• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ideal evlilik yaşı kaçtır sizce?

bence de bayanlar için 25-30, erkekler için 30-35...özellikle erkekler geç olgunlaşıyor ve evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyabiliyor (tabi hepsi aynı değildir o da ayrı)

bence 25 ideal
daha erkeni sorumluluk gençliğini doyasıya yaşa vs.
daha geçi olmaz herşey yaşında güzel
tabi yinede bu laflar boş kısmet..

Insan her yil daha fazla olgunlasiyor, ne kadar kendimizden emin olursak
o kadar saglikli bi evlilik olur..
Ben 24 ümde evlenmis olacagim..

Insan her yil daha fazla olgunlasiyor, ne kadar kendimizden emin olursak
o kadar saglikli bi evlilik olur..
Ben 24 ümde evlenmis olacagim..

her yasın olgunlugu var tabıkı de ınsan ne zaman hazır hıssederse o zmn evlenır dıye dusunuyorum... ben 23 umde evlendım :)))

ben 22 yasındayım evlenen arkadaslarımı görünce kıskanmıyor da değilim vala:69: ben de istiyorum artıkkkk:84:

merhaba bende 17 yasında evlendım 18 yasında kızım dogdu suan 23 yasındayım bence erken evlılık evlendıgınız kısıye ve ailesıne gore degısır ama genede en mantıklısı 25 cıvarı evlenmek

yaşım 23...
2011 temmuzda evlencem inşaallah..
24 olacam yani..
okuyan biriyseniz 23-24 hatta 25 olabilir bence..
ama okumuyorsanız 20-21 ideal bence yani artık çağımızda daha erken olgunlaşıyor kızlar ruhsal olarak yani..

kesinlikle katılıyorum
ben okumuyorum 21 yaşındayım bunun zorluğunu yaşıyorum biraz herkez yaşın gelmiş demeye başladı okumadağım için dikkat çekiyorum evde heralde

Erken evliliğede geç yapılan evliliğede karsıyım
doğru zaman olgun olunan yaş en az 25 en fazla 27 yaşa kadar evlenilmeli bence

2 buçuk yıl nişanlı kaldım 19 yaşımda evlendim. Hiç de pişman değilim iyiki evlenmişim.

ne zaman hazır hissediyorsan o zaman en mantıklısıdır bence.

Back