İçten içe ölüyorum....

Benim öküzde sıcağı sıcağına pişman olmuştu, ağladı falan ama sonra aynı tas aynı hamam. Sonra ikinci hata, tekrar ağladı kapımda yattı, kahretsin ki yine affettim. Söylemesi ayıp ama nerede ise 3 ay oldu karı koca ilişkimiz yok. Soğuduk birbirimizden. Bir şey sorsam ona kükrüyor, sen ilgilendiren kısmını bil diyor. Böyle evlilik olmaz. Etrafımdakiler sabret diyor ama artık çatladım ben.
bu evlilik değil zaten..bizde öfke sorunu vardı şiddete girmedi ama sinri beni yedi bitirdi..tedavi oluyor ..çok şükür iyiyiz..
sabretmenin sebebi olmalı ama..ne için sebredeceksiniz,eşiniz sizi arzulasın diye mi..olmaz öyle saçma şey..etrafa göre kadın hep sabretmeli,ne olurs aolsun düzne bozulmamalı..

seni anlamak bu kadar zor değil benim için..
tam 5 gündür kulağımın ağrısı geçmedi, gözümün yanması,
kırmızıdan yeşile dönen renkler var yüzümde..
ona rağmen gidemiyorum..
üstelik çocuğum da yok.
ben de gidemiyorum,
bir gün muhakkak gideceğiz ama,
seni anlıyorum..

tatlım ne yapıyorsan yap ama lütfen çocuk olmadan bir an evvel yap.. ve çocuk sakın düşünme.. Ailen varsa arkanda asla da çekme. Elleri kırılsın kadınlara el kaldıranların,Allah'ın laneti üzerlerine olsun inşallah..Kocan ama kusura bakma..tutamadım elimi

bu evlilik değil zaten..bizde öfke sorunu vardı şiddete girmedi ama sinri beni yedi bitirdi..tedavi oluyor ..çok şükür iyiyiz..
sabretmenin sebebi olmalı ama..ne için sebredeceksiniz,eşiniz sizi arzulasın diye mi..olmaz öyle saçma şey..etrafa göre kadın hep sabretmeli,ne olurs aolsun düzne bozulmamalı..

nasıl ikna oldu eşiniz. benim eşim öfke kontrolü tedavisine asla yanaşmıyor. :KK43: aynen şiddet yok ama siniri beni eritti, kuruttu.

Aslında kurulu düzenimi bozmayacağım sanırım boşanırsam. Eşim evden gidecek. Maddi özgürlüğümde var, ailemde arkamda.

Bence sen çok iyi durumdasın gerçekten. Maddi özgürlüğün var, ailen arkanda, eşin boşanmayalım diye yakana yapışmıyor. Tek ihtiyacın olan biraz cesaret.
Ben de bir kıymet bilmeze yıllarımı verdim. En sonunda kestirip attım ama ne gurur bıraktı ben de ne onur ne şeref. Ben hala onunla geçirdiğim yılların tranvasını yaşıyorum. Çok şükür kurtuldum. Çok mutlu bir evliliğim var. Hatta eşime herşeyi anlattım ve her zaman bana destek oldu. Psikolojimi toplamam da çok yardımcı oldu sağolsun.

nasıl ikna oldu eşiniz. benim eşim öfke kontrolü tedavisine asla yanaşmıyor. :KK43: aynen şiddet yok ama siniri beni eritti, kuruttu.
kabullenme aşaması en zor olan kısmı zaten..büyük bir patlamadan sonra ,artık bitti dediğimde anladı öfke sorunu olduğunu..etrafındakilere ne kadar zarar verdiğini görmesini sağlamalısınız..
beraber gitmeyi teklif edin..kendim için gidiyorum yanımda da sen ol..madem sende sorun yok,ben büyütüyorum,benim sorunumu çözelim diyin...randevu alıp onu da götürün...terapiler işe yarıyor..yıllarca ilaç kullanamyan adam ,o ilaçlar ve terapiyle o kadar rahatladı ki..:nazar::nazar:
kendisi de şimdi diyor,ne kadar gerginmişim..ne salakmışım yıllarca yaşadım bu depresyon ve gerginliği..kendimi yemişim diyor..isterseniz yazabilrsiniz özelden de..elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım size..

