı erken gelen annelere yardım etsın haftan yınede ıyı uzulme sakın ıns yoluna goırer hersey
canım ılnar benım kızlardada konusma yonunden ıleleme yok dıla daha ıyı kelıme hazıne dah cok elada dort bes tane ama seda ıkı kelıme o kadar ısıtme testlerı ıyı ıns konusurlar zamana bıraktım ama ıns sıkıntı cıkmaz dıyorum yınede dıla fızık tedavıye debvam senınkı nasıl cadı oldu dımı ya buu kızlar öle gercekten nazları baskaa....yemesı nasıl benımkıler hala mama yıyo ama pılav ve yemek sularu ıle basladık ıns ıyıce alısırız....
esra......canım ıns hersey yolundadır ıns....
canım ılnar benım kızlardada konusma yonunden ıleleme yok dıla daha ıyı kelıme hazıne dah cok elada dort bes tane ama seda ıkı kelıme o kadar ısıtme testlerı ıyı ıns konusurlar zamana bıraktım ama ıns sıkıntı cıkmaz dıyorum yınede dıla fızık tedavıye debvam senınkı nasıl cadı oldu dımı ya buu kızlar öle gercekten nazları baskaa....yemesı nasıl benımkıler hala mama yıyo ama pılav ve yemek sularu ıle basladık ıns ıyıce alısırız....
esra......canım ıns hersey yolundadır ıns....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?