ideal tek tas pirlanta kac karat ?

Pirlanta tabi ki butce isi ama her daim takilabilecek sizce ideal tek tas pirlanta kac karat ?

• 0.04-0.10

• 0.10-0.15

• 0.16-0.20

• 0.21-0.25

• 0.26-0.30

• 0.31-0.35

• 0.36-0.39

• 0.40-0.44

• 0.45-0.50

• 0.51-0.60

• 0.61-0.70

• 0.70-0.80

• 0.80-0.90

• 0.90-1.00

• 1.00 uzeri

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiç çıkartılmamak adına takılan, o evlilik içerisinde saygı, sevgi, sadakat, değer, tutku, hoşgörü varsa en büyüğü senindir zaten.

Maddi açıdan millete para gösterisi adına böyle şeylere takılmayın, maddi durumu çok çok iyi olanlar zaten karata vs bakmadan en iyisini alıyor.

Seven elbet taksın ama hiç sevmiyorum tek taşı pırlantayı. hele de diğer yuzuklerle beraber takilinca.Bu kadar çirkin bir şey nasıl moda olmuş ki ülkede?
Bir de çok küçük olunca hemen aklıma şu cizgifilm geliyor,koca yüzük içinde tek taş büyüteçle gorunuyor. Korumak için takılan (çivi mi adı) o dört şey pırlantadan daha büyük Hiç alma daha iyi.
Çok büyük taşlı da eğer kişi işe metrobusle gidiyorsa, büyük paralar kazanmadigi belli olan bir mesleği varsa sahte gibi geliyor.
Yani elli bin liralık yüzüğü takıyorsan ona uygun hayat yaşa.
Açıkçası kadınların tektaş aşkı bana komik geliyor.
Bugüne kadar annem dahil hiçbir kadının tektasini yakistirmadim. O paraya daha zarif bir yüzük alıp alyans diye ömürlük taksaniz daha iyi.

İlk tek taşım 0.50 ,şimdiki 0.30 . İkisinin boyutu da günlük kullanıma uygun. Tek olarak takıyorum ben sağ elim de . Sol da alyans var.

Takan 0.10'u da her daim takar 1'i de. Zevk ve sizin de dediğiniz gibi bütçe meselesi. Ben evlenme teklifinden sonra taktım alyanstan sonra hiç takmadım, gereksiz geliyor o tarz bir yüzük.

0.40 benimki ama günlük takmıyorum takılıp duruyor her tarafa zaten yüzük takmayı da pek sevmiyorum

Pırlanta çok pahalılandı artık. Uyduruk 0,10 pırlanta bile 5-6 bin maalesef. Herkes yine bütçesine ve zevkine uygun bir yüzük seçebilir.

Canım bütçeye ve zevkine uygun seç bence ama pırlanta olsun derim beyaz altın tercih etme benim eşim 0.41 karat seçmiş zen den aldı sarmaşık model bakabilirsin Farklı bi model severek takıyorum fikir olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…