tatlım ne yapıyorsan yap ama lütfen çocuk olmadan bir an evvel yap.. ve çocuk sakın düşünme.. Ailen varsa arkanda asla da çekme. Elleri kırılsın kadınlara el kaldıranların,Allah'ın laneti üzerlerine olsun inşallah..Kocan ama kusura bakma..tutamadım elimi
bana sen nasıl anne olacaksın dedi kavga ederken..
öyle bir hışımla Allah korusun dedim ki anlatamam.
senle bir ömür muhatap olmak mı??
çocukluktan beridir hayalini kurduğum şey şimdi tek korkum oldu.

eşinizden şiddet mi gördünüz???
ben bunca şeye rağmen bu bağımlılığı anlayamıyorum gerçekten de...
bu durumda eşleriniz kadar sizlerin de psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum..yoksa eşi tarafından bu hale gelmiş bir kadın nasıl olur da bırakıp gidemez aklım almıyor..
evet..
psikilojim bozuk ona da evet..
ama bunu anlayabilmesi gerçekten zor.
gittim de zamanın da, yaşanılanlar, yaşatılanlar
ve geri dönüş.
kimse bilmiyor,
çünkü kimse benim ne fiziken ne de ruhen ezileceğime ihtimal dahi vermez.

kabullenme aşaması en zor olan kısmı zaten..büyük bir patlamadan sonra ,artık bitti dediğimde anladı öfke sorunu olduğunu..etrafındakilere ne kadar zarar verdiğini görmesini sağlamalısınız..
beraber gitmeyi teklif edin..kendim için gidiyorum yanımda da sen ol..madem sende sorun yok,ben büyütüyorum,benim sorunumu çözelim diyin...randevu alıp onu da götürün...terapiler işe yarıyor..yıllarca ilaç kullanamyan adam ,o ilaçlar ve terapiyle o kadar rahatladı ki..:nazar::nazar:
kendisi de şimdi diyor,ne kadar gerginmişim..ne salakmışım yıllarca yaşadım bu depresyon ve gerginliği..kendimi yemişim diyor..isterseniz yazabilrsiniz özelden de..elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım size..

canım konuma seni nasıl dahil edeceğimi bilmiyorum :KK43: kusura bakma burdan yazıyorum. ben inan bana her yolu denedim. dişe diş tartıştım, sakince insanlıkla yaklaştım, sustum, ailesine söyledim, karşıma alıp konuştum, okkalı okkalı mailler attım, kendimi açık bir şekilde de ifade ettim. psikoloğa gittim, belki bende sorun var dedim. birlikte gidelim dedim. Yani inan bana yapmadığım bir babamla konuşturmak bir de ayrılmakla tehdit etmek kaldı. İlişkimiz daha da laçkalaşmasın, belki anlar diye bu zamana kadar ayrılma sözünü hiç sarfetmedim.Ama onu da yapıcam. Sadece çocuğum bunlara şahit olmasın istiyorum. Bebeğim 19 aylık ve her şeyi anlıyor. onun üzülmemesi ve böyle gergin bir ortamda büyümemesi için elimden geleni yapıyorum. Asla boşanmam demiyorum ama boşanmak en son düşüneceğim şey olmalı. Yani boşanırsam keşke bu yolu da deneseydim dememeliyim.

evet..
psikilojim bozuk ona da evet..
ama bunu anlayabilmesi gerçekten zor.
gittim de zamanın da, yaşanılanlar, yaşatılanlar
ve geri dönüş.
kimse bilmiyor,
çünkü kimse benim ne fiziken ne de ruhen ezileceğime ihtimal dahi vermez.
kınamıyorum sizi..çünkü eğitimli kendine güvenen sosyla kadınların şiddet karşısında ,utanıp ayrılmakta zorlandığını,çevresine anlatamadığını biliyorum..istatistikler böyle diyor zaten..
dayak yemek sizin suçunuzmuş gibi,eş olarak onu seçmiş olduğunuz için,eşiniz adına utanıyorsunuz..yapmayın ama..
hiçbir kadın bunu haketmez..
bence bir uzmandan destek almalısınız..bir de önceliğiniz de adamı evden göndermek ve darp raporu almak olsun lütfen..raporu alamdığınıza sonradan pişman olursunuz..en azından bunu yapın...

