- Konu Sahibi turkusever
Bence 20 erken bir beş sene sonra daha iyi olur işini oturttuktan sonra her şey kendiliğinden gerçekleşir.Ben 26 yaşındayım evli değilim 28 e kadar yolu var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hortlattımKonu hortlamış.
28 yaşında evlendim. Tek pişmanlığım kızımla aramda çok yaş var
Konu sahibi kac yasinda evlendi acaba :))) hesabini yillardir kullanmamis, ne kadar hüzünlüKonu hortlamış.
28 yaşında evlendim. Tek pişmanlığım kızımla aramda çok yaş var
Yok yaa sınırı mı varmışşşbence 22-25.
ben bu sınırı çoktaan aştım
Merak konusuKonu sahibi kac yasinda evlendi acaba :))) hesabini yillardir kullanmamis, ne kadar hüzünlü
Sana oyle oldugunu dusundurtenler utansin, hep cevre yuznden. Hic de siniri miniri asmadin, gecen yil 50yasinda kadin telli duvakli gelinlik giydi ilk defa evlendi :) benim bir suru arkadasim 30dan sonra evlendi. Psikolojik olarak yaslandirmayin kendinizi tum kk kadınları, hicbir sey icin gec değildir. Vakti gelince olur.bence 22-25.
ben bu sınırı çoktaan aştım
Sana oyle oldugunu dusundurtenler utansin, hep cevre yuznden. Hic de siniri miniri asmadin, gecen yil 50yasinda kadin telli duvakli gelinlik giydi ilk defa evlendi :) benim bir suru arkadasim 30dan sonra evlendi. Psikolojik olarak yaslandirmayin kendinizi tum kk kadınları, hicbir sey icin gec değildir. Vakti gelince olur.
Hele 25'e kadar ciddi kararlar alip uygulamak cok tehlikeli, dusunceler de istekler de cok değişiyor. Evlilik 25 sonrasinda yapilmalidir.
Hayatinizin tadini cikartiiiiiiin!
Kesinlikle haklısınBir bayan 25 ine gelmeden evlilik kararı almamali
evlenmek için değil bu kararı vermek için diyorum.
25 den önce olan evliliklerin yanılma payının yüksek olduğunu düşünüyorum. Ve insanların karakterleri de anca oturuyor.
He evlenmek de bana göre ne zaman çocuk istersen o zaman olacak şey. Sadece çocuk beklentisi ile evlenirsen cocugunda olursa mutlu olursun.
Mutluluk için evlenirsen, kocan dan mutluluk beklersen mutlu olamazsın.
Mutluluklarr.Nasıl heyecan var mı33 yasındayım :))) bugun evlenicem bence 33