Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler arkadaşlar. İyi ki kadınlar kulubune rastlamıs ve sizleri tanımışım. İnsanın bazen en yakınlarıyla bile paylaşamayacağı şeyleri burda sizlerle paylaştım. Her zaman yanımda olup destek verdiniz. Birbirimiz görmesek de yapmış olduğumuz dualara öyle inanıyorum ki.. Burda İdilimden dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler. Allah hepinizin gönlüne göre versin..
Ozlemcim, canım umarım tedaviye ihtiyac duymadan hamile kalır ve sorunsuz bir hamilelik gecirirsin. Seninde dünyalar güzeli bir kızın olsun canım. Bunu tüm kalbimle diliyorum senin için...
İdil böyle giderse çok yakında oksijen desteğinden tamamen cıkacaktır diye ümid ediyorum. Gerçi çıksa da hemen gece nöbetlerini bırakmayız. Ne olur ne olmaz. O yüzden Mart ayını d anöbetle geciricez gibi geliyo rbana... Ama olsun, binlerce şükürle rolsun Allahıma. 25 haziranda 25+4 günlük hastaneye yatmıs ve 14 temmuz da 28+1 günlükken de sezeryanla bebeğim dünyaya gelmişti. 8 Aralıkta da taburcu olup evimize geldik. Dilekolay yaklaşık 5 ay yoğun bakımda kaldı yavrum.. O günden bugüne bana destek oldunuz... Hiçbir zaman bunu unutmayacağım.. Aklımda bir kitap yazmak var. Eşim Edebiyat öğr. belkibirgün onunda desteğiyle yazarım...
Hepinizi çok öpüyorum. Gelişmelerden mutlaka sizleri haberdar edicem...
Allah her zaman yar ve yardımcımız olsun il_nar gerçekten dile kolay 5 ay...Şuan 18 gün oldu kızım küvözde nasıl ağır geliyor ama okudukça şükrediyorum bir problem yaşamazsa anne- bebek odasına alırız haftaya dedi doktorları ...
Allah cümlesine acil şifalar versin...
ilnar bebisimizden haber getir bizlere en guzel haberleri Insallah.![]()
İnternetle ilgili sorun yaşadığımız için sizleri de birtürlü bilgilendiremedim. Merakta bıraktığım için özür dilerim.
İdil ile ilgili çok şükür güzel haberlerim var . Maşallahı var kızımızın, oksijenden tamamen kurtuldu artık. Ama gece nöbetlerini yine tutuyoruz. Korkuyoruz, ya birşey olursa diye.
Çarşamba günü Verem aşısını olacak minik kuzum. Geçen hafta testi yapıldı aşı için, cuma günü de kontrole gittik. Çarşamba da aşısı olavcak. İnşallah sorunsuz atlatırız. Küvezde çok kaldı, eve de oksijenle cıktıgımızdan aşısı gecikmişti. Misafir yasağımız halen daha devam ediyor. Doktorumuz şu sıralar ishal salgını oldugundan ve havalardan dolayı insanların hastalık taşıyacağını düşündüğünden misafir yasağını devam ettiriyor.
Bu arada gecen hafta ek gıdaya basladık. İlk yoğurtla basladık. 2-3 kaşık ancak yedirebildim. 3 gün sonrada sebze corbası yaptım. ondan da zar zor 2-3 mama kaşığı yedi. Hiç sevmedi yaramaz:) Dün de Aptamilin pirinçli sütlü ek gıdasını verdim. ama onu da sevmedi. Bugün de sabahtan beri 2 defa ishal yaptı. Sanırım dünkü maması dokundu.
Gçrüşemediğimiz zaman zarfında hem benim hemde annemin sağlık sorunlarıyla da uğrastık. Benim her iki ayak baş parmağımda iltihplı kan geliyor. Doktor önce ilaç tedavisi uyguladı ama cok düzelme olmayınca ameliyat gerekebilir dedi. Şimdilik erteledim. Malum, İdil ancak kendini toparlamaya baslayacak. Oksijenden yeni cıktıgımız için bir süre daha kendimle ilgilenemiycem. Çok şükür bu günleri görebildik.