AH bu erkekleri bir silebilsek hayatımızdan. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Değersiz. Sevgisiz. Her türlü kötü duyguyu barındırıyorum içimde.

Eski konularınızı okudum, ayrılmak şuan için yapabileceğiniz en doğru karar. Eşiniz de hemen kabul edecek gibi duruyor. Başkalarıyla yazışması,sizin onu sıktığınızı söylemesi; sorunlarınızın içindeki en önemlileri. Başka sorunlar da vardır eminim. Güveniniz de yok,boşalanalım da demiş. Biraz cesaret...

kınamıyorum sizi..çünkü eğitimli kendine güvenen sosyla kadınların şiddet karşısında ,utanıp ayrılmakta zorlandığını,çevresine anlatamadığını biliyorum..istatistikler böyle diyor zaten..
dayak yemek sizin suçunuzmuş gibi,eş olarak onu seçmiş olduğunuz için,eşiniz adına utanıyorsunuz..yapmayın ama..
hiçbir kadın bunu haketmez..
bence bir uzmandan destek almalısınız..bir de önceliğiniz de adamı evden göndermek ve darp raporu almak olsun lütfen..raporu alamdığınıza sonradan pişman olursunuz..en azından bunu yapın...
onu eş olarak ben seçtim hem de çok inanarak.
bu defa olacak diyerek, ama yok olmadı.
Allah ıslah etsin.
bu dünyada ki, sözde adalete güvenmiyorum.
güvenemiyorum, gün hatta saat geçmiyor ki,
bir kadın hunharca katledilmesin bu ülke de.
Benim en büyük darp raporum Rabbim'in,
kayıtlarında var.
psikolojik destek alıyorum.
yardımı oldu bana,
tepkisizleştim, duyarsızlaştım.
bekliyorum..
ama ölmeyi değil!

Merhaba kızlar. Konumu belki hatırlarsınız. Eşimle problemlerim vardı ve hala daha var. Güven sorunumuz da var. Ben aslında devam etmek istemiyorum ama ayrılamıyorum da. Çok bunaldım. Her seferinde " artık istemiyorum, bitsin " demek istiyorum, ama bir şey beni tutuyor. Çok bunaldım. Her şeyden şüphe eder oldum. Zaten karı koca ilişkisi de kalmadı aramızda. Soğuduk da birbirimizden. Ama neden hala devam ediyoruz bilemiyorum. Ne o bitirebiliyor. Ne ben. Hiç iyi değilim, kendimi işe veremiyorum. Çalışamıyorum. Hayatımı bir düzene koyamıyorum. Kesin karar veremiyorum. Gerçekten içten içe ölüyorum artık ya. Dayanamıyorum. Aslında bitmesi gereken bir evlilik bu. Şimdi bitmezse ilerde bitecek biliyorum. Ama olmuyor dilimin ucuna geliyor, diyemiyorum.....:KK42::KK42::KK42:
bitmesi gerektiğine kendin inanıyorsan uzatmaları oynamak daha çok yıpratır seni.

Mesleğin var, çalışıyorsun ekonomik özgürlüğü var, 2 kere aldatılmışsın, ailen arkanda boşan diyor bu neyin tutukluğu ben anlam veremedim.

Mesleğin var, çalışıyorsun ekonomik özgürlüğü var, 2 kere aldatılmışsın, ailen arkanda boşan diyor bu neyin tutukluğu ben anlam veremedim.
Ah arkadaşım bende bir anlam verebilsem. Bir gülüşü, bir sadakati yetecek bana ama onlarda yok. Nasıl inandım güvendim bu adama ben bilemedim. Neyin günahı bu onu da bilemedim. :KK42:

X