- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 41
- Konu Sahibi turkusever
çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk heycan burukluk hersey karısık midemde kelebekler ucuoooooMutluluklarr.Nasıl heyecan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk heycan burukluk hersey karısık midemde kelebekler ucuoooooMutluluklarr.Nasıl heyecan var mı
Düğün mü yoksa sadece nikah mı bugün ? Benimki de temmuzun 20 si=)çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk heycan burukluk hersey karısık midemde kelebekler ucuooooo
bugun nikah canım temmuz 9 da düğün olacak inş:)Düğün mü yoksa sadece nikah mı bugün ? Benimki de temmuzun 20 si=)
kızlaaarrr artık evliyim nikahım oldu hemen 5 dk da nasıl oldugunu bile anlamadım heyecan yapcak bişey yokmus üstümden resmen yük kalktı düğün işin eglencesi olacak bundan sonra keyif alamaya bakacağım inşHadi bakalım atlatalım şu düğünleri bir bir=)Nasıl geçtiğini yaz mutlaka=)
Tebriklerrr.O kadar heyecan yapıyoruz ama bir anda olup bitiyor herşey valla.Darısı bana artık kaldı 28 günkızlaaarrr artık evliyim nikahım oldu hemen 5 dk da nasıl oldugunu bile anlamadım heyecan yapcak bişey yokmus üstümden resmen yük kalktı düğün işin eglencesi olacak bundan sonra keyif alamaya bakacağım inş
kızlaaarrr artık evliyim nikahım oldu hemen 5 dk da nasıl oldugunu bile anlamadım heyecan yapcak bişey yokmus üstümden resmen yük kalktı düğün işin eglencesi olacak bundan sonra keyif alamaya bakacağım inş
Mutluluklar dilerim ikinize deTebriklerrr.O kadar heyecan yapıyoruz ama bir anda olup bitiyor herşey valla.Darısı bana artık kaldı 28 gün
teskler canım aynen hemen olup bitio sende rahat ol:)Tebriklerrr.O kadar heyecan yapıyoruz ama bir anda olup bitiyor herşey valla.Darısı bana artık kaldı 28 gün
TeşekkürlerrrrMutluluklar dilerim ikinize de
Ayy öyle de yine de insan heyecan yapıyorr=)teskler canım aynen hemen olup bitio sende rahat ol:)