• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdeal insan? Mı acaba?

Myprettyworld

Zekayı Anlamak Zeka Gerektirir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
521
1.361
33
Bir insanın geçmişi önemli midir?
Uzun ilişkisi olmuş bir erkekle daha iyi mi ilişki yaşanır?
Ailesi, kendisi tam bize göre. Şimdi evlenebilirim demek yanlış mıdır?

Nasıl anlayacağız doğru olduğunu?
Dürüstlüğünü...

Kadın geçmişinde ilişkiler yaşamış, erkek de yaşamış... birbirlerini oldukları gibi kabul etmişler... evlenmeden birlikte olmaları sağlıklı mıdır? Düğünü mü beklemeliler?
Kafamda deli sorular...
Lütfen yargılayıcı yorumlar yapmayın :KK16:gerçekten kafam çok karışık... Fikir almak istiyorum.:110:

Bir insanın geçmişi önemli midir?
Uzun ilişkisi olmuş bir erkekle daha iyi mi ilişki yaşanır?
Ailesi, kendisi tam bize göre. Şimdi evlenebilirim demek yanlış mıdır?

Nasıl anlayacağız doğru olduğunu?
Dürüstlüğünü...

Kadın geçmişinde ilişkiler yaşamış, erkek de yaşamış... birbirlerini oldukları gibi kabul etmişler... evlenmeden birlikte olmaları sağlıklı mıdır? Düğünü mü beklemeliler?
Kafamda deli sorular...
Lütfen yargılayıcı yorumlar yapmayın :KK16:gerçekten kafam çok karışık... Fikir almak istiyorum.:110:
evlenme bacim bekarlık sultanlık diye boşuna dememislaer erkek kahrı cekilmiyor

Yok canım benim sadece sordum vallahi o kadar olumsuz şeyler okuyorum ki 17368291 kere düşünmek lazım :110:
evet evet daha fazla düşün mek gerek yada hiç düşünmeden. hayata devam etmek gerek keşke hiç evlenmeseydim giden yıllarıma benliğime yazik

Bir insanın gecmişi önemli değildir sonucta gecmişinizde suandaki kişi yoktu veya siz onda yoktunuz
Her zaman ileriye bakın derim

Mesela ben geçmişinde birisini aldatmış birisiyle evlenmekten çekiniyorum. Aldatmadım dese nasıl güveneceğimi de bilmiyorum. Çünkü aldatmak bir nevi kişilik bozukluğu ve davranışa yerleşiyor..

Çok haklısınız ileriye bakmak gerek..kendime güveniyorum ama insanlara artık güvenemiyorum..

Bir insanın gecmişi önemli değildir sonucta gecmişinizde suandaki kişi yoktu veya siz onda yoktunuz
Her zaman ileriye bakın derim

Ayrıca bebişiniz de Başak burcu olacak gibi maşallah inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız...
Başak burcuyum ben de ve benimle yaşam zordur :KK71:mükemmeliyetçi bir birey geliyor :21:

Mesela ben geçmişinde birisini aldatmış birisiyle evlenmekten çekiniyorum. Aldatmadım dese nasıl güveneceğimi de bilmiyorum. Çünkü aldatmak bir nevi kişilik bozukluğu ve davranışa yerleşiyor..

Çok haklısınız ileriye bakmak gerek..kendime güveniyorum ama insanlara artık güvenemiyorum..
Gecmişinde bi kadını aldatmıs bi adam gelip size bunu söyler mi ki bilemedim zaten söylüyorsa o adamda direk sıkıntı ararım gurur duyar gibi ne bileyim
Eşimin gecmişini hic arastırmadım oda benimkini hic bilmez niye bilelim ki değiştirebilirmiyim hayır o an yanındamıydım hayır dedikleri dogru mu asla bilemem kurcalamak memnun etmezdi belki

Ayrıca bebişiniz de Başak burcu olacak gibi maşallah inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız...
Başak burcuyum ben de ve benimle yaşam zordur :KK71:mükemmeliyetçi bir birey geliyor :21:
Çok teşekkür ederim dogru vakitte evlenince darısı basına olsun :)
Ah benide cok korkutan bişey basak burcu :)

Back