Başta, özlem(ceylan), mehtap, ebru, esra, soraya, nınım, eraklı misafir, ve şimdi isimlerini yazamadığım tüm arkadaşlarım olmak üzere, yanımızda yer alıp dualarını destelklerini bizden eksik etmeyen herkese sonsız teşekkürler. Hepinizin benim kalbimde ayrı yeri var.
Küvezde bebeği olan tüm annelere de acil şifalar diliyorum. Tez zamanda sağlıkla bebeklrine kavussunlar inşallah.
Artık sık sık sizlerle gelişmeleri paylaşırım. İdilimin teyzoşlarına selamı var.![]()
İnternetle ilgili sorun yaşadığımız için sizleri de birtürlü bilgilendiremedim. Merakta bıraktığım için özür dilerim.
İdil ile ilgili çok şükür güzel haberlerim var . Maşallahı var kızımızın, oksijenden tamamen kurtuldu artık. Ama gece nöbetlerini yine tutuyoruz. Korkuyoruz, ya birşey olursa diye.
Çarşamba günü Verem aşısını olacak minik kuzum. Geçen hafta testi yapıldı aşı için, cuma günü de kontrole gittik. Çarşamba da aşısı olavcak. İnşallah sorunsuz atlatırız. Küvezde çok kaldı, eve de oksijenle cıktıgımızdan aşısı gecikmişti. Misafir yasağımız halen daha devam ediyor. Doktorumuz şu sıralar ishal salgını oldugundan ve havalardan dolayı insanların hastalık taşıyacağını düşündüğünden misafir yasağını devam ettiriyor.
Bu arada gecen hafta ek gıdaya basladık. İlk yoğurtla basladık. 2-3 kaşık ancak yedirebildim. 3 gün sonrada sebze corbası yaptım. ondan da zar zor 2-3 mama kaşığı yedi. Hiç sevmedi yaramaz:) Dün de Aptamilin pirinçli sütlü ek gıdasını verdim. ama onu da sevmedi. Bugün de sabahtan beri 2 defa ishal yaptı. Sanırım dünkü maması dokundu.
Gçrüşemediğimiz zaman zarfında hem benim hemde annemin sağlık sorunlarıyla da uğrastık. Benim her iki ayak baş parmağımda iltihplı kan geliyor. Doktor önce ilaç tedavisi uyguladı ama cok düzelme olmayınca ameliyat gerekebilir dedi. Şimdilik erteledim. Malum, İdil ancak kendini toparlamaya baslayacak. Oksijenden yeni cıktıgımız için bir süre daha kendimle ilgilenemiycem. Çok şükür bu günleri görebildik.
Başta, özlem(ceylan), mehtap, ebru, esra, soraya, nınım, meraklı misafir, ve şimdi isimlerini yazamadığım tüm arkadaşlarım olmak üzere, yanımızda yer alıp dualarını destelklerini bizden eksik etmeyen herkese sonsız teşekkürler. Hepinizin benim kalbimde ayrı yeri var.
Küvezde bebeği olan tüm annelere de acil şifalar diliyorum. Tez zamanda sağlıkla bebeklrine kavussunlar inşallah.
Artık sık sık sizlerle gelişmeleri paylaşırım. İdilimin teyzoşlarına selamı var.![]()
merhaba il_nar
bütün forumu ilk gününden itibaren gözyaşları içinde okudum. mücadeleni hayranlıkla karşıladım ve bir o kadarda içimde hissettim. benimde yavrum aynı senin sebebblerinden dolayı erken doğdu. ve bizde şu anda pulseoksimetre, oksijen konsantratorü ve oksijen tüpü ile eve çıkarıldık. 70 gün ankara zekai tahir burak hastanesinin yenidogan yogun bakımında kaldıktan sonra 22 marttan beri evde oksijen tedavisi ile cigerlerini geliştirmeye çalışıyor. umarım bnim Bora'm da senin peri kızın gibi oksijenden kurtulur. seninle görüşebilmeyi çok isterim . eğer sende istersen tabi.
Allah tüm yavruları annelerine kavuştursun