• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ideal evlilik yaşı kaçtır sizce?

Hadi bakalım atlatalım şu düğünleri bir bir=)Nasıl geçtiğini yaz mutlaka=)

Hadi bakalım atlatalım şu düğünleri bir bir=)Nasıl geçtiğini yaz mutlaka=)
kızlaaarrr artık evliyim nikahım oldu hemen 5 dk da nasıl oldugunu bile anlamadım heyecan yapcak bişey yokmus üstümden resmen yük kalktı düğün işin eglencesi olacak bundan sonra keyif alamaya bakacağım inş

kızlaaarrr artık evliyim nikahım oldu hemen 5 dk da nasıl oldugunu bile anlamadım heyecan yapcak bişey yokmus üstümden resmen yük kalktı düğün işin eglencesi olacak bundan sonra keyif alamaya bakacağım inş
Tebriklerrr.O kadar heyecan yapıyoruz ama bir anda olup bitiyor herşey valla.Darısı bana artık kaldı 28 gün:skandal:

Tebriklerrr.O kadar heyecan yapıyoruz ama bir anda olup bitiyor herşey valla.Darısı bana artık kaldı 28 gün:skandal:
Mutluluklar dilerim ikinize de :KK200:

Bence 23 yaş ideal bir yaş. Tabi öyle evliliğe hazır hissediyorsan kendini. 2 yıl da gezip tozarsın 25inde çocuk yaparsın.Bence erken anne olmak da önemli bişey ve 25 tam yaşı ne çok erken ne çok geç diye düşünüyorum.

Ben 22imde evlendim. Kafamda en uygun yaşın bu olduğunu düşünüyordum zaten. Elhamdülillah erken evlendiğim için hiç pişman olmadım. 22-25 yaşlar evlilik için güzel yaşlar diye düşünüyorum, tabi ki hayırlı bir eş olursa..

Ne kadar konussak bos, insanin kiminle nikahlanacagi ne zaman nikahlanacagi ve ölüm zamani kaderinde yazili

21 yaşında bir öğrenci olarak diyorum evlenebilmek çok basit bir iş ama yürütebilmek mesele sanırım ... İnanın liseden sonra çoookk evlenen arkadaşım da oldu okuyan da çalışan da oldu kimisi memnun kimisi değil ama bu devirde evliliği yürütmek zorlaşmış hele de bu sitede bir derdim var topicinde gördüğüm koca kaynana problemlerini okuduktan sonra hehe :)

Back