• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idari izin

Amin...
Son cümle eli kolu bağlıyor "hizmete ihtiyaç duyulduğunda göreve döneceklerdir" ki her daim hizmete ihtiyaç var😔 çoğu amir bunu kullanıyor...
Gördüm orayı da. Bi gidelim de döneriz yani. Kesin diil maalesef .uykumu kaçırdılar. Allaha havale ediyorum ne diyim başka. İyi akşamlar . Allaha emanet ol

Gördüm orayı da. Bi gidelim de döneriz yani. Kesin diil maalesef .uykumu kaçırdılar. Allaha havale ediyorum ne diyim başka. İyi akşamlar . Allaha emanet ol
Allah yardımcın olsun.. İnşallah idari izne ayrılabilirsin🤲🏻bu arada hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle devam etsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al... 🤲🏻İyi geceler...

Bilmeden atıp tutmada bir markasın Karamela. Biz de öğretmeniz ve evde canlı ders veriyoruz. Bu süreçte hep bakıcıya bıraktık çocuğumuzu. Öğretmenlerin evde olması izinli olduğu anlamına gelmiyor. Ders sırasında çocuk için bakacak biri şart. Mesela diğer memur hamileler idari izinli sayıldı, evde işe devam etmedi. Öğretmen olan hamileler ders vermeye devam ediyor. Saçmalık.
Laflarimin arasından çekip almayın. Bana şunun cevabini verin okulda ders anlatmıyorsunuz çünkü pandemi var, evde ders anlatmıyorsunuz çünkü çocuklarınız var. Nerede ders anlatacaksınız o zaman ? Memurların da tamamen idari izinli sayılması doğru değil ama bir memur olmazsa yerine bakabilecek aynı işi yapabilecek başkası var öğretmenlikte böyle bir şey yok ücretli mi atasinlar

Bazı öğretmenler evde ders anlatmaktan çokktaaaan şikayetçiydi. Yıllardır evden para kazanıp hâlâ şikayetçi olanlar der giderim. (Valla bu konuda ilk ve son mesajım)

Allah yardımcın olsun.. İnşallah idari izne ayrılabilirsin🤲🏻bu arada hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle devam etsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al... 🤲🏻İyi geceler...
Aminn inşallahhh... cümlemize 🤲🏻🤲🏻 sanırım sen de istiyorsun bebiş. İnşallah yakın zamanda iyi haberler alırsın. Benim de biraz geç oldu.Şimdi de üstüste oldu. Darısı başına. Tüm isteyenlere, sağlıkla hayırla 🤲🏻

Laflarimin arasından çekip almayın. Bana şunun cevabini verin okulda ders anlatmıyorsunuz çünkü pandemi var, evde ders anlatmıyorsunuz çünkü çocuklarınız var. Nerede ders anlatacaksınız o zaman ? Memurların da tamamen idari izinli sayılması doğru değil ama bir memur olmazsa yerine bakabilecek aynı işi yapabilecek başkası var öğretmenlikte böyle bir şey yok ücretli mi atasinlar
Yerine bakacak memur 2 kat işi yüklenmek zorunda kalıyor ama
O zaman devlet ona göre maaş ödemesi yapacak
Birileri çocupu var diye evde yata yata maaşını alsın
Diğeride bekar diye yada çocupu yok diye sırtına 2-3 kat iş binsin
Böyle birşey var mı?
Devlet çocupu olana bu ayrıcalığı veriyorsa çalışana da ikramiye falan versin o zaman insanlar yoruluyor ya
Kimse düşünmüyor çalışanı
Normal zamanda kime baktırıyorlardı çocuklarını bu insanlar?
Ya bakıcı tutacak yada aile büyüklerine baktıracak çocukları

Aminn inşallahhh... cümlemize 🤲🏻🤲🏻 sanırım sen de istiyorsun bebiş. İnşallah yakın zamanda iyi haberler alırsın. Benim de biraz geç oldu.Şimdi de üstüste oldu. Darısı başına. Tüm isteyenlere, sağlıkla hayırla 🤲🏻
Aminnnn evet istiyorum Allahım inşallah sağlıkla sıhhatle nasip etsin😍😍😍

Diğer memurlarla yarışmaya başlanılmış. Öğrenci sevgisi tavan yapmış 😅sağlık çalışanları da yeter artık biz de idari izin esnek çalışma istiyoruz deseler haksız değiller 😂

Diğer memurlarla yarışmaya başlanılmış. Öğrenci sevgisi tavan yapmış 😅sağlık çalışanları da yeter artık biz de idari izin esnek çalışma istiyoruz deseler haksız değiller 😂
Meslek grubu ne olursa olsun ben tamamen idari izinli olup hiçbir iş yapmamayı doğru bulmuyorum ama meslektaşlarım hemen öğretmenler yatıyor mu demek istiyorsuna bağlıyor olayı 😅 bu idari izinli memurlar yüzünden de işlerimiz aksıyor zaten

Back
X