Hani çok mu detaylı düşünüyorum bilmiyorum ama, belki parayı veren arkadaşınız almıştır sizden tekrar borç vermeden para almak için?Canım o benim yan komşum. İkimiz de bekar yalız yaşayan birer öğretmeniz. Birbirimize gider geliriz. O farklı bir okulda çalışıyor. O gün onlara tatildi memleketteydi.
Aynı yorumu yapmışız, şimdi gördüm :)Canım su an o köyde olmanın nedeni idealistligin değil ,zorunlu hizmet yükümlüsü olman.Yoksa şafak sayar gibi gün saymazdin.
İdealistce çalıştığına dair tek bir cümle yok da ondan.Hani dese ki tuvaleti yoktu okulun,öğrencilerle taşlardan biz yaptık hicbirsey demiycem çünkü bunu yapan meslektaslarim var.6 yıl şöyle güzel imkanlarda çalıştım şimdi burda çalışıyorum da ben bir özveri göremedim.Demezler mi adama sen 6 yıl merkezde çalışırken bir sorun yokdu,biz mesleğe yolu olmayan köyde başladık ,hala da tayin istedigimizde merkezde okul acilmiyor diye.Aynı yorumu yapmışız, şimdi gördüm :)
Evet gözünde büyütüyorsun. Köylüleri evliya falan mı sandın anlamadım. Her zaman her yerde gardını alacaksın. Köyün öğretmeniyim diye herkese güvenmek ortada maddi değer taşıyan eşya bırakmak mantıklı değilBenim sınıfım ayrı okuldan bağımsız bir bina. Benim de ihmalkarlığım olmuştur evet ama ben mi gözümde büyütüyorum acaba. Hani bi köy gelenler belli insan köyünde çalışan emek harcayan öğretmene nasıl böyle bişey yapar. Üstelik bunu dile getirirsem beni suçlarlar. Yolumu keserler. Arabamı çizerler.
Anliyorum seni bazen ufak tefek olaylar insanin canini sikabiliyorDüşünün çok iyi yerlerde çalışıyorsunuz. Zorunlu hizmet yükümlüsüsünüz. Tayin istiyorsunuz isterken de şunları düşünüyor ona göre tercihlerinizi yapıyorsunuz. Ben 6 yıl boyunca iyi yerlerde çalıştım. Köyde çalışmalıyım o duyguyu tatmalıyım. İnsanlara faydalı olmak istiyorum. Burda ikinci yılım. Birçok zorlukla karşılaştım okula gelme isteğim çok az idare problemli derken dün 23 Nisa'n kutlamaları için okula geldik. Çantam sınıftaydı. Biri paramı çalmış yaklaşık 200 tl. O parayı da arkadaşım vermişti benim nakit param var sen ek hesaba düşme maaşın yatınca verirsin demişti. Bu sabah gelince normalde cüzdanımda olması gereken fişleri Sınıfta ortalıktan görünce direk cüzdana baktım farkına vardım. Bir de zoruma giden bunu yetişkinlerin yapmış olması. Ayrıca köyün durumu çok çok iyi hepsinin kapısında son model arabalar vs bizim arabalarımızla dalga geçiyorlar. Ve kızlar gerçekten çok soğudum. İki yılım var. Galiba bu da benim sınavım
Millet köylüsünün 14 yasinda ki kızını okul yolunda kaçırıyor benim 200 TL me mi acirEvet gözünde büyütüyorsun. Köylüleri evliya falan mı sandın anlamadım. Her zaman her yerde gardını alacaksın. Köyün öğretmeniyim diye herkese güvenmek ortada maddi değer taşıyan eşya bırakmak mantıklı değil
Parayı çalan velilerden birimiDüşünün çok iyi yerlerde çalışıyorsunuz. Zorunlu hizmet yükümlüsüsünüz. Tayin istiyorsunuz isterken de şunları düşünüyor ona göre tercihlerinizi yapıyorsunuz. Ben 6 yıl boyunca iyi yerlerde çalıştım. Köyde çalışmalıyım o duyguyu tatmalıyım. İnsanlara faydalı olmak istiyorum. Burda ikinci yılım. Birçok zorlukla karşılaştım okula gelme isteğim çok az idare problemli derken dün 23 Nisa'n kutlamaları için okula geldik. Çantam sınıftaydı. Biri paramı çalmış yaklaşık 200 tl. O parayı da arkadaşım vermişti benim nakit param var sen ek hesaba düşme maaşın yatınca verirsin demişti. Bu sabah gelince normalde cüzdanımda olması gereken fişleri Sınıfta ortalıktan görünce direk cüzdana baktım farkına vardım. Bir de zoruma giden bunu yetişkinlerin yapmış olması. Ayrıca köyün durumu çok çok iyi hepsinin kapısında son model arabalar vs bizim arabalarımızla dalga geçiyorlar. Ve kızlar gerçekten çok soğudum. İki yılım var. Galiba bu da benim sınavım
Var maalesef. Bizim öğrencileri aileleri daha iyi yerlerde (yatılı) okusun diye İç Anadolu'daki buyuk sehirlere gondermisler ama abileri amcalari koyde keleslerle gezermis. Devlete karsi köyü koruyup savunuyorlar.......O nasıl oluyor ya? Tövbeler olsun.
İnsan ne hayallerle başlıyor öğretmenliğe ama veli idareci okul öğrenci derken her biri bir yerden umudunuzu kırıyor sonra bana dokunmayan yılan bin yaşasın derken buluyorsun kendiniDüşünün çok iyi yerlerde çalışıyorsunuz. Zorunlu hizmet yükümlüsüsünüz. Tayin istiyorsunuz isterken de şunları düşünüyor ona göre tercihlerinizi yapıyorsunuz. Ben 6 yıl boyunca iyi yerlerde çalıştım. Köyde çalışmalıyım o duyguyu tatmalıyım. İnsanlara faydalı olmak istiyorum. Burda ikinci yılım. Birçok zorlukla karşılaştım okula gelme isteğim çok az idare problemli derken dün 23 Nisa'n kutlamaları için okula geldik. Çantam sınıftaydı. Biri paramı çalmış yaklaşık 200 tl. O parayı da arkadaşım vermişti benim nakit param var sen ek hesaba düşme maaşın yatınca verirsin demişti. Bu sabah gelince normalde cüzdanımda olması gereken fişleri Sınıfta ortalıktan görünce direk cüzdana baktım farkına vardım. Bir de zoruma giden bunu yetişkinlerin yapmış olması. Ayrıca köyün durumu çok çok iyi hepsinin kapısında son model arabalar vs bizim arabalarımızla dalga geçiyorlar. Ve kızlar gerçekten çok soğudum. İki yılım var. Galiba bu da benim sınavım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?