• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ideal evlilik yaşı kaçtır sizce?

Bence 20 erken bir beş sene sonra daha iyi olur işini oturttuktan sonra her şey kendiliğinden gerçekleşir.Ben 26 yaşındayım evli değilim 28 e kadar yolu var :)

İlla ki araştıran olacaktır şimdi veya şimdiden sonra. Onlar görmüş olur fikirlerimizi

bence 22-25.
ben bu sınırı çoktaan aştım :KK43:
Sana oyle oldugunu dusundurtenler utansin, hep cevre yuznden. Hic de siniri miniri asmadin, gecen yil 50yasinda kadin telli duvakli gelinlik giydi ilk defa evlendi :) benim bir suru arkadasim 30dan sonra evlendi. Psikolojik olarak yaslandirmayin kendinizi tum kk kadınları, hicbir sey icin gec değildir. Vakti gelince olur.
Hele 25'e kadar ciddi kararlar alip uygulamak cok tehlikeli, dusunceler de istekler de cok değişiyor. Evlilik 25 sonrasinda yapilmalidir.
Hayatinizin tadini cikartiiiiiiin!

Sana oyle oldugunu dusundurtenler utansin, hep cevre yuznden. Hic de siniri miniri asmadin, gecen yil 50yasinda kadin telli duvakli gelinlik giydi ilk defa evlendi :) benim bir suru arkadasim 30dan sonra evlendi. Psikolojik olarak yaslandirmayin kendinizi tum kk kadınları, hicbir sey icin gec değildir. Vakti gelince olur.
Hele 25'e kadar ciddi kararlar alip uygulamak cok tehlikeli, dusunceler de istekler de cok değişiyor. Evlilik 25 sonrasinda yapilmalidir.
Hayatinizin tadini cikartiiiiiiin!

benim yapım gereği erken anne olup onlarla büyümek isterdim. tabiki zorlukları vardır lakin bekarlığın da zorlukları var

Valla millette tutturmus erken anne olayım çocukla bi büyüym diye öyle çok mu ii tecrübe yok bilinçli annelik yok oldu bitti olsun da deme ya hem çocuk gelinlere karşıyız diyorsunuz hem kendiniz erken evlenecem diye ölüp hemde teşvik ediyorsunuz yirmi bile çocuk sayılır ya 24 28arası ideal

bence her türlü seçim tercih için ideal yaş 25 miş
bunu 25 i geçince anladım
meslek iş aşk vs vs

18 yaşına yeni varmış taze beyinlere soruyoruz hangi mesleği istiyorsun? yahu çocuk daha kendinin farkında değil :KK53: en azından ben epey geç gelişmişim yani:deli:

Bir bayan 25 ine gelmeden evlilik kararı almamali
evlenmek için değil bu kararı vermek için diyorum.
25 den önce olan evliliklerin yanılma payının yüksek olduğunu düşünüyorum. Ve insanların karakterleri de anca oturuyor.
He evlenmek de bana göre ne zaman çocuk istersen o zaman olacak şey. Sadece çocuk beklentisi ile evlenirsen cocugunda olursa mutlu olursun.
Mutluluk için evlenirsen, kocan dan mutluluk beklersen mutlu olamazsın.

Bir bayan 25 ine gelmeden evlilik kararı almamali
evlenmek için değil bu kararı vermek için diyorum.
25 den önce olan evliliklerin yanılma payının yüksek olduğunu düşünüyorum. Ve insanların karakterleri de anca oturuyor.
He evlenmek de bana göre ne zaman çocuk istersen o zaman olacak şey. Sadece çocuk beklentisi ile evlenirsen cocugunda olursa mutlu olursun.
Mutluluk için evlenirsen, kocan dan mutluluk beklersen mutlu olamazsın.
Kesinlikle haklısın

Üniversite mezunuyum, çalışıyorum. 26 yaşında evlendim şuan 27yim. Bence benim durumumdaki kızlar için ideal evlilik yaşı EN GEÇ 25 olmalı. En iyi yaş 24 gibi geliyor bana.

@ 1. yıl zaten kavga gürültü alışma algılama vs ile geçiyor oldun mu 26..
@2. Yıl alışıyorsun algılıyorsun dank ediyor gezmeye başlıyorsun oldu mu 27.... @Artık Bebek olsun desen hadi oldu hadi olmadı bekledin.. Yaş oldu mu 28...
@doğurdun yaş oldu 29...
@2. Çocuk için birkaç yıl bekleyeceksin derken yıllar geçecek.....

Benim yaşım da 25 .1 ay sonra düğünüm var.Bende 19-20 yaşındayken flört ettiğim insanla evlenmeyi düşünüyodum.Ne bileyim özeniyordum heralde.Ama şükürler olsun ki onunla evlenmedim.Şu an büyük ihtimalle çoktan boşanmış bu yaşta dul olarak devam edicektim.Kızlar inanın 1 yaş bile olgunlaştırıyor insanı.Hayatınızı çok güzel geçirin illa bir erkek olucak evlenicem şeklinde yaşamayın.O kadar salakmışım ki ben ne kadar çok üzülmüştüm o zaman ayrıldığım içinŞimdi şükrediyorum.Özellikle 19-20 yaşındakı kızlar hayatın tadını çıkarın kimsenin yükünü çekmeyin.İlla sürekli bir erkek arkadaşınızın olmaya ihtiyacınız yok.Dünyayı sevin,görün,öğrenin o yaşlarda ufkunuzu açın ki karşınıza çıkacak erkeğin bütün iyi veya kötü taraflarını görün.Tahammül seviyenizi öğrenin.

Back